PAKASTIMET

raholassa

KERRostalossamme on annettu vuokralle varastoja. Asukkailla on niissä vanhoja arkkupakastimia, yhdelläkin perheellä kaksi!!! osakkaat joutuvat maksamaan niiden sähkölaskut!!! Ei ole oikein muita osakkaista kohtaan!!!

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sfsdfsddsvsdv

      Katkaise sivuleikkureilla virtajohto.
      Vöhni ensin pakastimen sisältö.

    • isännöintieipuutu

      Ei todellakaan ja kerrostalossa ei toista saa suosia muiden kustanuksella. Olen katsellut Etuovi.com kautta aina kun talossa on kylmäkellari on yhtiövastike 30-40 euroa korkeampi.

      Oletko varma, ei kylmäkellarissa pitäisi olla pistorasioita ja kylmäkellarin lämpötila on koko kellarissa siinä tilassa sama.

      Pesutuvat ovat myös kalliita ylläpitää, siinä maksetaan sähkö huolto ja vesi eikä varatuista käyttöajoita maksettuja korvauksia näy ainakaan taloyhtiön kirjan pidossa.

      Toki eiväthän autojen sähkötolpa- ja parkkipaikkojen kulut peity parkkipaikasta kerätyllä maksulla.

      Kerrostalo asuminen on omakustanus kuluiltaan kallein asumismuoto juuri sähkön ja vedenkulukin kautta ja pihatyötunneille tulee karmeat hinnat huoltoyhtiöt kun laskuttavat voittonsa palkat ja konekulut kenenkään tarkastamatta sitä laskutetaan mitä sielu sietää.

      Huoltoyhtiöt laskuttava samoista pihatöistä kahtakin taloyhtiötä, silloin kun tonttien rajat kohtaavat. Niin sanoituissa kortelipihoissa yleinen käytäntö, samoin veden käyttö ulkona 'piha töissä' ei sitä vesiletkua viitsitä siirtää jos yletään jo aletun talon letkulla.
      Seuratkaappa talonnen veden kulukkia ja pihan pesua huoltoyhtiön toimesta.

    • köyhiltäkynitääneniten

      http://www.taloyhtio.net/blogit/?id=121

      http://www.isannointivelho.fi/blog/yhdenvertaisuusperiaate-usein-väärinymmärretty

      Yksi asunto-osakeyhtiölain (AOYL) tärkeimmistä kulmakivistä on osakkaiden yhdenvertaisuuden periaate (1 luku 10 §). Se on samalla myös eniten väärinymmärretty osa lakia. Yhdenvertaisuus yleisesti ottaen tarkoittaa, että kaikki ovat "samalla viivalla". Kaikki osakkeet yhtiössä tuottavat yhtäläiset oikeudet, jollei yhtiöjärjestyksessä määrätä toisin. Se ei tarkoita, että kaikki saisivat yhtä paljon.
      Kyse ei siis ole tasa-arvoisuusperiatteesta tai hyötyperiaatteesta. Asunto-osakeyhtiöissä tehdään jatkuvasti päätöksiä, jotka ovat täysin yhdenvertaisia, mutta joiden seurauksena osa osakkeenomistajista hyötyy muita enemmän. Tämä hyöty ei vaan saa olla oikeudetonta.

      Yhdenvertaisuusperiaatteen tarkoitus on suojella vähemmistöosakkeenomistajia enemmistön suosimisesta vähemmistön kustannuksella. Yhdenvertaisuusperiaate tekee virheelliseksi sellaiset päätökset, jotka ovat omiaan tuottamaan osalle osakkeenomistajista epäoikeutettua etua yhtiön tai toisten omistajien kustannuksella. Yhdenvertaisuusperiaatteen tarkoituksena ei ole estää enemmistövallan käyttämistä, vaan estää enemmistöomistajien suosiminen vähemmistön kustannuksella.
      Esimerkiksi Kokonais remonti jaetaan osaketta kohden. Hän jolla on n. 30-35 neliötä ja niiden määrittämät osakeet maksaa neliötä/osaketta kohden saman summan vaikka remontti ei ole hänen kohdallaan saman kaltainen. (esim. asunnot joissa ei parveketta, maksavat parvekeremontin asuntoyhtiön osakkeille joilla on.)
      Nyt ovat remonteissa juuri nämä n. 35 vuotta vanhat asunnot...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe