lääkäri täti tutkii 4

saatananseinähullu

Kun Miia Emma ja Siiri olivat tuoneet uusia tarvikkeita otti Marketta ruiskun ja imaisi lääkepullosta ruiskun jotain, johon totesikin haluavansa penikseni tuottamaan jälleen spermaa.

Hän tuikkasi kumpiinkin palloihini saman verran tuota joka pisti kasseihini vauhtia, sen jäläkeen Marketta kysäs kumpi haluaa tulla tuuraamaan Miiaa johon Emma lupautui.

Marketta otti laatikosta lannedildon jossa oli kirkas led lappu ja kamera päässä, hän käski Emman pukea dildon ylleen jota odotellessa siiri ja Miia tekivät vatsahuuhtelun minulle.

Kun dildo oli viimein hyvin Emmalla päällä Marketta kiinnitti dildosta lähtevät johdot läppäriinsä, mutta pallot eivät oikein innostuneet tuottamaan tarpeeksi spermaa joten Miia asetti pallot pallopumpuun jolla tytöt pumppasivat pallot 2-3 kertoo tavallista suuremmiksi.

sen jäläkeen ottivat hoitajat sperma näytteiden otto imurin esiin kärrystä ja kokosivat sen vierelleni jolloi pallopumppu poistettiin ja penis voideltiin samoin imurin imututi, jonkapa jäläkeen Marketta ja hoitajat laittoivat jälleen hygienian tarkkuuden vuoksi uudet hanskat käsiinsä/ suoja maskit naamalleen ja suoja myssyjä paihinsä.

Jolloin Marketta kytki dildon kameran ja valon päälle samotenpa myös näytteiden otto imurin jolloin oli tarkoitus kuvata eturauhanen ja ottaa sperma näytteitä, Emma nussi ensin hitaasti ja kiihdytti vähän tahtia jolloin sai minut lähemmäksi orgasmia.

Kun orgasmini oli viittä vailla lopetti Emma panemisen ja työntyi Markettan ohjeiden mukaan aivan eturahasen eteen, jolloin Marketta pystyi kuvaamaan eturauhasen liikkeet orgasmin koittaessa ja orkun saatuani sama tehtiin pari kertaa uudelleen, sitte Emma vetäytyi ulos minusta ja imurin annettiin jatkaa Markettan ja hoitajien kahvi tauvon ajan.

Kun hoitajat ja Marketta palasivat he sammuivat imurin ja ottivat sen kyljessä roikkuvan pitkän koeputki rivin talteen jatko tutkimuksia varten, sitten minut irroitettiin tuolista ja päästettiin myös kahvilla käymään.

Noin 2 varttia kahvilla käytyäni kävin myös tupakalla ja lähin sitten tyttöjen "hellään hoivaan" takaisin tultuani oli Siiri ja Miia lähteneet jo töistä.

Jolloin jäljellä oli enää Emma ja Marketta, jolloin Marketta tokas minulle että hän on kirjoittanut sinulle uuden ajan parin viikon päähän mutta nyt saatkin tyydyttää meitä ja itseäsi.

Joten käyt viereisessä pukkarissa pukemassa kirurgin/lääkärin puvun päällesi ja sidot meidät tutkimus tuoleihin ja annat meidänkin nauttia, kävin pukeutumassa ja tulin sitomaan Emman ja Markettan jotka olivat valmiiksi asettuneet tuoleihin.

Jolloin voitelin kummankin vaginan ja asetin heidät nussinta koneisiin, tytöt volisivat kuin viimeistä päivää jolloin aijoin laitta kummankin rinnat lypsykoneeseen kun rinnat olivat lypsykoneessa aloin vuorotellen imuttaa penistä heillä.

sitten asetin kummankin sisä reisiin ja klitorikseen rintoihin electrodi lätkiä antaakseen heille sähköä, sen tehtyäni säädin tuolien asento niin että näin koko komeuden vastapäätä olevasta nojatuolista jossa voin säädellä nussinta konetta, lypsykonetta ja sähkö shokien voimakkuutta kun katselen näkyä ja vedän hanskaan.

Tytöt voihkivat ja ähkivät saadessaan vähän väliä orgasmeja itse vain katselin ja annoin käsi hoitoa penikselleni, tätä noin 2 tuntia tein jonka jälkeen sammutin koneet ja vapautin tytöt tuoleista ja arvatenkin kiittivät ha vuorotellen lutkuttivat penistäni jonka jälkeen menimme suihkuun peseytymään Ja pukeutumaan sitten toivotin hyvät jatkot ja Marketta huikkasi tulla sitten parin viikon päästä uudelleen. Mutta se onkin jo toinen juttu...

0

1066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        39
        1731
      2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1371
      3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        42
        1337
      4. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        11
        1330
      5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1315
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        7
        1294
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        0
        1274
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1240
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1200
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        2
        1173
      Aihe