4Smile auta sinä kun ei muut auta

Yksinkötietänikuljen

Pientä tummasilmää joka yrittää kaikkesa,mutta saa vaan narstista käytöstä vastaansa.Pinna palaa kaikessa sen takia =( Eikö ole ihmistä rinnalle joka huomaa miten haavoittuvainen olen kaikesta mitä on ollut?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Jahka jossain välissä jaksan.. Karmeet 3 viikkoo takana. Nyt alan nukkumaan...

    • Yksinkötietänikuljen

      Kiitos etukäteen.

    • 4Smile

      Kovan puoleinen on stressisi ollut. Haluaisit uskoa ja luottaa, mutta tosiasiat on pakko ollut hyväksyä. Tässä on ollut myös jotain isoja rahasummia, joitten tiimoilta oot kokenu ittes edes jollain osa-alueella onnistuneeks. Ne on olleet sulla balanssissa ja ovat tuottaneet sinulle 'lapsen omaista' tyytyväisyyttä.

      Työ/jokin asia, joka on vaatinut paljon työtä, on menossa kohti loppuaan. Nimittäin tässä on jotakin. Jokin juttu paljastuu sinulle, liittyy kotiasioihin ja se sitten, on aika rankka juttu ja saatat ajatella, että tämä oli sitten tässä.

      Ahdistut tai sua ahdistaa joku hyvä ystäväsi. Nyt pitää pitää mölyt silti mahassa, se tulee olemaan erittäinkin työteliästä ja vaatii sinulta paljon. Tässä on myös joku rahasopimusjuttu, josta sä oot kyl onnellinen, mutta muitten tiimoilta aiheuttaa kilpailuhenkisyyttä/vääntöä.
      Ittekses vaan fundeeraat, että tässä kaikessa - pitäis tapahtua oikeus ja nyt sun pitää olla terävänä. Tässä on joku vaalea aikuinen mies ja joku juttu, kun on kestänyt jo kauan. Tässä on myös ristiverinen mies, jonka takia joko joudut vastaamaan aiemmin tehdyistäsi jutuista TAI sitten tää juttu pitää osata ratkaista muuten.
      Jotakin haastavaa edelleen on tulossa myöhemmin, kun maailmalta kiirii uutisia. Ole ylpeä siitä, mitä oot tähän mennessä saanut jo aikaiseksi sillö sinulla myös, on kaikki syy iloon ja juhlaan. Tässä on jokin juttu, joka koskettelee vaaleahkoa naista ja tämän tulolle, et voi mitenkään vaikuttaa itse. Nyt on pistettävä ranttaliks.
      Muutos on oleva iso ja aiheuttaa jonkin verran levottomuutta/liikehdintää ja tässä ymmärtääkseni olet mukana sinä, jota on puukotettu selkään tämän tästä. Tässä on tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja aineellisia asioita ja harmoniaa niissä.
      Ristiverinen nainen ja kaikenlaisia voittoja, mutta valintojakin pitää tehdä. Sun ajatuksias hallitsee se, että aina koet jääväs 'outsideriksi,' osattomaksi tai yksinäiseksi ja tähän liittyy joku harvemmin tapaamasi ystävä ja sä vaan et tälle mahda mitään.

      Jotain sulle tullaan ehdottelemaan ja tässä sinulla on tilaisuutesi saada kotisi oikeinpäin. Sulla on sillai kaikki kondiksessa elämässäsi ja pikkusen taidat uneksiakin/haaveilla. Saat uutisen, joka tekee sut naurettavan onnelliseks.
      Tässä on joku joko tummaakin tummempi aikuinen mies tai virkamies, anyway, pelkkiä sydämiä täällä ja sä touhuut ku pikku Myy vakaasti ja horjumatta. Joku viesti entisestään vahvistaa hyvää oloasi ja toiveikkuutesikin on aika korkealla.
      Kah kun yks kaks puskista pöllähtää vaaleahko aikuinen mies ja pikkusen niinku joudut fundeeraamaan asioita uusiks siltä kantilta, etteikö elämä vois olla aurinkoisempaakin, kun ainainen ryteikössä rämpiminen. Joku tosin yrittää viestittelyllään suututtaa sua, tämän uuden tilaisuuden myötä, mutta anna hevosten hirnua, niillä on isompi pää ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      357
      4086
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1507
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      200
      1287
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe