Aihe

Uskomatonta skeidaa

Fisherinmies

Helevatti sentään,

Onko Aikulla rahat todellakin noin lopussa, että ei malta odottaa suksimiskauden alkua. Ehkä pelo onkin siitä, jos menestystä ei enää olekaan luvassa, niin pitänyt rustata jotain kirjan muotoon ja koittaa saada hölmöiltä hiihtoniiloilta rahat pois.

En ikimaailmassa ostais moista runoteosta, toivottavasti muut osaa arvostaa.

http://www.iltalehti.fi/talviurheilu/2016092722378035_tl.shtml

29

114

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • täysinnormaalia

   Huipulla kun ollaan, niin kaikki on pelissä, fyysisesti ja henkisesti. Tilanne on vastaavanlainen myös muissa maajoukkueissa, joissa menestystä. Lueskelkaapa Juuhaukan ja Maran sanailuja, siinä on sitä siskosrakkautta avokämmenellä jaettuna.

  • GoAikkuGo

   Toivottavasti kiukku on ihan huipussaan Lahen MM:ssä, jotta suksi kulkee ja Suomeen tulee taas mitaleja.

   • sutinakeuhko

    Kuhan tulis puhtain jauhoin se menestys.

    Sitäkun on valmis tekemään kaikkensa...osa asioista voi hämärtyä.

    Hyvähän se on etukäteen jeesustella miten puhtailla sitä vedellään, niinhän ne Myllylät ja muut Karpaasitkin väitti, oli Kuitusta ja Jauhoa.

    Luulin että Roponen ja Sarasvuo (ex. Kuitunen) olivat mulkkuja ja itsekkäitä, mutta hehän ovatkin paperia tämän yhden diivan rinnalla. Huhhuijaa, en ole koskaan pitänyt enkä arvostanut ko. hiihtäjäää, eikä tämä hölynpölykirjanen hänen arvostustaan ainakaan nosta silmissäni. Menestys on ollut kuitenkin rajallista, eikä sitä herkkua taida synnyttäneen äidin reisistä olla enää luvassa. Hiihtäköön nyt vielä pari kautta tajutakseen itse saman, toivottavati tajuaa lopettaa kun sen ymmärtää, muutoin voi käydä pissitestissä ohrasesti. Kuhan ei vaan Lahdessa ensi keväänä nalli napsahtaisi, toivon todella.


   • aikkushitbyxa

    mä olen aina tienny että aikku on perseestä ja vittumainen,, ihan libereckistä asti se oin näkyny ulospäin.
    ja nyt pitää päteä saatana


  • Minä..Minä..Minä

   Tämähän varsinainen päsmäri taitaa olla, miksikäs semmosta ihmistä sanotaan kun kaikissa muissa on vika, mutta ei minussa?

  • ystävällinenkäytös

   Kylläpä antaa Saarinen itsestään epämiellyttävän narsistisen kuvan, hän pompottaa vanhempiaan, siskojaan, miestään, kilpakavereitaan, kaikkia lähipiirissä olevia. Saas nähdä onko tällä muiden haukkujalla kavereita tämän kirjan jälkeen ja pysyykö tossukkamies vielä rinnalla muiden naureskeltavana. Onneksi ei ole hänenlaistaan tyyppiä lähipiirissä. Ei oikein voi menestystä toivoa tuonlaiselle tyypille.

   • Nokka_koukussa

    Todellisuus on ilmeisesti vielä kauheampi, sillä kukapa nyt tahallaan antaisi itsestään epäedullisen kuvan. Muistelmissa yleensä pikemminkin kaunistellaan omia tekemisiä.

    Totuuden siemen tuossa kai kuitenkin on. Nuo huippuhiihtäjät tuntuvat laajemminkin olevan ihan kauheita akkoja. Onhan sellaista kuultu muualtakin.


  • hiihdonPARASkirja

   Kirja on tämän syksyn PARAS kirja.

   Ammattihiihtäjän arkea tuntemattomalle se antaa oikean ja siloitteleman kuvan siitä todellisuudesta, jossa eletään.

   Hyvä lukukokemus ja Finlandian arvoinen teos.

  • raharaharaha

   Eihän tuossa mitään. Pelkää rahastusta. Holopainen sepustaa muutamasta virkkeenpuolikkaasta toimittajan lahjoilla potaskaa. Haastatellaan Mustia, joka leukailee tapansa mukaan. Sit Virpi sanoo pahasti "eihän tää nyt nii vakavaa". Voi hirviä. :) Ukolle mukamas tiuskitaan et saadaan toiset nauramaan ja muuta hömppää.

   Näitä himphamppu kirjoja on pilvin pimein, eikä niitä oikeasti kukaan koskaan lue. Eikä se ole edes tarkoituskaan, vaan saada ilmaista mainosta, ja se kautta sponsorirahaa viimeiseen kauteen, ennen kun urheilijaeläke alkaa juosta.

  • MrJuha82outolintu

   Yleensä pidän kaikista julkkiksistya, mut on toki poikkeuksiaki ja Aikku ei nyt ihan suurimpia suosikkejani.
   Naisella on melko kärkäs suu ja ajautuu ongelmiin helposti.
   Suuttuu herkästi ja loukkaa toisia.
   Ei hyvä oikein.

   Turhaa hän Roposta siinä soimaa, Riitta-Liisa on ihana ihminen ainaki noin henkilöprofiilin perusteella ja olemuksen perusteella, toki en tunne, mut Aikku nyt jättää itsestään aika ilkeän kuvan.

   • kertooko.kirjassa

    Mistä nainen saa noin jykevät leukaperät?


   • epoaikku
    kertooko.kirjassa kirjoitti:

    Mistä nainen saa noin jykevät leukaperät?

    hollolassa on raikasta ilmaa ;)


  • OikeaMerkkiteos

   Venäjän turneen kuvaus vodkajuhlineen ja kaljoitteluporukan kokoontumisajo on parasta Aikkua. Kyllä saa nauraa lukiessaan.

  • sisuaJAuskallusta

   Aikussa on sitä Mietaan peräänkuuluttamaa suoritukseen "suokkerootumista", sitä mikä muutoin puuttuu koko suomalaisurheilusta.

   • Narsissinkeltainen

    Aikku on itsekäs, narsisti joka ei itse ymmärrä sitä.

    Hänen mielestään se mitä hän tekee on oikein ja muut eivät vaan sitä ymmärrä.

    Jos Aikku sanoo, ettei hän ole käyttänyt dopingia, niin häntä ei pidä enää koskaan testata. Hän on puhdas pulmunen ja muut kilpasiskot sotkevat tahallaan hänen harjoitteluaan ja likaavat hiihdon käyttämällä menetelmiä, joita Aikku ei ole keksinyt käyttää.

    Muiden syy.


  • testataankomuuallaollenk

   Taitaa Aikku olla ainut, joka on julkistanut testit.

   • ikiteini

    Uskotko itsekään tuohon?

    Kaikki muut käyttää harmaata aluetta, paitsi meidän ikärouva Aikku. Jännä miten sinisilmäinen sitä voidaankin olla. Jos joku norski tai ryssä pärjäisi noilla ikävuosilla täällä huudella ettei se ole puhtain keinoin mahdollista, kun kyse onkin Suomen Aikusta niin tilanne on tämä. Jännä ettei mikään muu maa Kierrätä nelikymppisiä maailmancupissa.


   • uskomatontaskeidaa
    ikiteini kirjoitti:

    Uskotko itsekään tuohon?

    Kaikki muut käyttää harmaata aluetta, paitsi meidän ikärouva Aikku. Jännä miten sinisilmäinen sitä voidaankin olla. Jos joku norski tai ryssä pärjäisi noilla ikävuosilla täällä huudella ettei se ole puhtain keinoin mahdollista, kun kyse onkin Suomen Aikusta niin tilanne on tämä. Jännä ettei mikään muu maa Kierrätä nelikymppisiä maailmancupissa.

    Edustusjoukkue valitaan yhä tulosten perusteella, ei netissä huutelemalla

    https://twitter.com/aino_kaisa?lang=fi


   • kehonrakentaja

    Todellista kaksinaismoralismia.

    Sairas ihminen puhuu toista ja tekee toista. Toisaalta mitäpä sitä ei suustaan päästäisi jos se edesauttaa omaa menestystä.

    Kaikki jotka eivät ole kärynneet dopingista ovat yhtä puhtaita urheilijoita. Minusta on hiukan kyseenalaista ryhtyä urheilijana arvuuttelemaan ketkä muut käyttävät, kun minä en ainakaan. Muistaakseni Myllylän Mikakin vannoin jumalan nimeen olevansa dopingista vapaa urheilija. No totuus ei siitä kuitenkaan muuttunut.

    Onhan näitä miljoonia muitakin antidopingin puolesta puhujia jotka sitten käryävät itse. Veerpalu, Smigun vaikkapa Vironmaalta. Tuskin hekään kovaan ääneen huusivat käyttävänsä aineita. Ja aina voi muistella mikä Suomen hiihtäjien rehellisyyden taso on mennä vuosina ollut. Uskokoon ken haluaa, itse en usko suomen olevan mikään doping-vapaa vyöhyke, muttei ehkä mikään testilaboratiokaan sentään. Samassa veneessä kaikkien muiden kanssa, jossa mädät omenet pilaavat koko sadon. Valitettavasti nykymaailmassa se syyttävä sormi osoittaa kuitenkin aina huipulle, koska siellä jos jossain niin kaikki keinot on tullut vuosien työn aikana käytettyä. Onko sitten käyty vaalenharmaalla vai mustalla alueella niin sitä sitten arvuutellaan, joskus se rajapinta voi olla äärimmäisen häilyvä.


  • jippiihemo

   kyllä aikun kasvoissa on aina epo punottanu,,ja pupillit ollu epon kyllästämät, tyhmempikin on sen nähny

  • varmastipuhdas

   Aikku on ihana Äitee-hahmo

  • kanatvalittaa

   Aikku on samanlainen urpo ruikuttaja kun Sundqvistin Kati ja Taina Uppa !
   Lapsellisia ääliöitä. Menisivät kaikki itseensä ennenkuin lehdille selostavat muitten syrjimisestä. " virpi ei lainaa mulle lappariii " " kukaan ei haluua olla mun kämppis" (K.S.) ja Taina-the Poliisi-Uppa : mikaela ja heli kiusaa.. ei vittu mitä porukkaa !

   • kanssahiihtäjätär

    Kun on ollut mukana Aikun hiihtokoulussa, niin täytyy sanoa, että on usko hänen solvaajansa tuntevan tyttöä ollenkaan.

    Hienoa, että meissä naisissa on voimaa menestyä, vaikka jotkut suomalaiset parhaansa mukaan yrittääkin vain latistaa.


   • RistoRahastaja

    Paljonko maksoit hiihtokoulusta?


  • SeonHyvä

   Lueppa kirja, ihan ajatuksella

   • Fisherinmies

    voit olla varma, etten lue. En riviäkään!


  • Kisatkäyntiin

   Saarinen on menneen talven lumia, tietää sen itsekin, ei sitä kirjaa muutoin olisi tähän rakoon tungettu!.

  • soopaa

   – Kanskje skulle man drevet med noe annet. Jeg går på ski til vinteren, men tanken har slått meg. Therese er ei sterk jente, så jeg håper virkelig vi ser henne tilbake, sa Bjørgen.

   Deretter avsluttet de to med at de ikke ville kommentere selve saken.

   – Det er ikke vår oppgave å fordele skyld, sa Østberg.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11964
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   2824
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2107