Kuka voittaa Mestarien liigan 2016/17?

UCL

UEFA:n Mestarien liiga onkin jo hyvässä vauhdissa, kun tänään illalla on pelattu loppuun jo Mestarien liigan toinen pelikierros.

Tarkoitus on udella yleisön mielipidettä siitä, mikä joukkue voittaa koko turnauksen ja pääsee nostamaan tsämppäripystin alkukesästä?

Oletettavasti vahvoilla ovat perinteiset suosikit Real Madrid, Barcelona, Bayern ja Atletico Madrid. Itse olisin yllättynyt, jos voittaja tulisi tämän nelikon ulkopuolelta, mutta mainittakoon vielä, että Manchester City on tällä kaudella ollut erittäin vakuuttava Pep Guardiolan luotsaamana Englannin valioliigassa, enkä sulkisi pois myös menestystä Euroopan kentillä.

Itse veikkaan voittajaksi Barcelonaa, sillä Espanjan jätit ovat olleet vakuuttavia kotimaansa liigassa. Real Madrid voitti tsämppärin viime kaudella ja historian tilastojen valossa näyttää siltä, että Mestarien liiga on vaikea voittaa kahta kertaa peräkkäin, sillä kukaan tähän ei ole aiemmin pystynyt.

Voi vastata viestiketjuun perusteluineen, mutta vaarana on, että kokonaiskuva on vaikea hahmottaa yksittäisistä viesteistä. Poltaire tarjoaa työkalut äänestyksen tulosteen helpompaan seurantaan, joten kokeillaan sitä:

https://poltaire.fi/mika-joukkue-voittaa-mestarien-liigan-201617/

8

121

Vastaukset

 • Canada

 • Uskon, että Atletico Madrid voittaa. He ovat päässee niin lähelle UCL:n voittamista viime aikoina Simeonen alaisuudessa, joten kokemusta pudotuspeleistä löytyy. Lisäksi draivi ja tahtotila ovat edelleen vahvoja. Uskon, että sekä kokemus että into riittävät tuomaan Atleticolle voiton tällä kaudella.

  Espanjalainen joukkue joka tapauksessa voittaa, jos ei Atletico. Tuon avausviestin linkin kyselynkin perusteella porukka on nähtävästi veikannut lähinnä sekä Barcaa että Atleticoa voittajiksi.

 • Real on paras ja voittaa.

  • real on ihan huono senkin kakkeläjä!!!! Barca voittaa mestareiden liigan tänävuonna. hahahaahahahhahhahhXDDEDDDDDDDD


 • Lapuan Virkiä on tänä vuonna pysäyttämätön

 • Täällä kun on monia jotka tietää hyvin lajista, kannattaa nyt betsata kun saa 10e ilmaisvedolla ja kotiuta voitot omalle tilille: http://bit.ly/2i62fnn

 • Leicester roikkuu vielä mukana ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkeen ja voittaa koko jutun.

 • Barcelonalla on eniten rahaa ostaa tuomarit, joten vastaus on helppo.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  127
  3932
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  91
  3722
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2148
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1036
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  31
  451