Musiikillisesti köyhien Finnhitsien paluu YLE:lle

Slaaviripaskaa

Yle on tuonut alkuiltapäivään ohjeman nimeltä paikka auringossa, jota vetää tangolaulaja Marko Maunuksela. Kuka näitä suomi-iskelmiä vääntää Radio-Suomen ohjelmistoon. Musiikki on pääosin täyttä sontaa ja vaikerrusta huonoilla tulkinoilla mollissa. Koska tämän maan musiikki suuntautuu läntiseen musiikkigenreen (vrt. Ruotsi).

22

314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FM_106_30_mhZ

      Kannattaa kääntää radiovastaanotin Radio Sandelsin aalloille! Kanava tarjoaa laadukasta ja myönteismielistä musiikkia perusaidossa suomalaishengessä!

      • GonalaGartt

        Tai jos vain ihan ottaisi pari tai hieman useamman hiivan nimeltä Sandels, niin johan hoilaa jo tangohumppahaitari iskelmiäkin mukana.

        Onko kukaan laittanut merkille, miksi Yle meni vaihtamaan Hietamäen tilalle Lindroosin jos kanavan päälinja on musiikillisesti edelleen täysin sama, vaikkakin aavistuksen vähemmän itseään toistava. Mikä edes on musiikkipäällikön funktio Radio Suomessa. Onko taustalla jokin musiikkipäällikköä ylempi taho, joka määrää musiikillisen päälinjan ja on sama kuin Hietamäen aikaan vai onko Hietamäki itsessään tämä ylempi taho.


    • kuunnellenvaan

      Ei ole paha jos yhden tunnin ajan tulee musiikkia mikä ei miellytä sinua. Minusta tässä ohjelmassa tulee vain hyvää musiikkia. Ja paikka auringossa ohjelmassa ainakin kappaleet vaihtuvat, vaikka muuten radio suomikin on valitettavasti mennyt siihen suuntaan että samat kappaleet kuuluvat joka päivä. Ei toki onneksi vielä niin ahkerasti toisteta samoja kappaleita kun kaupallisilla kanavilla.

      • Slaaviripaskaa

        Olet oikeassa, että ei pidä kuunnella eli pitää vaihtaa kanavaa. Radio Suomen tarjonnassa ei Jake Nymanin, Blues-ministerin tai Kantri-tohtorin juontamien ohjelmien lisäksi tule yleensäkään muuta kuin kotimaista juntti-iskelmää tai muuta vaikerrusta. Ikäväkseni joudun toteamaan että ns. uusi Suomi-pop:kaan ei enää tästä paljoa poikkea.


    • Finnhits-fani

      Finnhits-musa on parasta musaa.

    • Vexi3

      Olen täsmälleen samaa mieltä tuosta Paikka auringossa -soopasta. Miten voi olla, että kun itse pääsee valitsemaan kappaleet, soittaa juuri ne kaikkein p:kimmat?! Herätys, tangokuningas!

      • AAA-1

        Ei hän niitä kappaleita valitse, vaan Radio Suomen musiikkitoimitus. Tämä on kyllä kerrottu ojelman ohessa aikoinaan, ja sen myös kuulee kappalevalikoimasta.


    • tarkkamuistaja

      Samalla kanavalla samaan kellon aikaan saman niminen ohjelma muuten tuli noin about 20 vuotta sitten 90 luvulla...Muistaako kukaan?Ohjelman aikana kuultiin Leo eläintä ja Kyllikkiä,jotka ohjelman loputtua kuultiin maakuntaradioiden yhteydessä...tuolloin tuli kotimainen puolituntinen 11 aikaan ja sama juontaja juonsi Paikka auringossa ohjelman 13 jälkeen....Eli ohjelma teki paluun,ei tuo nyt ihan sattumaakaan voi olla!!!!Kohta varmaan kotimainen puolituntinenkin palaa entiselle paikalleen-ihan siitä syystä vain että aluelähetysten resurssit on nollissa!!!

    • antiylenantaja

      Mihin aikaan nämä finnihitit kuuluvat Radiosuomesta? Onko juontamassa joku finninaama teini?

    • radio2016

      Marko Maunuksela juontaa arkisin 13 uutisten jälkeen klo 14 asti...

    • ratiosta

      Marko hakkaa 100 - 0 nykyisen Radio Suomen muun soittolistan. Eihän sieltä tule enää muuta kuin haloohelsinkiä, vesteristä, ja muuta sontaa koko päivän. Se ei ole edes musiikkia, täyttä paskaa .

      • Muusikkoo

        Ja tilhee ja samaeta. Tilanne radio suomen musiikkitarjonnassa on onneton. Ikinä ei tälläista sontakattaustA ole tuputettu. Että kiitos vaan Johan.


    • ulosulos

      Johan Lindroos lähde nosteleen !

    • AAA-1

      Kiitokset Radio Suomen musiikkitoimitukselle musiikkitarjonnan päivittämisestä! Skaala voisi olla hiukan laajempi, mutta muuten ei mitään valittamista ;)

    • eiainamollia

      Ja nyt Susanna Vainio on onnistunut löytämään tylsimmät popiskelmät, uskomatonta tekotaiteellista roskaa

    • brezneviläinen

      AP:lle tiedoksi että se läntinen musiikki-genre on nykyisellään täysin sitä itseään, eli lopputuotetta joka yleensä vessasta vedetään alas!

    • brezneviläinen

      Soittaisivat edes uralin pihlajaa niin vielä voisi vaivautua kuuntelemaankin.

    • LimpukkaS

      Oon jo vähän kyllästynyt Paikka auringossa. aikansa kutakin.

    • Ahtialasta

      Soittakaa joskus se kappale missä Ahti Liverutsista lauletaan.

    • Pakkosyöttöä

      Kun Mikko Kuustosen Revittyä taivasta on soitettu 63 kertaa niin siinä on Radio Suomen musiikki. Huomenna se taas jatkuu Paula Vesalalla, Hallo Helsingillä Juha Tapiolla ja muilla musiikillisesti köyhillä hokijoilla.

      • MerHitmusik

        Syy miksi nuo aiheuttavat olkoon nyt rasitusta korvillesi on yksinkertainen. Aina kun kyseisten artistien/bändien musiikkia soitetaan kyseessä on tietyt ja samat biisit erittäin kapeasta valikoimasta.

        Omasta mielestäni on ok soittaa tuoreimpia kappaleita useammin, mutta rasittavuus iskee Radio Suomessa päälle, koska vanhemmasta vuoden tai useamman ei tule vaihtelua uuden musan toistolle. Koska vain hittimusa soi eli tunnetuimpia biisejä, jotka kaikki ovat kuulleet jo aivan tuhottoman monta kertaa. Joko uuden tai vahnemman musan osalta pitäisi edes olla vaihtelua. Mieluummin molemmissa tai vähintään toisessa päässä.


    • MerHitmusik

      Otsikossa on yksi erittäin osuvasti Radio Suomen musiikkia kuvaava sana Hits. Ylivoimaisesti suurin osa Radio Suomen soittamasta musiikista on isoja hittejä. Jopa suurin osa uudestakin musiikista on ehtinyt muodostua hiteiksi tai vähintään saanut useita radisoittoja vähintään YleX:llä ja lähes aina jollain muillakin asemilla ennen kuin kappale päätyy soittoon Radio Suomeen.

      Tämä seikka tekee Radio Suomen musiikista tylsän ja kyllästyttävän sekä rasittavan kuuloisen. Aina vain miljoonaan kertaan kuultuja hittejä. Asiasta olen ollut yhteydessä kyseisen kanavan musiikista päättäviin, mutta mitään muutosta ei ole tapahtunut.

      En tietäisi tätäkään Radio Suomesta, jos kanava ei kuuluisi työaikanani. Itse en nimittäin kanavaa vapaaehtoisesti kuuntelisi, kuin uutisten osalta.

      Onneksi sentään yksi asia on muuttunut edellisen musapäällikön ajalata. Enää ei sentään hirttäydytä tehosoitolla joksikin aikaan yhteen ja samaan vanhaan biisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe