benelli 828U

itselle tulossa kyseinen malli ja kaipaisin kokemuksia kyseisestä mallista ja antaako hyvät kuviot lähes mille patruunalle vain??
Ilmoita


7 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Terve.

Joko olet aseen saanut ja ehtinyt sitä testaamaan?
Ilmoita
Sain ja koe ammunnat ammuttu. Rekyyli miellyttävä. Uudelleen kohdistus maaliin ekan laukauksen jälkeen yllätti. Ejektorit tuntuu tosi varmatoimisilta, näyttää jämäkille. Komia pyssyhän se on. Itellä silver malli. Panoksia ja kuvioita en ole kerinnyt viellä testaamaan. Tämä malli on kyllä semmonen ettei muuta haulikkoa tarvikkaan kun pystyy muokata tosihyvin mieleiseks. Tuohonsaa tällä hetkellä synteettisen perän, Rafaellon tukki.
Ilmoita
Winchester long beard XR 12/76 antaa loistavan kuvion. Parhaiten käyvä jonka olen löytänyt.
Ilmoita
Kyyhky, vesilintu ja kanalintu kokemuksella kerron, että ylivoimaisesti paras päällekkäinen jolla olen ampunut. Kevyt, silti tasapainoinen ja pieni rekyylinen.
B & p Mythos 12/76 sopii myös hyvin, ainakin tähän mun aseeseen.
Ilmoita
Mulla löytyy 2v ajalta kokemuksia kyseisestä aseesta. Miinusta-Ejektorit toimii millon huvittaa. Kuvioiden löytämisen vaikeus omilla suppareilla. Metalli osissa tuntuu ruostepilkut kukkivan melko herkästi, jos vähänkään kosteutta ottaa. Plussaa - muuten täydellinen.
Ilmoita
Jaa että kuvioiden kanssa oli hakemista. No hait kuitenkin etkä luottanut kuulo puheisiin.
Ruostumista en ole havainnut ja ase on ollut kelissä kuin kelissä. Kenttä olosuhteissakin jolloin kosteus on aina läsnä.
Alapiipun ejectori tökkii välillä. Kevyillä latauksilla. Siis radalla....
1 VASTAUS:
Ei tuon hinta luokan pössykässä pitäs ejektorien tökkiä, ihan sama minkälainen patruuna kyseessä,
mutta merkeistä ja benellin malleista muut mukaan lukien olen vuosien saatossa nähnyt muutamien NS. kalliiman hintaluokan aseissa toiminta häiriöitä enempi ja vähempi.
Ei se hinta kaikkea kerro.
Se ase mikä maksoi 15vuotta sitten 1500e niin tänä päivänä se maksaa 2500e ja laatu huonontunut /toiminta häiriöt lisääntyneet. mm. puolari benellit ja päälpiip. beretat. Nämä havainnot olen tehnyt ampumaradalla.
Voihan se olla että olen nähnyt vain ne maanantai kappaleet siellä...
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

benelli 828U

itselle tulossa kyseinen malli ja kaipaisin kokemuksia kyseisestä mallista ja antaako hyvät kuviot lähes mille patruunalle vain??

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta