Premis järjestelmän omistaa Tahkola?

MillaAIT

Alalle on tullut uusi ohjelmistotoimittaja, joka tekee isännöintiohjelmistoa nimellä Premis. Onko totta, että tämä on Tahkolan omistama firma? Ainakin Seppo tahkola näyttää olevan hallituksen puheenjohtaja ja Tuomo Tahkola hallituksen jäsen... Aika harmi, jos näin, kun alalle tarvittaisiin hyvää ohjelmistoa, mutta aika vaikea nähdä, että ottaisi "kilpailijan" omistaman ohjelmiston. Mitä muita järjestelmiä kannattaa miettiä. Nykyinen viime vuosituhannen tuotos alkaa olemaan elinkaarensa päässä.

33

10290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehta_pohojalaanen

      Ohjelmistoalalle taattu Tahkola laatua? :)

    • Ilmeisesti palstalla ei ole näistä ohjelmista tietäviä. Olisi ollut kiva kuulla mihin suuntaan nämä on menossa.

      Vieläkin ihmetyttää tuo Premis. Tahkola on mainostanut tuota Premistä siinäkin vaiheessa, kun se sai kunniamaininnan isännöitsijäliitolta. Mainostiko Tahkola siis omaa tuotettaan ja sai kunniamaininnan kautta huomiota omalle ohjelmistolleen? Ei ainakaan ole näkynyt tietoa, jossa kertovat omistamansa tuota. Kuulin eräässä koulutuksessa että Premiksen huoneistoperusteiset hinnat on ihan hirmuiset. Kolme euroa huoneistolta kuukaudessa. Voikohan pitää paikkansa? Myyjältä nämä selviäisi, mutta enemmän luotan kollegan kertomaan, kuin ohjelmistomyyjän. Kyllä pienille ja keskisuurillekin pitäisi löytyä sopiva nykyaikainen vaihtoehto, jossa ei makseta toiselle isännöitsijätoimistolle tai kiinteistöliitolle.

      • pukkikaalimaassa

        Kiinteistö Tahkola on sopimaton yritys kaikille yhtiöille.


      • omiakokemuksianäistä

        Löytyyhän niitä. avistax (hyvä ja halpa) tai unes (hyvä ja kalliimpi)


      • Avistax taitaa olla enemmän oto isännöitsijöille. Ei kai tuota kukaan ammatikseen isännöivä käytä? Unes vaikuttaa hieman pidemmälle viedyltä, mutta vaatii rinnalle kirjanpidon ja pankkiohjelman. Ei kai kukaan enään käytä työasemalle asennettavia ohjelmistoja? Aika hurjaa, jos käytön tuki puhelimessa maksaa 2 euroa/minuutti.


    • Domukseen_kyllästynyt

      Järjestelmä on microsoft-pohjainen järjestelmä. Kalliilta kuulostaa. Kuulin, että Tahkolat ovat suurimpia omistajia. Alalle saisi tulla kyllä uusi nykyaikainen järjestelmä.

    • Isännöitsijä_pks

      Olemme kartoittaneet eri ERP-järjestelmätoimittajia myös toimialan ulkopuolelta ja yksi lupaavimmista on House Optima pilvipalvelu. Isona plussana, ettei ole microsoft/isännöitsijä riippuvainen.

      • Lueskelin tuota House Optiman sivua, mutta vaikutti enemmän teknisen puolen järjestelmältä. Onkohan tuo siis kuitenkin ihan täysiveriseksi isännöintijärjestelmäksi kelpaava? Hoitaako tuolla osakerekisterit ja isännöitsijäntodistukset? Ja ainakaan sivut ei kerro kirjanpidon osuudesta. Vastikevalvonta ja lainahallinta? Taas varmaan myyjä osaisi kertoa, mutta käyttäjien kokemukset olisi kivoja...


    • Näsin_neula

      Kyllä Premis on vieläkin ihan vaiheessa. Isännöintipäivillä pääsin tutustumaan ns. näköalapaikalta. Näyttää ihan kohtuulliselta, mutta vaiheessa. Ja aloittaja on tuossa oikeassa. Seppo Tahkolahan se käyttää tuolla omistajan valtaa. Ihan varmasti jää itseltäni ostamatta, kun samalla tukisi Tahkola-ketjun toimintaa. Kiitos kuitenkin tarjoiluista Premiksen väelle :)

    • kolmeyhtiötä

      Datamike -ohjelma on myös ollut pitkään. He ovat myös erikoistuneet taloyhtiöihin (mm. automaattinen vesivuotohälytin).

    • No_we_made_it_again

      Tahkola on varma toimttaja. Ihan pyytämättä tulee ja säännölliseti ja laatu pysyy tasaisen varmana. Sutta ja sekundaa asiayhteydestä riippumatta ja tasaiseen tahtiin.

    • Turvassa24_7

      Ai kamala sentään! Katsoin Datamiken sivut ja opasvideot. Näitä paikallisesti työasemaan asennettavia kikkareita Tietoturva ja dataturvallisuus sillä tasolla, että toivottavasti minun isännöitsijä ei käytä tuollaista. Soveltunee korkeintaan paritaloille, mutta ei ammattikäyttöön.

    • domuksen.käyttäjä

      Kokeile Tietoaika Oy:n Domusta.

      • Anonyymi

        Domus on todella kankea ja vanhan aikainen. En suosittele!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Domus on todella kankea ja vanhan aikainen. En suosittele!

        Domukseen ei todellakaan kannata lähteä mukaan tässä vaiheessa. Ikivanha ja epävarma käyttää. Olen todella pettynyt. Ovat tietoajalla tehneet uudempaakin softaa(huoneistotieto) joka kyllä näyttää hienolta mutta vaivaa jatkuvat tietoturvaongelmat(!!!) ja päivitysten jälkeen aina uusia ongelmia. Saa sellaisen kuvan että koko järjestelmä sielä natisee liitoksistaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Domus on todella kankea ja vanhan aikainen. En suosittele!

        Täys paska ei voi kirjautua


    • Anonyymi

      Kokemuksia Tambuurista?

      • Anonyymi

        Tampuuri törkeän kallis ja kankea. Eivät kehitä sitä enää. Vuosiin ei ole kehittynyt.


    • Anonyymi

      Olen ajatellut Hausvise - ohjelmistoa. Nyt käytössä Fivaldi tai pitäisi olla, mutta sen käyttöönotto on todella vaikeaa ja aikaaviepää. Olemme vaihtamassa ohjelmaa. Onko kellään kokemuksia Hausvisesta?

      • Anonyymi

        Hausvise on sekava. Käyttöönotto vie älyttömästi aikaa. Ohjelma sisältää hienouksia joita tuskin tarvitsee, aika on rahaa. Jos saman saa puhelulla hoidettua heti, miksi soosailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hausvise on sekava. Käyttöönotto vie älyttömästi aikaa. Ohjelma sisältää hienouksia joita tuskin tarvitsee, aika on rahaa. Jos saman saa puhelulla hoidettua heti, miksi soosailla.

        Hausee kesken tilikauden nii mikään ei ole kuin enne


    • Anonyymi

      sinänsä hyvä ajatus laittaa kootut tiedot nettiin. taloyhtiö ei ilmeisesi saa premissin tietojs mukaansa, jos vaihtaa firmaa. Eli ei siis omista tietojaan. Tietoja tulee myös yksittäisistä osakkaista. Tietoturvasta ei kai ole takeita - kuten ei mistään nykyään. tietojen jonkinlainen myynti on nykyään bisnestä. Yritys kehottelee osakkaita täyttämään talon ja asunnon tietoja premissiin. Miksi? Mehan maksamme jo siitä. Erilaisia muistutuksia tulee kirjepostina , vaikka asia ei koske osakasta tai edes taloyhtiötä. Ehkä maksullisia nekin. Kaikki tämä saattaa olla alkukankeutta. En vaan ymmärrä mihin tuota apparaattia tarvitaan. Miksei isännöitsijä hoida asioita ja ilmoita, jos on oikeasti asiaa.

    • Anonyymi

      ei tunnu premis vieläkään toimivan , en saa pääkirjaa tilikaudelta, vaan joudun vaivaamaan isännöitsijää

      • Anonyymi

        Ainakin oman talon hallituksen jäsenenä näin sellaisen ihan helposti tuolta Premisistä. Omat kokemukset on positiiviset, tuntuu kehittyvän koko ajan. Esim. saatiin saunojen varaus toimimaan lennosta niin, että asukas voi vaikka bussista katsoa vapaita vuoroja ja varata lennosta illaksi vapaan.


    • HANNEKSENRIVI 2-4 AS 27 KEMPELE TEHDÄÄN REMONTTIA

    • Anonyymi

      Missä viipyy 1.7.2022 alkaen yhtiövastiikkeen tiedot asukkaille

    • Anonyymi

      Ainakin meni huonommaksi kun hyvin toiminut kotimainen FiMx vaihdettiin Norjalaisen Visman tuotteeseen.

    • Anonyymi

      premis käytössä, tosi suppea tarjonta, puuttuu paljon oleellista tietoa, en suosittele

    • Anonyymi

      apinoiden kehittämä karvalakkimallin lada-sovellus tuo preemis, kaks pääapinaa hallituksessa. Jeesuskaan ei käyttäis sitä,

    • Anonyymi

      Premis on todella todella huono. Pelkkä sähköpostin käyttökin olisi toimivampi, ja ilmainen, ratkaisu. Kiinteistötahkolan palvelupyynnöt kuittaantuu "Valmis"-tilaan kun työ on siirretty jollekin tehtäväksi, vaikka työtä ei ole edes aloitettu, eikä välttämättä edes aloitetakaan. Kukaan ei siis valvo palvelupyyntöjen todellista valmistumista. Ilmeisesti myös hieman pidempään "Käynnissä" olleille Premisen palvelupyynnöille ajetaan tausta-ajona siirto "Valmis"-tilaan, vaikka pyynnölle ei olisi tapahtunut yhtään mitään.

      • Anonyymi

        Kaikki asiat sekaisin ja hoitamatta jos talosi kuuluu Tahkolaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki asiat sekaisin ja hoitamatta jos talosi kuuluu Tahkolaan.

        Joo, ootellaan vaan milloin tämä tahkolan kaikki sidonnaisuudetkin kaatuu samalla. Yrittävät epätoivoisesti ostaa kilpailijoita pois, velkarahalla. Nyt korvat ja silmät auki jolla tolokkua taloudenpidossa eikä oo loku hihhuli, että äkkiä pois tämän porukan touhuista. Jää iso laksu kätteen ku nämä tullee tuhuamaan koko taloyhtiön, velat jääpi osakkaille.


    • Anonyymi

      Taloyhtiöt sitten sponsoroivat tätä konkkafirmaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe