Eerola Yhtiöitten palveluasenne

Himanen

LOKAKAIVON TYHJENNYS. Onko muilla millaisia kokemuksia Eerola Yhtiöistä? Täällä itäisellä Uudellamaalla kaipaamme entistä askolalaista firmaa, jonka Eerola Yhtiöt vuosia sitten osti ja pilasi.

Eerolan kakkakuskit eivät ainakaan meillä ole kertaakaan tyhjentäneet lokakaivoa yhtä huolellisesti kuin askolalaiset bruukasivat. Ja jos mistä nettipalautelomakkeella valittaa, eivät suvaitse edes vastata. Eivät vaikka useamman kerran lähettäisit viestisi ja kerta kerralta kovemmin vastausta tivaisit.
Olemme saaneet kerrassaan ylimielisen kuvan yhtiöstä ja olemme nyt hakemassa toista yhtiötä tyhjentämään lokakaivomme.

12

4247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Himanen

      Muutama vuosi sitten meillä kävi Eerolan kanssa niinkin, että kotiin tullessani huomasin kakka-auton sovitusti käyneen pihassamme. Mutta kun kurkistin kaivoon, sielläpä lillui lietettä, näyttipä siltä että oikein runsaanlaisesti.

      Asia tuli puheeksi erään kyläläisen kanssa seuraavana päivänä. Tämä sanoi kävelleensä tyhjennyksen aikaan tonttimme ohi ja kiinnittäneensä huomiota siihen, kuinka vaivalloisesti auto oli tullut ulos pihastamme, oli keikkunut eikä ollut ollut saada käännettyä ajotielle. Kyläläinen oli joutunut oikein odottelemaan tietä antaen.

      Se siis merkitsi sitä, että auto oli ollut niin täynnä, ettei meidän kaivoamme oltu voitu tyhjentää kuin ehkä puolilleen! (Ehkä sentään vähän enemmän?)

      Silloinkin otin Eerolaan yhteyttä nettipalautelomakkeella. Sen kerran vastasivat puhelinsoitolla mutta yrittivät väittää, että heidän kuskinsa tekevät kyllä huolellisen työn. Toisaalta tyttö totesi heti, että tosiaan joku mies oli kuskin mukaan kävellyt siitä ohi juuri silloin, kun kuski oli pulannut auton kanssa portillamme.
      Niin sovittiin, että tulisivat uudemman kerran, "jos sinne kaivoon nyt olisi jotain jäänyt", vaikkakaan säiliön ei yhtiön mukaan edes kuuluisi tulla aivan tyhjäksi.

      En sanonut mitään, mutta muistelin kuinka askolalaiset olivat todella tehneet parhaansa: tyhjennyksen tapahduttua he olivat vielä aina tiirailleet pimeään syvyyteen ja jos umpisäiliömme oranssi pohja ei pilkottanut, vielä ottivat imuletkunsa ja jatkoivat sen verran, että oranssia alkoi näkyä.

      No, eerolalaiset tulivat tuon kerran pika pikaa viemään homman loppuun. (Vaikka olin kiltisti sanonut, että mikään kiire ei ollut. Tottakai tulivat kuitenkin heti: pelkäsivät tietenkin, että ehtisimme täyttää säiliötä ja joutuisivat tekemään ilmaista työtä.)

    • 3.kimi

      Kimi kolmas aika-ajoissa. Redbullit takana. EI huono.

    • HaiseekoPahalle

      Ei meillä vaan rivarissa tota ole....

    • Anonyymi

      Todella huonoja kokemuksia Eerola-yhtiöltä. Tyhjennyksen kun tilaa niin saattaa mennä 2 viikkoa, että auto saapuu. Tämän lisäksi kuljettajia on ohjeistettu tekemään perättömiä ilmiantoja kunnille kiinteistöjen jätevesijärjestelmistä, jotta he itse monopoliasemassaan pääsisivät "tyhjäämään" kaivoja tiuhempaan tahtiin, kuin mitä olisi varsinainen tarve.

    • Anonyymi

      Paskaa touhua eerola yhtiöltä, Myös lapissa. Lokaauto tilattu jo pari kk sitte. Ei ole näkyny tällä pihalla. Ohitte kyllä ajelee mutta ei tuutyhjentää

      • Anonyymi

        Saavat palkan loisimisesta, vältän yhtiötä.


    • Anonyymi

      Lapissa (kittilä) todella huono palvelu. 1kk sitte tyhjensivät meän lokakaivon. Ja nyt täynnä, soitin ja sanoin että tulla tekemään työ kunnollla. Ni kas kummaa sain takasi puhasta vittuilua ja kuulemma maksaa 400eur että tulee tyhjäämää paremmin!! Hel ttin huonoa palvelua

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä ja edullinen, heinäkuu 2021 viemäri tukossa perjantai iltana johtaja Eerola itse tuli aukasemaan viemärin jatyhjensi lokakaivot 3 kpl paikkakunta Kittilä.

    • Anonyymi

      Aikaisemmin oli todella miellyttäviä tyhjentäjiä. Nykyään töykeitä (älä tuu lähelle). Puhelimeen vastaa täysin ammattitaidoton vanha mies. Ei ymmärrä puhdistamosta mitään. Puhdistamon korjaaja sitä vastoin on ammattitaitoinen ja miellyttäväkäytöksinen. Puhelimeen vastaava ja tilauksia vastaanottava mies laitettava kurssille, että oppii milloin on laitteessa vikaa.

    • Anonyymi

      Reklamoin ja kyselin miten lietteen määrä saadaan selville? Eivät vastaa s- postiin esitettyyn kysymykseen.
      Menee firma vaihtoon

    • Anonyymi

      Niin taitaa mennä meilläkin.
      Porvoossa asutaan. Tilasin tyhjennyksen ja homma ihan ajallaan ja hyvin, mutta laskussa oli otettu 30 euroa "ketjutuslisää"...
      No. Soitin ja kysyin, mikäs se semmoinen (epäilys oli toki että lumi-/jääketjut.. ) maksu? Tyhjennystä tilatessa kun keskusteltiin "as.palvelijan" kanssa liukkaasta talvesta "yleisesti", ei tullut mieleenkään "as.palvelijalle" mainita, että JOS on liukasta niin täytyy mahdollisesti ketjuttaa ja se maksaa. Ei kuulemma voi sellaista kertoa kun ei tiedä, käyttääkö kuski ketjuja vai ei...
      HALOO?!?! 30 egee on sen verran reipas summa, että olisin tietäessäni siirtänyt tyhjennyksen viikkoa myöhempään ajankohtaan. Tosin, ei se tie enää jäässä ollut, eikä me kuskin kannanottoa tiedetä, oliko edes ketjuttanut...
      E-mailin vielä lähetin perään. "As.palvelija" kun ei asiaa kommentoinut, ainoastaan toisteli ja selitti em. lausetta. Ei vastausta mailiin...
      Olen jo ottanut selvää muista lokapalveluista.

    • Anonyymi

      Ainakin Ylöjärvellä meni konkkaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe