Hotelli Punkaharju

Hotellin ravintolaan ei pääse syömään kuin hyvin vakavalla naamalla,eli iloisuuttaan ei saa näyttää, ravintolapäällikkö häätää pois,kokemusta
Ilmoita


Vähän on samanlaisia kokemuksia kyseisen hotellin ravintolahenkilökunnasta, toisaalta eipä tarvi enää sinne poiketa.
Ilmoita
Juu,erittäin happaman oloinen ravintolapäällikkö punaisessa tukassaan eväsi meiltä alkoholin tarjoilun ja pyysi poistumaan ravintolasta, kuitenkin eräs heidän asiakas, Savonlinnan OP:n naisvirkailija, ihmetteli kovin asiaa pihalla ootellessamme taksia, samoin taksikuski oli ihmeissään sekä myös ne kaksi kylän ruoka/anniskelupaikan tarjoilijaa, niissä ei mitään vaikeuksia saada juotavaa/syötävää, ilmeisesti Punkaharjuhotellin ravintola on jäänyt 1990 luvun anniskeluoikeuksiin suomessa, toisaalta mieleeni on tulvahtanut ajatus syrjinnästä?Oliskos pitänyt kutsua poliisi ja tehdä syrjinnästä rikosilmoitus?
3 VASTAUSTA:
Oliko se punatukkainen entinen malli.
hahahahaaa...!!!!!!onpas sattuvasti sanottu tuosta Stiinasta, osui kyllä aivan kohilleen, hahahahahahaaaa...happaman oloinen, voi juku kuinka keksittekään, pitää kyllä kyläläisten mielestä aivan paikkansa:-)..hahahahaaaa...
Olen käyttänyt http://www.booking.com/index.html?aid=941723 varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen.
+Lisää kommentti
Ei ollut Saimi Höyer
Ilmoita
Miksi kukaan söisi mitään missään vitun Punkaharjulla.
1 VASTAUS:
Nälkä pakotti.
+Lisää kommentti
Jos haluaa mitättömän annoksen kallilla niin mikäs siinä..
Ilmoita
Nonni siinähän nyt nähtiin, laskuja maksamatta iso kasa, osa perinnässä, ois kyllä kannattanut syöttää ja juottaa meidät, useampi satanen ois vaihtanut omistajaa, tai sitten kannattais vaihtaa ravintolahenkilökuntaa.
1 VASTAUS:
Kyllä huono palvelu ajaa asiakkat muualle muissakin palvelupaikoissa, vaikka menisi huonostikkin niin vielä huonommin menee kun kohtelee asiaaakita töykeästi
+Lisää kommentti
Kyllä ruokasali oli komea, katto tuntui olevan taivaassa saakka, huoneista en osaa sanoa mitään, enkä palvelua ja ruokaa voi hyvällä omallatunnolla kehua, En osaa sanoa mitä syötiin koska meitä oli 9 syöjää ja maksaja maksoi ja tilasi, jotain ostereita luulin syöväni.´, ja jälkiruokaa lusikalla, makeata oli.
Ilmoita
Jos ei palvelu parane, huonosti käy! Henkilökunta outoa, ei edes erotu muusta porukasta! Pöytiin ei ohjata, vaikka niin aulassa lukee! Naulakko vielä tässä vaiheessa niin pieni, kuin meidän mökin saunassa! Ihmettelen suuresti! Rva Hoyer on kohtelias ja ystävällinen joillekkin, ei läheskään kaikille!! Menimme piristämään synkkää syysiltaa Kalagaalaan, ei kyllä piristänyt! Palvelu huonoa, piiiitkiä odotuksia ilman mitään juontoja tai musiikkia, Korpela ja Hietalahtikaan eivät oikein syttyneet tunnelmaan - kovin oli ankeaa!! 55€ ihan hukkaan! Taskinen kyllä oli pirteä ja innostunut asiastaan, kiitos hänelle!
Ilmoita
Miniannokset ja superhinnat.Tarjoilijat täysin amatöörejä.Ihmettelen mistä tuo ylenpalttinen kehuminen johtuu,maksettuja mainoksiako.
Ilmoita
Aivan ihana paikka tuo Punkaharju. Ravintolassa loistava palvelu ja henkilökunta erittäin osaavaa. Keskustelimme pitkään Saimin kanssa viimeksi syömässä käydessämme. Henkilökunnan kaikille positiivinen ja avulias asenne tekee viihtymisestä vielä entistäkin parempaa. Ruoat eivät ole rekkamiehen annoksia, koska tarkoituksena on nauttia mauista. Kannattaa kuunnella henkilökunnan suosituksia ja tilata useampia annoksia maisteltavaksi. Suosittelen!
1 VASTAUS:
Vai kannattaa kuunnella henkilökunnan suosituksia...no olisitkos kuunnellut suosituksia "pyydän...poistukaa"...mitä?
+Lisää kommentti
Onko kuitenkin niin, että jos ihmiset ei viihdy, niin bisnes sakkaa. Miettikääpä torikauppaa. Ei kauppaa pelasta se, että on julkkisomistaja. Pitää olla kauppias sydämestään ja rakastaa ihmisiä. Toisaalta hotellia ei voi pyörittää vain toisella kädellä, Intohimoon tarvitaan myös vastuunkantoa ja sitoutumista.

Hotelli ei ole mikään pikkujuttu, siinä pitää olla lujaa konseptiosaamista ja nöyryyttä.
2 VASTAUSTA:
KYLLÄ.
Ja ruokaa on tehtävä myös niille arki perheille, taviksille, kotiruokaa eikä mitään pieniä piiperryksiä. Perus reiska ja rouva kuolee nälkään jo syödessään, ellei annos ole täyttävää. Ei normi ihmisillä ja perheillä ole varaa syödä kalliita monen lajin piperryksiä.
Ketjun luettuani väistän tuon mestan tulevan kesän Savonlinna-Punkaharju lomallani. Lainausmerkeissä mieluummin ostan kaupasta perus lenkkiä ja puren sitä rannalla nuotiota loimuttaen.
Vai onko ruoka ja palvelu parantunut anno domino 2019?
Ei ole, samaa ylihinnoiteltua hienostelua edelleen.

Pahasti on velkaantunut, ei pyöri pitkään
+Lisää kommentti
Kokemus eiliseltä 11.5.2019: henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Tunsimme olomme tervetulleeksi ja meitä palveltiin hyvin. Totta, että ruoka ei ole edullisimmasta päästä, mutta maut olivat todella hyviä ja ruoka oli laadukasta. Ruoka oli enemmän fine diningiä, eikä siitä ole tarkoituskaan tulla samalla lailla ähkyyn, kuin ABC:n noutopöydästä. Neljän ruokalajin illallaisen hinta oli 53e / hlö. En pidä sitä kuitenkaan liian kalliina ruoan laatuun ja puitteisiin verrattuna! Jos haluaa tavallisesta poikeavaa kokemusta, niin suosittelen! Laadukas lähiruoka varmasti maksaa hieman enemmän, mutta tämä oli oikeasti hyvää! Kaikkea hyvää jatkossakin hotellille!
Ilmoita
No onko siellä muita parempia paikkoja tarjolla?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hotelli Punkaharju

Hotellin ravintolaan ei pääse syömään kuin hyvin vakavalla naamalla,eli iloisuuttaan ei saa näyttää, ravintolapäällikkö häätää pois,kokemusta

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta