Mahakipuun

Mahapipi

Hei, osaisikko joku näin ensi hätään antaa neuvoja miten auttaa koiraa, jolla on mahakipeä? Eilisestä asti on ollut hyvin apattinen ja näyttää siltä että maha on kipeä. Ruoka kyllä on maistunut ja vettäkin on juonut. Lenkilläkin on suht hyvin jaksanut käydä, mutta aika hissukseen liikkuu. Ei ole kakkeja tehnyt kuin viimeksi eilen aamuna. Eläinlääkäriin olisi tarkoitus mennä huomenna, jos ei parannusta näy. Kiitos jos joku osaisi auttaa.

7

2923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1815

      Heti eläinlääkäriin! Huomenna voi olla liian myöhäistä. Ei todellakaan kukaan osaa auttaa täällä palstalla ilman tutkimuksia. Haloo!

    • erhehyrh

      Itse olisin vatsakivusta hysteerinen, ettei vaan kyseessä olisi suolitukos. Siinä voi henki lähteä tunneissa. Toivon, ettet jätä vatsakipuista koiraa yksin ja osaat ulkoa suolitukoksen oireet?

    • Jxkdndndl

      Kannattaa muistaa, että yleensä on kaupungin- ja kunnaneläinlääkärien päivystysnumero, jonne voi hätätilanteessa soittaa viikonloppunakin. Kyllä se melkein eläinlääkäri pitää olla, joka kyselemällä saa selvitettyä onko kyseessä akuutti tilanne.

      • 1517

        Lisäksi joka päivä avoinna olevia pieneläinklinikoita on kaikissa suuremmissa kaupungeissa.


      • 1517 kirjoitti:

        Lisäksi joka päivä avoinna olevia pieneläinklinikoita on kaikissa suuremmissa kaupungeissa.

        Jos haluaa päästä rahoistaan eroon.


      • 1670

        Mieluumnin jokainen koiraansa rakastava pääsee rahasta eroon kuin koirasta eroon. Muutenkin ihmettelen miten joku pystyy vain katsomaan vierestä kun oma koira kärsii.


    • Kakkiminen voi olla tuon ajan helposti myöhässä,muttet kerro koiran kokoa ja miten suuria annoksia pystyy syömään.Oletko varma ettei sen suussa tai nielussa ole mitään ylimääräistä mitä sinne ei kuulu?Suolisolmu tai tukos laittaisi kyllä koiran oksentamaan,eikä se piereskelisi ja kun painat pääsi mahalle ja hierot ei suoliääniä kuulu sekä maha olisi kosketus arka.Ottaisin tulehdus kokeet ja alkaisin epäilä sisäelin sairautta,tai suoli tulehdusta joka oli ystäväni koiralla,jossa myös veren kuva oli epänormaali ja löytyi syöpäkasvaimia.Mutta mene kunnalliselle niin et joudu turhien kokeiden uhriksi niinkuin minä joka maksoin yli tonnin enkä saanut Diagnoosia,syystä että jos vaihdan lääkäriä huomaa hän rahastuksen mutta ilman Diagnoosia kyseessä viaton tutkimus,,en saanut käräjillä tämän taki rahojani takaisin.Koirallani oli muuten samat oireet muttei se syönyt ja vika korjattiin otamalla takahampaan juuresta sinne juotunut luupiikki pois(se oli jo tulehtunut ja edellisellä päivällä sanottiin ettei näy,kun ehdotin itse sitä)Kumpa Suomessakin pelastettaisiin eläimiä kuten TV-sarjoissa/dog Pool,Vuoristolääkäri,Lentävälääkäri.Kohdun tulehdus on myös jos et ole leikkauttanut ja tietysti pitää olla narttu,uroksilla on myös kivessairauksia,jotta kyllä niitä riittää,ja varsinkin turhia tietentahtoen tehtyjä ns, tutkimuksia-rahastusta vaikka eläin kärsii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1512
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      164
      1139
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      691
    Aihe