Aihealueet

Listaukset

  Tässä toinen joka suoltaa paperittomia venäjäntoyt

  mikspaperittomia

  12

  348

   Vastaukset

   • Mene hoitoon. Aika nimittäin typerää tollanen kateellisuus. Jos vanhemmat ja pennut on hyvin hoidettuja niin se ei kyllä ole keneltäkään pois. Kennelliiton mukaan samalla nartulka saa tehdä 5 kertaa pennut. Pentueiden väli väh.10kk tätä tiheämpi pennutus sallitaan kerran ilman poikkeus lupaa.

    Hesyn kanta taas on se että jos emo saa peräkkäisistä juoksuista pennut olisi hyvä pitää vuoden väli seuraaviin pentuihin.

    Laki taas sanoi että liian tiheä pennutus on kiellettyä, mutta ei määrittele mikä on liian tiheä.

    Eli jos jolla kulla on vaikka 2 emoa niin vuodessa voi olla 2pentuetta myynnissä ja se on ihan sallittua. Sitä tekee joka ikinen kennelikin.

    Se onko koirille mahdollista saada A4 paperia kennelliitosta vai ei, ei takaa mitään.
    Kaveri osti kennelistä rekisteröidyn american akitan. No jälkikäteen selvis että isä kantaa perinnöllistä selkärappeuma sairautta. Joka voi olla periytynyt 50% todennäköisyydellä myös kaverin koiralle. Sitte mahdollisesti joutuvat leikkauttaa silmät koiralta. Ekan viikon aikana kotona pentu joutu eläinlääkäriin virtsatie infektion vuoksi.

    Mutta eihän nuo voi okka totta koska pennullahan on rekisteri paperit.

    Otappa kuule selvää genetiikasta, lue laki eläintenpidosta yms.
    Niin ja jätä ihmisten kiusaaminen.
    Hae itsellesi apua.
    Jos olisit tosissas huolissaan,etkä vain kateellinen, niin sä ottaisit yhteyttä johonk i muualle kuin suomi24
    Esiintyisit omilla yhteystiedoilla ja nimellä.

    Voisit vaikka aikasi kuluksi tutkia kuinka paljon kennelit tekee pentuja

    • 10kk pitää olla astutsten välillä. Ei kerkeä tehdeä 2 pentuetta laillisesti!


    • Sinä se olet tällainen hölmö ihmisten vähimmäistarkoituksiin keksimiä lakeja tuijottava puusilmä.

     Luuletko, että lait ovat aina linjassa etiikan ja hyvinvoinnin kanssa???


    • Anonyymi kirjoitti:

     Sinä se olet tällainen hölmö ihmisten vähimmäistarkoituksiin keksimiä lakeja tuijottava puusilmä.

     Luuletko, että lait ovat aina linjassa etiikan ja hyvinvoinnin kanssa???

     Ananaskirsikkaa tarkoitin, että on jotain lakeja tuijottava puusilmä, joka ei kirjotettuja sääntöjä pidemmälle edes yritä katsoa.


   • Vakka löysi kantensa tässä topassa.. :D

    • Mites se vanha sananlasku menikään... Se koira älähtää,johon kalikka kalahtaa:)


   • Ei kai suomalaisetkaa niin hölmöjä ole että maksaa seropitasoisesta tollasia hintoja XD
    Vanhemmilla on puhdas rotu XD...huono suomikin viellä .En ostas tommosta kyllä -_-

   • http://anjyrs.net/pennut/

    http://www.kennelflyingpearls.com/pennut
    kennel tastaways

    Yms.
    Katohan kuinka monta pentuetta kennelit tekee ! Hinta on aika paljon enemmän ja kennelille kun omiataa kennelnimen tulee kustannuksia vain 40€/pentu enemmän
    H.1200-1600€ rekisteröity pentu.

    Eli kennelit saa pennuista enemmän rahaa käteen ku ne joilla on ei rekisteröityjä.

    Turha vedota mihinkään että terveystutkimukset maksaa jne. Nimittäin Venäjäntoy terrieri ei kuulu pevisaan eikä rekisteröinti edellytä siis mitään tutkimuksia. Toki niitä suositellaan. Mutta se onko pentu rekisteröity vai ei ei vielä kerro sitä onko vanhemmat tutkittu. Eikä edes pennun terveydentilaa. Yhtälailla rekisteröimätön koira on voinut käydä polvitutkimuksissa. Tai rekisteröity ei ole käynyt. Itsekin näkee jos vanhemmilla on patella luxatio ,silloin polvi menee ajoittain pois sijoiltasn(koira hyppii 3:lla jalalla). Kuten ehkä huomaat kannattaisi ensi n ottaa asioista selvää

    • Kiitos kun jaksat viihdyttää täällä suolen palstalla koira kansaa :)
     Muistuttaisin viisaiden hakevan rodun kantamaasta jossa hinnat on papereilla 500-1000e välillä ja show:t sitten 1500+
     Eurobreeder.com löytyy ja koiratorilla virolainen kennel myy 800e paperi toyta;)


    • "Katohan kuinka monta..." Eipä suinkaan kaikki kasvattajat/kennelnimen omaavat tee paljon pentueita. Kyllä niitä löytyy, kun harvoinkin tekevät.

     "Mutta se onko vanhemmat..." Mutta näkeepä sen, että onko ne viralliset tutkimukset tehty vanhemmille vai ei ;) joka taas kertoo kasvattajasta...
     "Yhtä lailla rekisteröimätön..." Ja kuinkahan moni on käyttänyt... Yhä edelleen, kun on rekisteröity koira, niin ne terveystulokset on nähtävillä julkisesti, joka on se pointti.

     "Itsekkin näkee..." Kun muuten ei pidä aina paikkansa. Koiralla voi olla vaikka oireeton kakkosenkin polvella/polvilla, jos sillä on hyvin vahvat lihakset ja lihaskunto, eikä teleura ole ihan huono. Tulee sitten tutkimuksissa vasta esiin.
     Sen lisäksi ei se koira aina hypi kolmella jalalla. Jos vaikka käy katsomassa, niin tuskin se välttämättä silloin hyppii. Ja kuten kaikki tietää, isähän ei suinkaan ole aina nähtävillä, kun kasvattajalle menee käymään...

     "Sitä tekee joka ikinen kennelikin" Ei tee.

     "Kaveri osti kennelistä..." Niin, kukaan ei ole väittänyt, että rekisteröinti takaa satavarmasti, että saat täysin terveen koiran. Koska se on mahdotonta taata. Eikä kaikki suinkaan ole. Mutta pointti on se, että kun on rekisteröity, niin jotain sentään tietoja pystyy saamaan niin kasvattajasta, kuin koirista joita hän käyttää. Siis ihan JULKISESTI ja sitä kautta melko varmasti.

     "Voisit vaikka ajankuluksi..." Ja kun on rekisteröidyistä kyse, niin sen voi tehdäkkin. Mutta rekkaamattomista eipä tiedä noilta osin yhtään mitään ;)

     Ottamatta kantaa itse aloitukseen, mutta itse olen sitä mieltä, että mitään syytä ei ole jättää rekisteröimättä, muuta kuin se, että jotain häikkää on. Kertoohan se jotain, kun ei halua toimintaansa julkisesti näyttää, kuten rekisteröidyillä jalostustietojärjestelmästä näkee...


   • Pentua en tuolta ottaisi vaikka ilmaiseksi saisi. Epäilyttävä paikka!!!

   • Ei löydy ilmoitusta enää. Eli taisi kadota maan alle, kun pelästyi kiinnijäämistä. Kitketään pois kaikki julmat eläinten kohtelijat ja hyväuskoisten ihmisten pettäjät!

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    334
    7898
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    111
    2773
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1482
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    970