Suomen Dildo hallitus puhdistukseen

zdobuss

Vuoden 2016 loppuun on 2 kuukautta. Onneksi. Joulu yleensä ilmesty vauhdilla kun Santa Claus nai salaa vaimoasi pikkujouluna ja aviomies pääsee pukille virallisesti klo 12.00

Juomme shamppanaja lasia Suomen Dildo hallituksen poistamiseksi, oikeistolaisten vammaisten poistamiseksi, sillä mitä kyseiset rikolliset ovat saaneet aikaiseksi. Onko Suomen mentaliteetti pyhitetty tai kirottu heidän jälkeen?

Suomen oikeistolainen Dildohallitus vaihtuu 2017 perheelliseen hallitukseen, sillä numerologiassa 7 tarkoittaa perheellisyyttä. Väitä vastaan, lukija.

Loppui kutosen vaistomainen könille anto, alkaa "perhe kyseessä" juttu. Silloin naiset pääsevät oikeutuksiin, jos vielä eivät myynet lapsiaan halvasta. Silloin ei voi enää sanoa paljoakaan ja kun sanoo, niin toisten oikeutettujen tehtävänä on sulkea heiltä mikki. Nyt puhuu Äiti, että mitä vailla Äiti on.

2016 voisi toisille tarkoittaa seksiäkin, sillä naisella on eläimellisyyttä meistä enemmän. Ja kuka mies ei ole saanut turpista vuonna 2016? Olen saanut pillua kerran. Vuonna 2015 en saanut yhtään. En ole katkera, mutta kiitollinen Suomen oikeustalolle, sillä säästivät minua pahan teolta.

Olkaamme avoimia, sillä Naisukupolvi yhteiskunta meiltä vaatii sellaista. Ja missä etelässä muka kaikki olisi salaista kun Etelän Pallopuoliskolla on Feminiinisyys Läsnämpi ja ihminen on täydellisempi. Pohjoinen vetää tieteitä, älyä, miestä.

Dildo hallitus puhdistukseen. Seinäjokilaiset jengit täysin pois, siillä harvassa ovat olleet oikeat Seinäjokilaiset perheelliset. En ole tavanut, jotka rakastaisivat jälkikasvujaan. Kaikki tuntuivat vonksahtaneiltä, paitsi ne jotka jo aikansa ovat asuneet Etelä-Suomessa, mutta heilläkin on jäämistönsä.

Nyt puhuu Äiti. Ottakaa Suomen Idästä joku hyvä Äiti. Ei enää Lännen diskografiaa, rasismia.

Nainen, Taide ja Länsi Siberia (suurin lapsisynnytys luku on Siberiasta yli 60 lasta yhdelle naiselle, sekin puhuu puolesta) kuuluvat yhteen.
Taide on naisen tukijalka ja Nainen on Taiteiden tukijalka. Ymmärrä tämän armas poliitikko! Sillä tendenssi on Femoa. Taide on liukuvaa kuin vesi ja muotoutuu moneksi. Se on etu.
Venäjälle voi syntyä ratkaisuja, koalitioita, ym.
Ota Suomen politiikka suuntaa Itään.
Silloin emme poista noin helposti enää seinämuraaleja. Kun kaupunkien hallitus palasi lomilta, niin älyvajaat borokraatit ekaksi putsaavat seiniä koskaan koskaan kysymättä mitä seinällä näkyy. Tyhmyyttä vaatii tekonen, sokeutta.

Miten taiteilija reagoi asiaan?
Onko edes Kuvataideakatemia olemassa Suomessa?
Ei kuulu ei näy.
Joku muuten söi Aallon taiteilijoita. Ei kai ylisuuri yhteiskunta?

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zdobuss

      Vielä miehet nussivat toisiaan pahaenteisesti kun naissosialismi etenee Pohjolasta Afrikkaan. Aika menee siihen. Muslimit tiedostetusti ovat Naisasiamiehiä tahtomattaan, vahingossa, piilotajunnassa. Parempia kuin minä, sinä, hän, me, te, he. He jopa hyökkäsivät perskautta, niin kuin naiskysymyksessä on aina laita, että edetään perse edellä mies ja nainen Femo Kali Yugan aikana. He hyökkäsivät Eurooppaan Refugee nimissä ja voittavat, sillä Kalpea Länsi Ei tunne Femoa. Muslimi tulee kertomaan. Älä valkonaama aliarvioi Muslimia. Hän voi pelastaa sinuakin. Mutta kun teet syntiä, niin pääseen jonnekin....

      Muslimeilla ei ole oikeaoppisesti esittäviä kuviakaan, on vain kalligrafiaa. Ovat niin intuitiivisia kun vetävät monessa sukupolvessa huumeita, lapsetkin, että hermottaa tajuta, miten ennakoivia ovat.

      Mielestäni naisen takana ei kannata juosta, sillä ei koskaan saa kiinni. Mitä paremmaksi tulee, sitä kauemmaksi nainen liukuu. Pitää antaa olla kuten minä ja erosin vaimostani koskaan tapamatta lapsianikin oikeuden päätöksen takia. Globaali ero on fakta. Uskon sen leviävään Kaikialle, katsomme, jos Etelässä on tarvetta InnovaatioFemolle. Ehkä Muslimit tajuavat, että Kuudes ihmisrotu laskeutui jonnekin Pohjolaan ja antavat olla peruspilareissa, mutta antavat pari tärkeätä neuvoa, että kuinka Narttuja pidetään. Anteeksi. Vihainen. Sotaa ei ole luvattu. Konfliktia on. Seuraamme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      573
      3806
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3288
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2771
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2709
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2104
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2061
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1887
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1760
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1719
    Aihe