Gambialaista naista

mustaamullekin

Olen aivan sekaisin "ruotsalaisesta" pituushyppääjä Khaddi Sagniasta, joka on gambialainen. Gambiankävijämiehet, pääseekö siellä helposti tutustumaan sikäläisiin kaunokaisiin.

43

2637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myskihärkä

      Todella helposti löydät toivomasi naisen Gambiasta.

    • Kampia

      Olinpa Gambiassa.
      Talutin paikallisen tyttösen huoneeseen ja eipä aikaakaan kun se istui naamani päällä.
      Räkäisesti se nauroi kun oli minut tukahduttaa. Henkeni hädässä patjaa taoin ja poljin. Olen pienenä harrastanut painia ja sitten ovelasti kippasin otuksen selälleen ja nussin sitä. Vinkui kivasti.
      Mutta siinä olisi nöösipojalla ollut hengenlähtö lähellä.

    • myskihärkä

      Tarkalleen ku puhutaan,et nusassut kyllä paikallista,.hän oli naapurimaasta jostain.Paikallisilla tuo yksin kylillä liikkuminen ei ole mahdollista.

    • AllahOnPerseestä

      Maksulliset naiset ovat tosiaankin muita kuin paikallisia muslimeja.
      Muslimit eivät nähdäkseni hyväksy ainakaan julkista prostituutioita.
      Tämä koskee vain naisia.

      Jokainen gambimies myy tietysti itseään länsinaisille jos vain mahdollista.
      Tämä on islamin tasa- arvoa.

      • hjjooo

        Myy ne kyllä miehille kanssa ne gambibumsterit että eivät ole ennakkoluuloisia.


    • myskihärkä

      Ja tuo Gambian prostituutio...Se ei ole mitään St paul reeberbahn-touhua,he ovat vaan yöpaikan,ruuan ja seuran tarpeessa.Täysin samaa touhua mitä sinkuilla ytmpäri Suomen.

      • gambiankuu

        Suomessa on yleensä sinkuilla koti ja ruokaa, seura on sitten toinen juttu. Vertauksesi gambialaiset prostut ja suomalaiset sinkut oli todella huono. Itse olen sinkku, on oma asunto, työ josta saan toimeentulon ja pystyn matkustelemaan lomillani, en vietä aikaani baareissa notkuen, parempia harrastuksia on paljonkin. Myskihärkä näköjään on tutustunut vain baariruusuihin joilla ei ole edes omaa asuntoa, minä en sellaisia tunne yhtäkään.


    • myskihärkä

      Ja jos vaik esim. yksinhuoltaja Gambiassa..Niitä on MUTTA vähän..Ja maine on matalalla...

      • kjnhbgv

        Jos seksistä maksaa, niin silloin ei oteta yksinhuoltajaa vaan pimun on oltava lapseton.


    • myskihärkä

      Jos meet mihin tahansa raflaan Gambiassa,kaikki väittävät olevan Gambiasta ja lapsettomia.Ja juuri tuo maksu ja hinnat,mun mielestä he ovat sinkkuja jotka haluu pitää hauskaa ja löytää samalla miehen Euroopasta...

    • myskihärkä

      Ja tuo Khaddi Sagnia..Joo en ihmettele että sekoot,et oo ainoo joka tollasesta rungosta lumoutuu...On Gambiassa tollasia paljonkin.

    • myskihärkä

      Gambiankuu,juuri baariruusuja vertaan Gambian kapakkaneitoihin,niitä on joka kuppila pullollaan.

    • myskihärkä

      Vertaukseni ontuu tai ei,pointtini on kertoa keitä ja millaisia nämä Gambian raflassa olevat naiset ovat,mistä kotoisin ja se ettei se ole todellakaan sen sortin prostituutiota mitä se muualla maailmassa,esim. täällä on,rahat kouraan,rojut torveen ja pois.En myöskään halveksu sinkkunaisia,jakavat he tavaraa,elävät he miten hyvänsä.En siksi halveksu enkä väheksy näitä neitojakaan tuolla Gambian ravintoloissa,en ollenkaan.Ymmärrän miksi he väittävät että olevat Gambeja,ymmärrän että heillä on tarve syödä ja halu löytää mies esim. Suomesta että vois elää parempaa elämää.Ja jos joku täkäläinen on Gambiasta löytänyt rakkauden ja raflasta,hän ei ole yhtään huonompi ihminen mitä Suomalainen nainen joka on löytäny miehensä Suomalaisesta raflasta.

    • PilluMies

      Kiva. Täällähän puhutaan pillusta mikä onkin oikein kiinnostava aihe. Jollei sitä pääse koettelemaan joka päivä niin kyllä tuo ainakin mielessä on.

      Gambiatyttöset ovat reheviä ja hikisiä. Minua ei kiinnosta pätkääkään mitä siviilissä hääräävät. Sanon päivää, sovimme hinnan, nusaisen ja patistelen tiehensä. Joskus jonkun kivan likan saatan kutsua uusintakäynnille.

      Hinnan sopiminen on tietenkin taitolaji. Liikaa ei pidä maksaa, pitävät tyhmänä. Korvauksen tulee kuitenkin olla riittävä; tämä takaa palvelun laadun.

    • myskihärkä

      Jauhat TÄYTTÄ paskaa.Et voi toimia noin Gambiassa Gambalaisen naisen kans.

      • romanttiikkaonhienoasia

        Juu, ei pitää ostaa talo ja avata elätystili, sitä tarkoitat?
        -halvempaa on pikku ponssi asian avittamiseksi ja se siitä seuraavaan.


    • petoviili

      Arvoisa herra myskihärkä ei perustellut jauhetun paskansa heittoa.
      Olen käynyt yli 60 maassa ja kaikissa olen nussinut. Aina olemme kumppanini kanssa etukäteen sopineet hinnasta ja kestosta. Useissa maissa olen sopinut myös vuorokausikumppanuudesta jos kohde on ollut miellyttävä.

      Gambiassa sellainen ei tule kyseeseen. Huorat pyrkivät liikaa iholle ja ryhtyvät aktin jälkeen laveasti kuvailemaan olojaan ja perheitään rahastuksen toivossa. Minua eivät kiinnosta heidän asiansa ja ohjaan huoran ovelle ja ulos.

      Usein olen tilannut hotellin respapojilta huoran suoraan huoneeseen. Olen selvittänyt mitä haluan. Nuori, nätti eikä kielitaidosta väliä. Tilaukseni on aina onnistunut.
      Paria olen pannut perseeseenkin.

    • myskihärkä

      MUTTA,et ole nussinut Gambiassa syntynyttä Gambialaista.Jos Svedupetteri nussii Stadissa huoraa joka on upee ja Pietarista kotoisin,siinä ei tarvi Suomesta puhua.

      • brappuunsormentievie

        Luojan kiitos vieraita, paikalliset on aina ympärileikattu ja kuumetulehdusta ja vuotoa riittää,
        antavat mielellään b rappuun kun arpikudos ei niin helposti ärsyynny. Humalainen turisti, jyystää eikä meinaa tulla kun aidsin pelko jännittää ja pesä on täynnä palmuöjyä.
        Etelämmästä tulleet voi olla leikkaamattomia mutta jo pilattu liialla nussimisella nuorena ja ainoastaan vanhoja haaskoja ihmiskauppiaat raastaa kaupalle.
        -suurin osa sex turismista tapahtuu paikallisten asiakkaiden toimesta ja pikku rahalla.
        G on jonkinlainen avo hoitola turisteille eikä siinä ole mitään pahaa kunhan ei
        lapsia satuta.


    • myskihärkä

      Ymmärrätkö?Älä puhu Gambialaisesta naisesta jos panet Gambian naapurivaltioden naisista,jotka ovat kotoisin muualta kuin Gambiasta.

    • PetoViilissä

      En ymmärrä arvoisan herra myskihärän raivoisaa gambianaisten puolustelua.
      Turistille on tietenkin täysin samantekevää nussiiko hän rajajoen etelä- vai pohjoisrannan akkaa.

      Gambinaisten vähyys seksibisneksessä selittyy islamilla joka kieltää naisilta kaiken ja sallii miehille kaiken tähän liittyvän.
      On muistettava että yli 99 % gambeista ovat muslimeja.

      Totean kuitenkin että miespuoliset prostioidut joita esiintyy jopa laumoittain ovat kuitenkin 100 %:sti gambialaisia.

    • uusavulias

      No kysäsen tähän perään, mistä kannattaisi varata hotelli, ihan käytännön vuoksi. Jotta olis helposti saatavilla taxi että ravintola, niin mistä hotellista voisi saada herkullista kampialaista piirakkaa? Aluetarkennusta siis, ihan kaikki hotellit nimittäin eivät osaa laittaa kampilaista piirakkaa. Neuvovat kyllä mustan palanneen piirakan reseptin hakua vastenhakoisesti, jos uus kasvo kyseessä.

    • myskihärkä

      Petoviili,et ymmärrä puolusteluani..En vaan siedä järjetöntä vääristelyä,piste.Gambia on niinkuin esille toitkin muslimimaa mikä tarkottaa että siellä ei naiset elä miten huvittaa,todellakaan.`

    • ViileäPeto

      Kiitoksia herra myskihärälle huomiosta.
      Islam on hyvä uskonto siinä mielessä että siellä akka pysyy nyrkin ja hellan välissä eikä liehu kylillä.

      Nyt islamisaatio on jyrkentymässä maassa presidenttinsä johdolla ja monia tiukennuksia kansalaisille on tullutkin. Turisteja ne eivät vielä koske koska matkailijatulot ovat valtaisat eikä niitä haluta menettää.
      Siksi myös huoratarjontaa ylläpidetään tarvitsijoille. Joku herra tuossa pyysi nimeämään hotelleja jotka heitä järjestävät. En nyt tietenkään niin voine tehdä.
      Ostonaisia on kuitenkin tarjolla runsain mitoin jos osaa suunsa aukaista. Turistia ei kiinnosta panopatjan lähtömaa eikä uskonto.

      Saattaa olla että lähitulevaisuudessa näemme uudenlaisen Gambian.
      Viikonloppuina järjestetään kaikille miehille torilla juhlia. Homoja heitellään katoilta alas ja vääräuskoisia poltetaan elävältä. Toiset selviävät pään irroituksella. Huorintekijöitä kivitetään hengiltä. Tähän saavat kaikki osallistua.

      • hiekkapihat

        Eikai paatunut homo paljonkaan piittaa jos hiekkamaahan heittävät toisesta kerroksesta , aika matalaa rakennuskantaa ja hiekkapihat.


    • myskihärkä

      Pressa on tehny paljo hyvää,uudet hyvät tiet ,kieltäny ympärilekkaukset ,paljo muutaki.Hyvä jos homoja tapetaan.Huorantekijät pitääkin kivittää.Aivan oikeat kuviot.

      • Petoviili

        No just. Lapsiseksi lienee myös sallittua?
        Profeetan mukaan 9- vuotias on naimakelpoinen ja emätinyhdyntä on sallittua.
        Tätä nuorempaa voidaan hyväksikäyttää mutta tällöin siitintä on liikuteltava vain reisien välissä.
        Pojista ei ikärajaa ole määrätty.


      • samaamieltäasiasta

        Hyvä , paikalliset tarvitsee kovan pomon.


    • myskihärkä

      Onko no asiat sallittuja Gambiassa mielestäsi?Se että Gambiassa suurin osa on muslimiuskoisia?Mene käymään siellä niin tiedät ja ymmärrät miten siellä ajatellaan ja eletään.

    • nammustamakkaraa

      Kyllä siellä on nähtävissä selvä peräkammaripoikien eristys täysihoitoloihin, saavatpahan ilmaista työvoimaa valtion leivän jatkeeksi, siis se joka putsaa kaikki rahat omaan taskuunsa tälläkin hetkellä.

      Hohhoijaa mitähän suomi olis tällä hetkellä, jollei ne punaiset takakammaripojat ja tytöt eivät olisi nousseet suloisen isä leninin aatteen kantajiksi...Samaa tulenleiskuntaa siis havaittavissa....

    • kammari

      Nyt peräkammaripoika sana levinnyt tännekin. Tietää sitä että yksinkertainen kirjoittaja on ilmestynyt tännekin.

    • myskihärkä

      namustamakkara..Mitä haet takaa,tarkotat edellisellä kirjoituksellasi?Ei mitään käsitystä!

    • Listen_dick
    • kondiittori

      Paljonkohan noista nokimustista piparin kantajista kannattas maksaa/paljonkohan pyytävät "palveluista"?

    • myskihärkä

      Ei mitään,yöpaikan ja käyt jossain syömässä hänen kanssaan,siinä se hinta...

    • kondiittori

      Ok, täytyy varmaan respan hemmoo vähän "voidella" jos hinaa jonkun nokikepin yökylään lukemaan iltasatuja?

    • myskihärkä

      Riippuu hotellista joudutko voiteleen tai pääsetkö kaksin yöpymään ylipäätään.... Voitelu ei onnistu kaikissa paikoissa.

    • kondiittori

      Kiitos vastauksesta!
      mikähän vois olla laadukas hotelli johon vois vieraitakin pyytää ilta aperatiiveille ilman helvetillistä showta?jossain rannikolla.

      • SENEGAMBIANSVIITTIOMAANK

        OTA SENEGAMBIA HOTELLISTA SVIITTI NIIN VIERAITA SAA TULLA MELKO VAPAASTI ILMAN LISÄMAKSUA (PITÄÄ VARATA/MAKSAA HOTELLILTA SUORAAN) , MUUTEN OTTAVAT NOIN 50E YÖLTÄ.

        HUORISTA ON AINA VAIVAA HOTELLILLE JA SEN MAINEELLE.

        CAPE POINTISSA VOI OLLA HUORAVIERAITA KAHTEENTOISTA YÖLLÄ SITTEN PITÄÄ OLA HUONE OMASSA KÄYTÖSSÄ.

        LAPSIVIERAAT ON VIELÄ INHOTTAVAMPIA KUIN HUORAVIERAAT, LAPSET HUUTAA JA KUSEE ALTAILLA MINKÄ EHTII JA MAKSANUT HOTELLIVIERAS
        SAA NIELLÄ SUVAKIN TOUHUT.
        EN OLE VIELÄ KERTAANKAA NÄHNYT MUSTAN LAPSIVIERAAN MENNEEEN VESSAAN TUNTIKAUSIEN HÄIRITSEMISEN AIKANA, TOSIN JOTKUT ELÄKELÄISET OVAT SAMANLASIA.

        NYKYJÄÄN JOS ALTAALLA MELLASTAA MAKSAMATTOMAT VIERAAT TAI BAARIN TELKU HUUTAA HENKILÖKUNNAN VIIHDYTTÄMISEKSI NIIN LOPETAN SEN HETI ALKUUN , ENSIN NÄTTIÄ PUHETTA , SITTEN SOITTO HOTELLIN JOHTAJALLE , NUMERO KANNATTA HETI LAITTAA PUHELIMEEN SAMOIN KUIJ TURISTIPOLIISIN.

        GAMBIASSA ON MAHTAVA KESKITALVEN ILMASTO , PARHAIMMASTA PÄÄSTÄ.


      • KORJAUSEDELLISEEN

        TARKOITIN
        OTA SENEGAMBIA HOTELLISTA SVIITTI NIIN VIERAITA SAA TULLA MELKO VAPAASTI ILMAN LISÄMAKSUA (PITÄÄ VARATA/MAKSAA HOTELLILTA SUORAAN) , MUUTEN PERUS HUONEISSA OTTAVAT NOIN 50E YÖLTÄ.


    • Kumilusikka

      Äiti lähetti mut matkaan Gambiaan onko totta että siellä pääsee neitsyydestä naisen kanssa t m 57

    • Tuksuska

      Mä sain sain ainakin ihqu partaveitsenterävää rannalla kävellessä, lihaksikas oli, mutta luuli kait et häpishuulet ummessa ja poitsu luuli velvollisuudekseen aukaista niinku aviovuoteessa tapana. Eikä oltu ees kotialttarille menty ja nusastu. No menneen talven lumia. On se hyvä ku T(a)uskin pääs musta akin pitemmälle.. Kantsii kysyy poppamiehiltä neuvoo tahi panna kukkia sinne nyrkkityynyn tilalle illalla. Vai miten se juhannusloru menikään. Kikkaillaan taas ku nähään, siis kiksautetaan..baibai

    • afrikkaexpertti

      "HUORISTA ON AINA VAIVAA HOTELLILLE JA SEN MAINEELLE".


      Suomalaiset ja brittiakathan Gambiassa ovat järjestään huoria, ja niiden gambialaiset miesprostutioidut, joten eivät näköjään välitä moisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      124
      9813
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      51
      2871
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      172
      2657
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1647
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1557
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      12
      1488
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe