(Urheilun) unelma-arpa peruutus!!

Poikkiheti

Tilasin siis tänään 3 pakettia noita Urheilun unelma-arpoja. Myyjä puhui ainoastaan koko puhelumme ajan 30 eurosta ja kahden euron toimituskuluista. Itse ymmärsin tilauksen niin, että 3 pakettia maksaa yhteensä sen 32 euroa, mutta nyt kun vierailin heidän kotisivuillaan, selvisi, että yksi 6 arvan paketti maksaa itsessään jo sen 32 euroa eli joudun 18 arvasta maksamaan 96 euroa!!

Saanko peruutettua tilauksen heti, kun olen saanut ensimmäisen paketin, että palauttaisin sen takasin heille? Onko myös näissä tilauksissa kuluttajalla oikeus irtisanoa tilaus 14 vuorokauden aikana tilauksesta? Vai joudunko maksamaan sen 96 euroa ennen kuin saan katkaistua tilauksen??

17

338

Vastaukset

 • kyllä peruutus onnistuu

 • Ilmoita poliisille.

  • Eli oikeasti luulit että lopettavat sinun kerrottuasi mielipiteesi? Tai kommunistimedian uutisen perusteella? Ehkä luulet vähän liikoja itsestäsi?


 • Kannattaa soittaa suoraan UnelmaArvan toimistolle, niin saa asiat selvitettyä.
  050-5439228

  Monesti noi koittelee piilotella, niin ettei ketään saisi kiinni. Mutta toimistolta ne kyllä tavoittaa.

 • Tuollaiset unelma arvat on hirveetä kusetusta. Kuinka tyhmä pitää olla että ostaa tommosta hölynpölyä. Ässäarpoja saa kiskalta osta mielummin niitä.

 • Olin Unelma arvalla töissä. Luvattiin että saan 10 euroa tunnissa vähintään. En saanut. Kusetusta! Nyt sitten lapsen kanssa kärvistellään tässä että saisi ruokaa. Unelmasta ei tietoakaan. Arpa ei osunut tähän myyjään vaikka niin luvattiin.

  • Ja kirjoitit sitten tuota viestiä viittä vaille kolme lauantaiaamuna?

   Kusetitko työnantajaa vai oletko vain huono äiti?


  • haha jauhot suuhun


 • Ei pysty peruuttamaan!!ei

  • Valitettavasti minäkin tulin kusetettua arpamyyjän toimesta: ei maininnut mitään että tilaus sisältää kolme pakettia a 32 euroa/paketti. Kysyin saako palauttaa arvat jos muutan mieleni, kylä voit palauttaa, kysyin onko mukana palautuskirjekuori, kyllä on, ja paskat ei mitään palautuskirjekuorta. Laitoin arvat ja täytetyn saatteen mukaan jossa ilmoitin,että en osta arpoja ja niitä ei tarvitse lähettää enää lisää. Mutta tänään tuli taas arpapaketti ja 32 euron lasku(PERKELE). Olen tullut tämän arpakeissin johdosta siihen tulokseen, että en ikinä osta mitään arpoja vaikka tulot olisi menossa nuorison ym. hyväksi, en myöskään tänä Jouluna marketeissa myyviltä nuorilta enkä muiltakaan.

   as. nro 1000106935 joka tuli kusetetuksi arpamyyjän taholta


 • Peruutan urheilun unelma arpa tilauksen 3 pakettia unelmaarpoja

  • Ei onnistunut minulta peruutus, laitoin kaikki ensipaketin arvat avaamattomana takaisin, saatekirjelmä jossa ilmoitin peruvani tilauksen oli mukana ei auttanut , taas tuli paketti ja 32 euron lasku(PERKELE!)
   Varmasti tulee vielä kolmaskin paketti ja 32 € lasku (PERKELE!)

   TÄYTTÄ HUIJAUSTA KOKO ARPOJEN MYYNTI! ÄLKÄÄ IKINÄ OSTAKO!!
   as nro 1000106935


 • Onk ketä töissä täällä, millanen firma, tienaako siellä oikeesti mitään????

  • Voi tienatakkin, mut vaatii myyntiä ihaen helvetisti!!!

   Toki vaatii myös pitkiä hermoja jaksaa helvetin osaamattomia esimiehiä :D


 • Unelma-arpa Oy 5.8.2019

  Suostuin tilaukseen. Käsitin, että kysymys on yhteensä 32 euroa! Nyt niitä on tulossa kolme. Peruutan tilaukseni ja lähetän arvat takaisin.
  Jaakko Ylitalo
  Jokiväylä 1 A 2
  96300 Rovaniemi

  • GDPR :D


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  127
  3932
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  91
  3722
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2148
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1036
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  31
  451