kolme kivaa leikkaussali hoitajaa

yksäijjä

Olinpa siinä pari viikkoa takaperin nirhassut toisen nilkkani niin pahasti että se joudutaan leikkaamaan.

Kun leikkaus päivä koitti hoitaja tuli herättämään käskien käydä vessassa tarpeilla ja pukea leikkaussalipaita päälle niin lähdetään saliin
, saliin tultuani alkoivat leikkaushoitajat valmistelemaan minua nukutus valmiiksi.

Kun kaikki oli valmista asetti anestesia hoitaja happimaskin kasvoilleni sanoen että nyt saatkin hengittää jonkunaikaa tätä pökerryttävää kaasua ja anestesia tulee antamaan nukuttua lääkkeen, mutta pian tuli anestesia lääkäri juoksun kanssa hakemaan anestesia hoitajaa sillä oli tullut pari kiireellistä leikkausta jolloin jäin pökkyrässä makaamaan pöydälle.

Meitin lisäksi saliin jäi 3 leikkaussali hoitajaa joista yksi Henna tuli vierelle ja hieroi reisiäni ettäpä nyt saadaan sitte ootella pari 3 tuntia joten olisiko mitään ehdotuksia mitä haluaisit, hoitajan hieronta sai penikseni nousemaan erektioon jolloin Henna otti peniksestä kiinni.

Vai on heti seksi mielessä noh kyllähän se onnistuu jos haluat luovuttaa spermaasi nimittäin täällä salissa on kaikki tarpeet siihen hommaan, vai mitä mieltä on Jenni ja Tiina no heille se sopi hyvin .

Jenni tuli hennan avuksi tukemaan minua siteillä kiinni pöytään joten jalkani sidottiin niitä varten oleviin telineisiin ja mahan ympäri vedettiin 2 vyöt, sitte Henna laski maskin kasvoiltaan ja käski Jennin ottaa erektion piikki valmiiksi jolloin Henna imaisi peniksen suuhunsa ja lypsi sitä hetken että se kovettuu ja antoi erektio piikkin joka estää penistä laskeutumasta lepotilaan.

Kun valmistelut oli tehty otti jenni seinältä kaukosäätimen jolloin kuulin ja näin katossa aukeavan luukun kuinka pitkä putkimainen kone laskeutui penistäni kohti Henna voiteli kaluni ja ohjasi penikseni koneen sisuksiin ja kone kytkettiin paikalleen.

Sen jälkeen jenni
käynnisti sperman imurin, hoitajat istuivat vierelleni katselemaan/ihailemaan kun kone lypsää penistäni kuin viimeistä päivää, hetken päästä tunsin orgasmin olevan lähellä jolloin huomasin Tiinan Riisuneen paitansa pois joten hän nosti happimaskin kasvoillani ja antoi minun imeä hänen rintojansa.

Rintojen imeminen oli niin kiihottavaa että pian laukesin spermaa ryöppyi niin paljon et Henalla oli kova työ saada uusi luovutus purkki entisen tilalle, joten hoitajat päättivät kytkeä eräällä adapterilla purkit toisiinsa.

Samalla jenni liimasi electrodi lätkiä peniksen tyveen, palloihin ja sisä reisiin sperman vajenemisen ja orgasmin saamisen nopeuttamiseksi, eli seuraavat orgasmit sain nauttia sperman luovutus lypsäjästä Tiinan rinnoista ja kihoittavista sähkö shokeista.

Tämä kaikki oli niin tehokasta et sain orkkuja joka 3 minuutin välein ja välillä sain vaihtaa toisen hoitajan rintoihin sillä leikkaussali oli vilpoisa paikka joten hoitajilla tuli vähän vilu parikytä minsaa olla ilman paitaa.

Ja kun viimein kone oli lypsänyt penikseni kuivaksi Tiina aukaisi koneen pois lukosta ja se ohjattiin kaukosäätimellä takaisin omaan paikkaansa, sitte minut irroitettiin remmeistä, jonka jälkeen hoitajat laittoivat paidat päälle ja vaihtoivat uudet suoja myssyt/maskit ja totesivat naureskellen että eipä siinä mennyt kuin vähänpäälle tunti mutta mitäs sitten tehdään kun peniskin on vielä valmiina ja pystyssä.

Joten jenni kysyikin haluaisinko vielä hoitoa vaikka spermat on tyhjennetty, eihänpä tuo haittaa vaikka onkin tyhjä en edes kerennyt sanoa asiaani loppuun kun Jenni oli jo riisunut hameensa ja laski pöytää alemmas voidakseen aloittaa ratsastamines.

Jenni oli loistava ratsastaja mutta pöytä oli liian kapea joten minut kiinnitettiin parilla vyöllä takasin kiinni mutta kädet saivat olla vapaat joten kykenin leipomaan jennin kookkaita rintoja/tuke maan jottei hän horjahtaisi kesken ratsastuksen.

Jenni ravas hetken ja pysähtyi henkäisi happimaskista vähän puhdasta happea ja jatkoi raivokkaasti ratsastusta samalla kiihdyttäen tahtia kunnes laukesi samoten myös itsekkin laukesin joten jenni hyppäsi pois ja vetäs hameen ylleen.

Samanaikaisesti Henna laski maskin kasvoiltaan ja aloitti suihin otton hän imi ahnaasti Jennin jättämiä mehujaan penikseni päältä ja vähän peräsrästä laukesin Hennan suuhun jolloin hän vielä hetken imi ja lopetti.

Sitten hoitajat vapauttivat ja peittelivät mut lähtivät johonkin, hetken oltuani hoitajat tulivat anestesia lääkärin ja hoitajan kanssa luokseni ja nukuttivat mut.

Ennen nukahtamista jenni kuiskasi hyvät yöt ja jatketaan sit heräämössä ja osastolla lisää..

2

2758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dirlingdii

      Joo tää selittääki miks leikkaushoitajien hyvää palvelua kehuu niin moni toisin ku osastolla, ai että ku oisin itekki saanu aamulla ranneleikkaukseen mennes hoitsuilt saman laist hoitoo.

      Mut eipä voinu ku katella myyrän perspektiivistä hoitajien kookait rintoi ja kookkait reisii ja sit lääkkeet suoneen ja happimaski turvalle and Black uot.

    • samamieskueilenki

      Juu kävipä eilen itselläni melkeen saamalla taavalla, ku hoitaja oli viemässä polvilumpion vaihtoleikkaukseen jolloin tuli leikkaussalin porstuassa selväksi et tultiin 50 minsaa liian aikaisin.

      Noo rupesi kasseja kutiseen nii hoitaja tempas peiton pois et anamppa ku minä, eli hoitsu vetäs hanskat käsiinsä ja myssyn päähänsä roiskeiden varalta alkaen runkkamaan vehettä erektioon ja sit alko imuttaa.

      Imi spermaani parin orgasmin verran ja sit leikkaushoitajat hakivat saliin,
      Mut eikö mitä yks hoitaja huomas pyjaman helmas roiskeita nii nykäs maskinsa pois ja imutti siihen asti ku lääkkeet alko nukuttaan.

      Ps oli makia tunne ku orgasmi iski nukahtamis pisteessä, tuntu kyl hyvältä 😆

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe