onnen avain

tulevaisuustaika

Olen tavannut tumman miehen. Voisiko suhde onnistua mitä ne kortit näyttäisi. Aikuinen nainen olen.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sinulle_tulevaisuustaika

   Suhdettanne kuvastava kortti kertoo kahdesta hyvin samanlaisesta ihmisestä, joilla on samanlaiset elämänarvot ja kiinnostuksen kohteet. Tasavertaisuus on tässä kohdin ensimmäinen sana, joka tulee mieleen. Kortti kertoo miehen ja naisen välisestä harmonisesta suhteesta, jossa antaminen ja saaminen ovat hienosti balanssissa. Aivan näyttäisi nyt siltä, että rakkaus olisi astunut elämääsi.

   Sinua ja tunteitasi kuvastava kortti kertoo, että olet pohdiskellut asiaa paljon. Olet hienosti ymmärtänyt sen, että totuus kyllä löytyy sinusta itsestäsi kun hiljennyt sitä kuuntelemaan. Sinulle on tärkeää oma aika itsesi kanssa. Sana yksinäisyys ei merkitse sinulle mitään negatiivista, vaan se on lepäämistä ja rauhoittumista omassa itsessäsi. Vaikka suhde veisi vauhdilla eteenpäin, niin pidä ehdottomasti kiinni siitä, että pääset viettämään aina joskus laatuaikaa vain itsesi kanssa.

   Herraa edustava kortti kertoo, luonnollisestikin, samanlaisesta yksinäisyydestä viihtyvästä ihmisestä. Hän on myös erittäin herkkä, haavoittuvainen ja saattaa aina silloin tällöin ajelehtia aika syvissä vesissä. Anna siis myös hänelle mahdollisuus olla vain ja ota ehdottomasti huomioon tämän herran herkkyys, joka parhaimmillaan tuo suhteeseen erityisen hienoa syvyyttä ja tunnetta. Miehellä on takanaan kipeitä kokemuksia parisuhteesta, ja se varmasti vaikuttaa myös tähän mahdollisesti tulevaan suhteeseenne. Eli hyvin herkällä korvalla kannattaa asioita kuulostella.

   Tulevaisuutenne kortti kertoo hienoista mahdollisuuksista ja unelmista. Mutta ne vaativat ratkaisujen tekemistä. Kaikkea ei voi saada ja sen takia kannattaa tarkasti selvittää ensin itselle (ja myös yhdessä), mitä oikeasti haluaa ja sitten edetä asioiden kanssa sen mukaan. Jälleen kannattaa kaivaa se totuus esiin sieltä sisältä. Suhde haastaa myös tutkiskelemaan omia päänsisäisiä rajoitteita ja niitä vanhojen sydänsurujen aiheuttamien haavojen vaikutusta itsetunnossa ja sydämessä. Mutta nämä edellä mainitut kahleet ovat tehty murrettaviksi ja se edelleen kehittää sekä teitä molempia että suhdettanne eteenpäin. Hyvältä siis näyttää, kunhan uskallatte vapautua turhista mielen rajoitteista. Rohkeutta siis!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   431
   6193
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4144
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2614
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2496
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2378
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2200
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1686
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   88
   1263
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1243
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1148
  Aihe