Perssiklubi kumpa vieraat olisivat

czxvox

aina yhtä kohteliaita toisilleen sekä kuuntelisivat rauhassa mitä toisella on sanottavaa joka tänään oli mielyttävää katseltavaa ja kuuneltavaa. En ole vakituinen katselija, kyllästyin koska monet vieraat olivat käytökseltään huomattavan itsekeskeisiä joiden hätäisyys päästä itse ääneen minäminäminäminä edes kuuntelematta mitä toinen vastasi. Läsnäolon puute näkyi monesta mimäminäminä. Juontajaksiko sanotaan joka ns. jakaa puheenvuorot myös hän levolisella kiireeettömällä asenteella loi kokonaisuuden joita harvoin näkee. Tänään jostain syystä sitten päätin katsoa. hyvä niin. Olisi ollut varsin epämielyttävää jäädä pelkästään sen mielikuvan varaan jolloin päätin että en katso. Olkaa hyvä saitte tämän pyytämättä, tulkoon se selväksi ärhäköille penkkipolitikoille jotka politikoivat keskustelupalstoilla tuoden omaa politista sanomaansa vaikka en ole pyytänyt.

5

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vitunhölmö

      Hyvä että se saatanan juutalainen on saanut potkut.
      Oli häneltä törkeää käytöstä esiintyä moinen herjapaita päällään.
      Menkööt aseman kusiputkaan puhumaan sosiaalidemokratiastaan juoppojen, narkkareiden ja uusiosuomalaistemme kanssa.

    • oiwzxi

      Hyvää huomenta äskeiselle kommentoijalle joka tarkasteli omasta näkökulmastaan. Pressiklubi joka on puolentunnin mittainen, näytti eilen että puolessa tunissa voi tehdä työnsä siten että ei tarvitse huutaa, hosua, eikä paistatella itse omahyväisyydessään Tässä en kirjoittanut ketä ja kuka itsearviontiin pystyvät voivat puolueettomalta taholta tarkistaa sekä mielummin luottettavalta henkilöltä jonka ei tarvitse kehua jotta " ystävyys " säilyisi. Toinen asiaohjelma on Arto Nyberg loistava esimerkki kunniottavasta suhtautumisesta vieraisiin. ( hyvin usein sanat kunniottava suhtautuminen ) merkitsee joillekin jotain nöyristelyä mm.. Mennäkseni mainostelevisioden " asia / viihde " se kaikki huutaminen, hosuminen, itsensä korottaminen ei ole olleet katsomisen arvoisia. Tässä kirjoitan pelkästään käytöksestä. Samassa ajassa voi saada aikaan laadukasta rauhalista lähestymistapaa tai hosua, huutaa, kiukkuisena kiirehtiä toisia toimimaan reippaaasti ja se reippaus yleensä on hosumista ja hätiköintiä.

    • oixcoui

      Työpaikoilla useat toimivat kiukkuisina hätiköiden ja hosuen saadakseen äkkiä pois läheltään ihmisen vaipasta vaariin mm että pääsevät tieotokoneelle ja muihin puuhiinsa jotka eivät ole sen päivän asioita mutta viihdyttävämpiä kuin varsinainen työ vaikka itse ovat laatineet työnsä laatukriteerit. Helppo työnantajan tarkistaa jos haluaa ja uskaltaa kun " kaikki suuttuvat " mihin työntekijöiden aika on kulunut kun toiset osaavat tehdä työnsä hosumatta ja toisia kiukkuisena hoputtaen. Sieltä työntekijöiden ajan käytöstä löytyy ne kaikki tilanteet jolloin työhön kuuluu olla läsnä mutta useille läsnäolo on vaikeaa joten läsnäolon osaavat uppoutuvat joutuvat kaikista kuorimitetuiksi. Johtajien pitäisi uskaltaa suututtaa lähipiirinsä kun kerta näkee miten vastuuttomasti työpaikolla toimivat eikä yrittää olla pelkästään kaikkien kaveri. Monesti se muutos on täysin mahdotonta koska epäpätevä johtajuus käytöksineen on jatkunut vuosia vaikka paperilla lukisi pätevä ja uuvuttaa johtajistoa jotka joten kuten joutuvat tulemaan toimeen räiskyvien persoonien kanssa.

    • xioxio

      Sedillä oli asiaa pressiklubissa, joka kyllä " pisti " silmään vaikka en ensimäisenä ole ryntäämässä akateemiseen ostamaan milloin kenekin mainostamaa sensatiota. Minulle on sensaatiota pelkästään sekin mitä euroopassa tapahtui 1990 luvulla. Pasi Rutasen kirjoittama johon osalistui paljon paikalla eläneitä kuten myös tiedustelu upseereita Kirja kertoo Serbia Euroopan Sairain Mies. Syyrian kauheuksia olen nähnyt ja lukenut vaikka niitä erikseen ole maininnut. Alepo ja sen tuohoaminen YK. n silmien alla, muistuttaa tarkasti siitä kuinka YK.n joukot jotuivat katselemaan pelkästään Balkkanin väkivallan vuosia silminnäkijöiden kokemana.

    • undrande

      lisäksi, Pressiklubissa havaitsee korostetun poliittisen ajattelun sekä "vainon" määrättyjä vieraita vastaan, jotka ensisijaisesti haluaisivat suomalaisten parasta, mutta se ei käy Rubenille eikä yleensä kahdelle muulle, mikäli on eri mieltä kuten nämä suomalaisvastaiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2552
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      304
      2289
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2103
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1804
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1717
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1678
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1570
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1387
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1383
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1351
    Aihe