Pakkoruotsin haitallisuus on vakava asia

huusianaa

Mantra, ruotsinkielen tarpeellisuudesta ja rikkaudesta Suomessa, ei ole koskaan kestänyt tarkempaa tarkastelua.

Jos ruotsin kieli olisi hyödyllinen Suomessa, se kantaisi ja myös kustantaisi itse itsensä, eikä sitä tarvitsisi pakottaa koko kansalle. Jos ruotsin kieli kuuluisi suomalaiseen identiteettiin, suomalaiset osaisivat tai sitten he opiskelisivat sitä vapaaehtoisesti, eikä sitä tarvitsisi pakottaa koko kansalle.

Ruotsin pakottaminen koko kansalle alleviivaa ruotsin tarpeettomuuden ja valheellisen hokeman ruotsin kielen hyödyllisyydestä Suomelle.

Tarpeettomuuteen panostaminen ei millään voi olla hyödyllistä vaan se on rasite. Suomessa tämä pakkorasite on tehty koko väestöä koskevaksi, eikä sen vaikutuksia saa aliarvioda.

On olemassa vain yksi matematiikka, yksi biologia ja yksi voimistelu ym. niitä ei voi korvata. Siksi niitä kaikkia opetetaan kaikissa maailman kouluissa. Kieliä on monia, eikä niitä kaikkia voi opiskella, siksi pitää tehdä oikeita valintoja, eikä valita ruotsia. Kun koetaan, että ruotsin kielestä ei ole hyötyä, sitä ei haluta opiskella, eikä sitä käytetä. Ruotsin kieli ei ole rikkaus Suomessa, se ei kustanna itseään ja siksi sitä pitää tekohengittää pakottamisen muodossa koko kansalle kaksikielisyyden, pakkoruotsin ja virkamiesruotsin muodossa.

Koska Suomessa ei polittisin keinoin voida, eikä onnistuta lisäämään ruotsin kielen hyödyllisyyttä, ollaan päädytty muodostamaan esteitä yksikieliselle suomenkieliselle toiminalle Suomessa, ruotsin kielen tukemiseksi. Siitä on syntynyt järjetön tilanne, jossa estetään suomenkielisen enemmistön kaikenlainen menestyminen ja sivistyksen kehitys, vähemmistön identiteettiä tekohengittämällä. Tämä ilmenee mm. siten, että Suomessa helpotetaan pääsyä opiskelemaan ruotsin kielellä huomattavasti vähäisemmillä tiedoilla ja taidoilla. Tämä on aiheuttanut että opiskelupaikat ovat ensisijaisesti tarkoitettu ruotsinkielisille, ja jäljelle jäävät paikat voidaan jakaa suomenkielsille jotka opettelevat ruotsin kielen.

Pakkoruotsin "hyödyllisyys" on tehty keinotekoisesti aiheuttamalla haittaa niille, jotka eivät sitä osaa, käytä tai opiskele sillä kielellä. Tämä on aiheuttaa sen, että ruotsin kielentutkinto ja -taito vaaditaan työtilanteissa, joissa asia pystyttäisiin hoitamaan ja käsittelemään todellisesti yksikielisessä Suomessa pelkästään suomenkielellä. Näin on esimerkisksi Itä-Suomessa, jossa venäjän kieli ruotisin kielen sijasta, olisi paljon tärkeämpi hallita.

Siten ruotsin kielen keinotekoinen hyöty on muodostunut jarruksi suomenkieliselle yksilölle ja koko kansantaloudelle.


Vain saduissa rikkaudet tulevat ilmaiseksi. Todellisuudessa me kuitenkin asumme rajallisessa maailmassa, jossa on 24 tuntia päivässä. Ihminen ei ole mikään kone, ruotsinopiskelu vie aikaa ja sitä kautta se on poissa jostain muusta tärkeämmästä aineesta. Ei kielitaito lisäänny jos osaa ruotsia jonkun toisen kielen kustannuksella.

Vain typerykset eivät ymmärrä, että suomalaiset haluavat oppia tarpeellisia kieliä, jotka oikeasti ovat hyödyksi. Ruotsin kieli on niin pieni kieli että siitä hyötyvät vain harvat. Ihmiset haluavat hyötyä opiskelemistaan kielistä ja siksi opiskella sivistyskieliä. Pakkoruotsi on ryöstökieli, koska se estää suomalaisia oppimasta oikeita sivistyskieliä.

ryöstöruotsi, ryöstökieli vrt. ryöstökalastus, ryöstöviljely

10

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VitunMulkku

      Lopeta jo tää vitun itkeminen. Jos homoruåtsi saa sut noin vitun kiukkuseks ni mene äitisi luokse itkemään

      • Straightoutofgayton

        Mene sinä håmå kirkkoon itkemään.


    • KiinaTotal

      Täyttä faktaa aloittajalta. Samalla voitaisiin tuoda oikeat isis taiatelijat suomeen ja tehdä strateginen isku ruotsin maalle ja jättää ruotsin kielen mutta poistaa ruotsalainen å. Tämä paska å on imperialistinen globalosaatio mikä tuhoo väöristyneellä aivoilla maapalloa epä humanistisesti. Täyttä faktaa aloittajalta. Kiinan kieli olisi järkevämpi ja puhun todellisesti.

    • Äitienne

      Ruotsinkieli on todella vaikea ja aikaan vievä. Suomenruotsalaisten pitäisi jo luovuttaa ja antaa rahansa pois. Ei ketään tyykkää heistä sekä he vaihtavat historian tietoja pois koulukirjoista ja opettavat väärää uskontoa jotta he saisivat jotain päänrunkkaamis orgasmi efektejä heidän ja ainoastaan heidän hyvinvointiin. Ei tarkoita pelkkä heitä vaan myös heitä ketkä ovat omineet nämä tavat. Ällöttäviä suomenruotsalaisia. Pikku idiootit.

    • huusiasna

      Pakollinen ruotsi osoittaa että ruotsin kieli ei ole arvokas eikä tarpeellinen kieli Suomessa. Kieli joka säilyy vain pakottamalla ei ole elinvoimainen eikä alkuperäinen kansan kieli.

      Ruotsi on eliitin kieli joksi se on ylisuurilla ruotsinkielisillä korkeakoulun kiintiöillä jäänyt. Ruotsinkielisiä ei riitä kaikkiin kansankerroksiin.

      Kaikenlainen kitinä ruotsinkielen palvelun ja ruotsin osaamisen romahtamisesta kertovat karua kieltään että ruotsi on kuoleva kieli Suomessa eikä Suomi ole kaksikielinen. Ruotsin kieli ei ole vitaali kieli täällä, koska se ei ole alkuperäinen kieli eikä se ole sopeutunut tänne. Se ei ole sopeutunut tänne koska se on ollut eliitin kieli.

      Eliitin kielenä ruotsin kieli yritetään jatkossa pitääkin koska ruotsinkielinen väestö on onnistunut ulkoistamaan duunarin hommat suomenkielisille ylisuurien opiskelukiintiöiden avulla. Kaikenlaisilla määräyksillä esim. virkamiesruotsilla, kaksikielisyydellä ja pakkoruotsilla yritetään sitten tekohengittää kuolevaa kieltä ettei sen merkitys kokonaan katoaisi.

    • Pauliina.Niska

      Te laiskat typerykset ette jaksa yhtä vaivaista kieltä opetella? :D Tolla asenteella turha haaveilla menestyksestä. Tajuatteko että ruotsi on monien suomalaisten äidinkieli ja Suomen toinen virallinen kieli. Ilman "pakko" ruotsia suomenruotsalaiset joutuisivat eriarvoiseen asemaan ja syrjityiksi. Huvittavaa on tuon pakko-sanan käyttö. Olisitte kiitollisia että Suomessa saa ihan ilmaiseksi opiskella ja kehittää itseään.

      • enymmärrävalitusta

        Aivan ja itse en ymmärrä sitä urputusta, että voisi opetella muita kieliä, jos ei ruotsia olisi. Niitä muita kieliä voi opetella ja lukea ihan niin paljon kuin haluaa jos vain tahtoa on. Mutta sen sanon, että jos joutuu taistella ihan tosissaan pärjätäkseen ruotsissa, niin ei se kielikorva kummoinen ole, eikä joku ranska, venäjä tai kiina suju sen helpommin ;)


    • Senaatintorilla juhlitaan menestyksellistä suomalaista Saara Aaltoa. Ihmiset heiluttavat Englannin lippua. Koululaiset nostakaa keskisormi pakkoruotsille, jos haluatte menestyä. Suomenkielinen ei tarvitse ruotsia missään. Yksi maa yksi kieli!

    • aikavähänkouluakäynyt

      Joo. Olet ihan oikeassa.

      Suomalainen jos menee käymään Ruotsissa niin pärjää oikein hyvin englannilla. Ruotsalaiset puhuvat hyvää englantia.

      Tietysti on hyvä että ruotsiakin on mahdollisuus Suomessa opiskella, mutta ei sitä PAKOLLISENA pitäisi tuputtaa. Se vie aikaa yksilöltä ja kuluttaa turhaan yhteiskunnan varoja.

    • aikavähänkouluakäynyt

      Latinan, kreikan tai jonkinlaisen yleisen kielitieteen opetus olisi vähintään yhtä hyödyllistä kuin ruotsi koska näistä olisi hyötyä useiden kielten oppimisessa, myös suomalaisen sivistyssanaston ymmärtämisessä.

      Oppisi tietämään mitä tarkoittaa esim iso-, semi-, pseudo-, re- ym tällaiset sanojen alut.

      Minulta jäi lukulasit pois, sorry jos tässä on kovasti virheitä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe