Toivo alkaa mennä..

Ulpu1972

Illalla nukahdin itkuuni ja aamulla vuodatin taas muutaman kyyneleen..Vuosia sinkkuutta takana ja onko mun nyt vaan uskottava, että tulen olemaan loppuelämäni yksin. Voisiko joku katsoa näkyykö elämääni yhteiseloa ja rakkautta vai alanko asennoitua siihen yksinäisyyteen? Olisin kauhean kiitollinen tulkinnasta.

5

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ulpulle

      Nykyisyyttä edustava kortti kertoo, että sisältäsi löytyy lämmin ja muut huomioon ottava ihminen. Huumorintajuinen, leikkisä ja elämänmyönteinen, mutta juuri nyt tuntuu siltä, että olet hiukan hukassa itseltäsi. Kysymyksesi perusta ei siis ole pelkästään parisuhteen puuttuminen, vaan siihen vaikuttaa luonnollisesti kokonaisuus, ja itsesi kanssa sinut oleminen.

      Kaipaat elämääsi ja rinnallesi vastuullista ihmistä, joka ehkä ottaisi osan sinunkin taakastasi kannettavaksi. Ajatuksia ja kokemuksistasi kuvaava kortti kertoo, että olet yrittänyt ratkaista (ehkä tässä jälleen viitataan parisuhteeseen) asioita ehkä liiankin kiirehtien, nopeasti ja suoraviivaisesti, mutta muista, että asiat tarvitsevat aikaa kehittyäkseen, ja ne tapahtuvat vasta sitten kun niiden kuuluu tapahtua. Tässä muistutetaan hienovaraisuudesta.

      Alitajuntasi kortti, muistuttaa, että elämää ei saa ottaa liian vakavasti. Ehkä ongelmana on ollut se, että et ole pystynyt ilmaisemaan itseäsi tarpeeksi selkeästi. Ota huomioon tunteesi, mutta älä anna hallita niiden liikaa. Olet vahva ja kypsä ihminen, joka saattaa myös pelottaa herkempiä ihmisiä, jolloin hienovaraisuus ja vastapuolen tunteiden herkkä tulkitseminen on tarpeen.

      Tulevaisuuden kortissa on näköpiirissä uusia alkuja mutta tässä myös kehotetaan kiinnittämään huomiota enneminkin siihen mitä sinulla jo on ja iloitsemaan ensin niistä. Kortit muistuttavat, että kaaos, pelko ja suru ovat askel johonkin uuteen ja hienoon. Usko vaan, mutta elämä itsessään pitää sinusta kyllä huolen.

      Uskalla astua eteenpäin kohti tuntematonta; uusia asioita, jotka tuovat tullessaan myös uusia ihmissuhteita. Ihan varmasti. Et voi pakottaa asioita tapahtuvaksi, vaan rennommalla asenteella pääsee pitemmälle.

      Kortti, joka kertoo sinusta tulevaisuudessa, on täynnä ylitsepursuavaa iloa ja rakkautta, kunhan uskallat päästä irti ajatusten kielteisistä kahleista. Aivan varmasti jossain on odottelemassa se oikea, kunhan myös itse täysin vilpittömästi uskallat niin uskoa.

      Yhteenvetokortti muistuttaa edelleen siitä, että yltäkylläisyyttä on kyllä tarjolla, mutta ensin kannattaa tutkailla omaa sisintä. Mikä siellä voisi kahlita ajatuksiasi ja asenteitasi ja vaikuttavaa siihen, että tilanteet ovat pysähtyneet. Huomaa ensin kaikki se hyvä mitä sinulla on jo ympärillä ja kuinkas ollakaan, se kaikki tuo tullessaan paljon lisää hyvää. :)

    • Ulpu1972

      Kiitos <3 tulkinta sai paljon ajatuksia aikaan ja kieltämättä olen "syyllistynyt" moneen asiaan jotka vaikuttavat elämääni. Nyt täytyy tehdä muutoksia askel askeleelta. Hyvää syksyä ja iso kiitos vielä kerran!!

      • Kiitos_Ulpu

        Lämmin kiitos palautteesta, todella mukava saada sitä ja se antaa uskoa omaan tekemiseen. Tsemppiä jatkoon!


    • Ilse5

      Älä toki kysele noidilta ja tietäjähengiltä elämäsi asioita - heissä vaikuttavat ainoastaan riivaajahenget!

      Suosittelisin sinua lämpimästi rukoilemaan Jeesusta Kristusta elämääsi Herraksesi ja Vapahtajaksesi ja voin luvata sinulle, että KOKO elämäsi muuttuu niin paljon paremmaksi, kun saat syntisi anteeksi ja saat heitettyä kaiken kertyneen syntitaakkasi kokonaan pois ja Jeesus antaa tilalle vapautta, rauhaa ja pelastuksen iloa!

      Sillä silloin Jumala alkaa auttaa sinua kaikessa elässäsi, etkä ole enää koskaan yksin!

      • Ulpu1972

        Ja minä suosittelen sinua lämpimästi olemaan tyrkyttämättä uskontoa kenellekkään. Usko on omavalintainen asia, johon minullakin on oikeus, uskoa tai olla uskomatta!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe