Ratsiat...

Villi-Länsi

11

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • trukdraiveri

      Tänään ratsattiin Simpalan keskustassa melkein kaikki kuorma-autot. Simpala-Peijolan sheriffit olivat ihan parina liikkeellä rekkavaaka mukana.Sakkoja jaeltiin koko ajan ja osasta otettiin kilvet irti. Mullakin oli tukkia vähän reilunlaisesti, ajattivat vaa'alle ja napsahti ylilastista mukava summa. Kun ajan ahkerasti loppuvuoden niin saan sakot maksettua. Jos sitten tammikuussa jäisi jotain käteen.

    • Rahtari-Joe

      Koko viimeviikon ajoin vantaa-oulu väliä enkä nähny ainuttakaan ratsiaa.
      Pisti jo mietityttämään että olikohan vaan paljon puhetta ja vähän toimintaa.Pelkkää pelottelua.

    • kehällä

      Pelottelua pääasiassa.Maanantaina 10 päivänä oli ratsioita Turuntien ja kehä kolmosen seudulla.Kyllä siellä lappuja jaettiin jonkun verran.Sen jälkeen ei ole näkynyt lainvalvojaa tiellä.

    • Kylä_Poliisi
    • nopeussakko

      Simpala-Peijolan valtatiellä sheriffit lymyään ojan pohjalla ja nostaa hiuskuivaimeksi naamioidun tutkan esiin. Sininen likainen koppalakki vaan vilahtaa pöpelikössä ja taas on saatu viaton drukdraiveri ansaan. 10 km ylinopeutta - rikollinen on satimessa. Stop-merkki ja tuomion pasuuna pärähtää ajohemmolle. Kirjoitustaitoinen sheriffi raapustaa 30 päiväsakkoa ja samalla ratsaa koko kuljetuslaivueen. Valtiolle päivän tienesti on nopeasti täytetty ja sinikoppaiset painavat vanhalla volkkaripakullaan loppupäiväksi Peijolan kesoilille kahville ja vanukkaalle. Musta savu vaan pölähtää pakusta Simpalan taivaalle, diesseli vetää viimeisiään. Pilvet itkevät vettä ja harmaa sumuinen pilviharso leviää Peijolan peltojen päälle. Köyhä poloinen drukdraiveri on karsittu puille paljaille rahoistaan valtion pohjattomaan kassaan. Ei tule leipää ajurihemmon perheeseen moneen päivään. Mutta toisaalla Peijolan kesoililla balaikka soi ja hersyvä nauru raikaa. Vanukasta menee sinä iltana monta kuppia lisää.

    • trukkitraiveri

      Miksi kirjoitat ratsia sanan monikossa? On vain yksi Ratsia, eli 80 luvun punk bändi, joka tosin on jo lopettanut ja tuskin sitä enään kukaan näkee ja sinun lisäksesi kukaan muu ei sitä odotakkaan palaavan. Typerys.

    • odo-takka

      ..odotakkaan palaavan. Miten takka tähän asiaan kuuluu, ei mitenkään. Miksi kirjoitat takoista? Täällä on kuorma-autoja. Peruskouluun takaisin.

      • trukkitraiveri

        Missä kohtaa kirjoitan takasta tai takoista?? Katsos typerys, odotakkaan ja takkaan on kaksi aivan eri asiaa tarkoittavat sanat. Tulen palaminen kirjoitetaan yhdellä "a" kirjaimella, eli palaminen, kun taas jonkin tai jonkun saapuminen lähtö paikkaan kirjoitetaankin kahdella "a" kirjaimella, eli palaaminen. Koitahan mies hyvä hoidattaa lukihäiriösi kuntoon, vaikka huomaa hyvin, että oppiminen ei oikein ole sinun juttu, heh.


    • punkki-pete

      Taas oli Simpalan suunnalla Ratsioita. Tuli ajettua vähän liian lujaa ja pysäyttivät mut Peijolan kesoilin suoralla ja ohjasivat levikkeelle. Avasin ikkunan ja totesin poliiseille että miksi täällä on Ratsia taas. Eikö se ollut 80-luvun punk bändi. Sheriffi otti heti sakkolapun esille. Virkavallan halventamista. Ei olis saanut heittää ratsioista herjaa. Kerroin että ei saa puhua monikossa ratsioista, olin kuullut siitä trukkitraiverilta. Heti tuli lisää sakkoa. Tarkisti vielä renkaat, ihan oli silestonet. Otti vielä kilvet pois. Sinne jäi Kaania tien penkalle. Kävelin ohikulkutien suoran loppuosan kesoilille ja tilasin hyvän suklaavanukkaan. Aino-mumman hersyvä nauru kuului takahuoneesta. Olen saanut punkista liian suuren annoksen.

    • sköne-pera

      Ei saa puhua Ratsiasta. Se oli 70-luvulla perustettu punk-bändi, jonka tunnetuin hitti oli Lontoon skidit. Se ei liity mitenkään poliisien pitämään ratsiaan. Trukkijulli oli ihan oikeassa vaikka olikin väärällä vuosikymmenellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      58
      3918
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2407
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2174
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      142
      2103
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      424
      1484
    6. 79
      1251
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      140
      1235
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1155
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      92
      1146
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      56
      1100
    Aihe