Matuille hirvipeijaiset

Tämäkin_vielä

36

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • metästettään

      Muahammuuttajille on hyvinnii tehokasta kottoutusta ku piässöövät paekallisten mehtämiesten kansa hirvijä jahttoommaa! Ja peijaessiinnii tietennii kuhan suavat hirven ammuttuva:)

      • Tsiisus.ei.ymmärrä

        Opetelkaa kirjoittamaan suomeksi.


      • mehästettäätittää
        Tsiisus.ei.ymmärrä kirjoitti:

        Opetelkaa kirjoittamaan suomeksi.

        Ei tuo ressukka osaa kuin savoa.


    • Enuusi

      Maanvuokraajien kannattaa miettiä sopimusten jatkoa. Haluatteko todella tukea islamia ja sen vihaa muita kuin muslimeja kohtaan ? Haluatteko olla osallisenna tukemassa joukkoraiskauksia, murhia....

      • hyysärittaasasialla

        Välittömästi pitäisi purkaa vuokrasopimukset tuollaiselta seuralta.


      • JUANKOROTE123

        hyysärittaasasialla Oletko savolais pöljä noin tollo,että uskot mamu Marcon pölinät siitä pakolaisten hirvijahdista. Väittivät,että pääsevät ampumaan hirviä ilman koetta ja metsästäjätutkintoa tuskin.


      • JUANKOROTE123

        Enuusi Meinaatko,että joukko raiskaavat hirviä siellä pöpeilikössä.


    • Paskaametässäs

      Tuolla seuralla on kädet kohta veressä, nimittäin osaltaan tukevat terrorismia ja suomalaisten tuhoamista. HYI !

      • Moose_s

        Hirviähän siinä tuhotaan..


      • JUANKOROTE123

        .Paskaametässäs. Saattaapi olla kädet veressä,jos saavat kaatoja.


    • jhgnjhnjh

      Jotain on oltava päässä vikana näillä kristityillä kirkon herroilla, kun heitä ei näy ollenkaan haittaavan sotaisan kehittymättömyyden kulttuurin sotakarkureiden rekrytoiminen metsästysseuroihin.

      Kirkon toimijat joilla ei järki toimi edes lähelle normaalisti tulisi potkia kirkosta kankaalle ja mieluiten mahdollisimman nopeasti.

      • Tulevaisuus_Nyt

        Tuo on sitä kulttuurin rikastusta!
        Ei muuta kuin erittäin väkevät rukoukset taivaille että mahdollisimman nopeasti tämä suomalainen jälkeenjäänyt, kehittymätön ja impivaaralainen kulttuuri muuttuisi äärimmäisen nykyaikaiseen ja edistykselliseen islamilaiseen!
        Halleluja sisaret ja veljet! Kyllä lähtee..sitten!


      • JUANKOROTE123

        jhgnjhnjhAivan opet5tavat sotilaille,poliiseille ja muille terroristeille aseenkäsittelyä.Niinhän tuo huippu älykäs Marco poju kertoi mielenilmaisussa. Sehän upposi Savolaisiin niin kuin veitsi voihin.


    • hirvimettälle

      Äkkiäkös sitä tumma hipiäisen hirveen sekottaa...

    • einaroinen

      Muistakaa lääkkeet! Vain otettu lääke auttaa.

    • OnkoPelkoonAihetta

      Moni kommentoija pelkää turvapaikanhakijoiden ja kantasuomalaisten yhteistä toimintaa, koska se osoittaa vääräksi yleisen perusteettoman väitteen, etteivät tulijat muka voi sopeutua suomalaiseen kulttuuriin.

      Muukalaispelkoisia ilmeisesti pelottaa eniten se, ettei mitään ongelmia tulekaan.

      • suvahtevaesttoo

        Siinäpä rasakka kommentti! Kesälläkkää ee tullunna minkkäällaesija suomalaesten teenityttölöehin ahistelutappaaksija vaekka rasistit talavella nuama punasena tiälläe semmosta vuahtosivat:D:D Eekä tule jatkossakkaa olemmaan sev vaekkeemppoo. Kyllähän se rasistiloeta tuppoo hävettämmään ku huommoovat olleesa tuas kerran ihav viärässä:D:DXDXD


      • suvakille
        suvahtevaesttoo kirjoitti:

        Siinäpä rasakka kommentti! Kesälläkkää ee tullunna minkkäällaesija suomalaesten teenityttölöehin ahistelutappaaksija vaekka rasistit talavella nuama punasena tiälläe semmosta vuahtosivat:D:D Eekä tule jatkossakkaa olemmaan sev vaekkeemppoo. Kyllähän se rasistiloeta tuppoo hävettämmään ku huommoovat olleesa tuas kerran ihav viärässä:D:DXDXD

        Vai ei ole tullut. Kyllä nuita tapauksia suomessa sattui ja sattuu kokoajan. Jokaviikoista raiskaamista, pahoinpitelyä, murhaa. Ruotsinlaivallakin kunnostautui täällä notkuvat. Seuraa tapahtumia, niin ei tartte luulla.


      • rweyui
        suvakille kirjoitti:

        Vai ei ole tullut. Kyllä nuita tapauksia suomessa sattui ja sattuu kokoajan. Jokaviikoista raiskaamista, pahoinpitelyä, murhaa. Ruotsinlaivallakin kunnostautui täällä notkuvat. Seuraa tapahtumia, niin ei tartte luulla.

        suvakille savolais vajuakki,ne olivat ruotsin puolelta ne raiskaajat


    • täyttäpuppua

      Pellehommaa. Samaa mielipiteen muokkausta, kuin Imatralla. Siellä talvella pistettiin matu sandaaleissa nojaamaan lapioon. Sitten lehdistö paikalle kuvaamaan, kuinka matu tekee muka töitä innolla.
      Toivottavasti maanomistajat irtisanoisivat vuokrasopimuksensa tuollaiselta seurueelta.

    • fdsfdfdlsfjdlskfjds
    • Avaasilmäsi

      Matuille porttikielto härmään. Veronmaksaja kustantaa näiden "turistien". Pohjolan matkat. Miksi ? Katso MOT, avoin shekki matubisnekselle.

    • einaroinen

      Ei Muhamed tai Ahmed ole yhtään kummoisempi ihminen kuin savonlinnalainen peruspertti. Haluaa itselleen ja perheelleen rauhallista elämää, työtä ja turvaa.

      Miksi täällä kiihotetaan ihmisiä toisia ihmisiä vastaan? En ymmärrä.

      Ajatelkaapa itse. Ihailemanne Putin hyökkää Suomeen. (Putinin kätyrit ovat MV-sivujen takana). Joudutte lähtemään pakoon. Ruotsinlaivat eivät kulje eli ainoa mahdollisuus ovat salakuljettajat, jotka kuskaavat teidät meren taakse. Ruotsi kieltäytyy ottamasta vastaan. Jatkatte Tanskaan, Hollantiin, Ranskaan jalkamiehinä. Joka välissä joku huijari yrittää rahastaa teitä. Missään ette ole tervetulleita.

      Miltä tuntuu? Onko ensimmäinen ajatus, että menen raiskaamaan tuon ranskalaisen pimun? Eiköhän se päällimmäinen ajatus ole, että selviäisi hengissä ja saisi turvatun elämän.

      Niin kuin Donner sanoo mainoksessa: lukeminen kannattaa aina, dorka.

    • Nyt Ilja ja muut Mv-lehden lukijat joutuu nussimaan kylmää elukkaa.

      • heinäaho

        Sinä ensimmäisenä,tommosesta vihapuheesta menet varmasti häkkiin.


    • hölmöt.tappajat

      Onpa tosiaan Savonlinnan hirviporukka mennyt alas. Matuja hirvenmetsälle, onko hullumpaa kuultu? Hirvenpeijaiset sitten kirkon suojissa, sillä moni hirventappaja on kirkkohullu. Järki ei noiden päätä palella. Ei voi sanoa miesten, sillä miehiä ei tuossa porukassa ole ainoatakaan. Pelkkiä aivopestyjä räkänokkia, joille ase on sen yhden jatke.
      Koska ase on Savonlinnan hirviporukalle sen jatke, joten he haluavat raiskaajille lisää jatketta omalla hyväksi koetulla mallilla.
      Pelkkiä unveloita savonlinnalaiset hirventappajat.

      • hjy

        Savonlinnan hirviporukka?
        Yleistystä sillä seuroja on varmaan yli 100 ja jos yksi ottaa AJOMIEHIKSI 16 miestä KÄVELEMÄÄN metsään ilman aseita...
        Näistä kirjoituksista paljastuu hyvin ettei kirjoittajille ole kyseisestä asiasta oikein käsitystä.
        Kieltämättä itsekin uutista ihmettelin sillä hirviporukoihin ei oteta ulkopuolisia naapureitakaan aina mukaan.
        Ymmärrän myös miksi heidät on otettu mukaan.
        Onhan päiväkodeistakin lapsia ollut perunannostossa kokemuksen haussa ja päivän vietossa.

        Mielenosoitusvideo kertoi tason hyvin ja ikävä kyllä paljastui erittäitten yksinkertaisuus, mutta ihminen itse ei näe ikävä kyllä sitä.

        Joo ja en oo suvakkihuora ;)


    • turhahöpötellä

      Tottakai auttaja maan pitää huolehtia siitä, ettei terrorismiin taipuvaisilla aseen käyttö unohdu! Jos oikeasti lähtee kuolemaa, ja sen uhkaa karkuun, ja selviää tännekin asti, luulisi porukoitten nauttivan rauhasta ja hiljaisuudesta! Nämä "turistithan" aloittavat valituksen joka asiasta! Kaiken pitäisi tulla valmiina ja olla luksusta! Miksi ihmeessä esim. monessa paikassa näille tehdään ruoka (josta valittavat!) valmiiksi? Eikun omilla rahoilla vaan kauppaan ja syöjät kauhan varteen! Kiitokseksihan nämä uroot tappelee keskenäänkin ja jahtaavat naisia! Näin se vaan on!

    • Hölmöhäpeä

      Turvapaikanhakijoita kohtaan osoitettu vihamielisyys ärsyttää. Jokaisella suomalaisella on ainakin peruskoulu käytynä. Eikö koulu todellakaan ole opettanut mitään ihmisarvosta ja ihmisenä käyttäytymisestä? Koulutuksen pitäisi antaa valmiudet analysoida omien asenteiden taustoja, jotta voisi varmistua siitä, ettei toimi ulkoapäin ohjattuna vihapuheen levittäjänä, viattomana hölmönä.

    • jnejnejne

      Arvostus on ansaittava! Mitäs vastaat siihen, että eivät ole rauhaan nyt tyytyväisiä, vaan haluavat luksusta, parempia oloja kuin ikänsä työtä maansa eteen tehneillä?Miksi eivät mene kotiinsa parantamaan oloja sinne?

    • MetsälläOllut

      Turvapaikanhakijoita tarvitaan ajomiehiksi metsään kävelemään, koska kantaväestöä ei siihen hommaan enää meinaa löytyä. Mieluummin kirjoittelevat netissä joutavia.

      Mielenosoittajat eivät olleet tutustuneet asiaan ollenkaan ja levittivät täyttä potaskaa, kun väittivät turvapaikanhakijoiden saavan aseen kouraansa. Mutta vääristelyhän on näiden mielenosoitusten järjestäjien menetelmä numero 1.

    • MÄMMIKOURALLE

      MÄMMIÄ MATUULLE,SIINÄ YKSINKERTAINEN RESETTI,JA ON SITTEN OIKEA VÄRI,EIKÄ TARVITA ASEITA,EI AMMUKSIA,VAIN LUSIKKA KAUNIISEEN KÄTEEN,JA EI KUN SYÖMÄÄN AIVAN KUIN HEIKKI KINNUNEN MAINOKSISSA.

    • rrrrrrrrry

      Ollaan vielä kusessa ja syvällä näiden Ahmettejen ja Muhamettien kanssa, asiasta jo varottelee entinen poliisiylijohtaja Paatero nyt kun uskaltaa puhua, eikä pelätä viran puolesta

    • guggu

      minä opetin näille matuille kolkkakalastusta, ja kuinka hirvi otetaan juoksemalla kiinni ja piestään paljain käsin hengiltä, niin ei tarvii pyssyä metsästykseen.

    • guuggelsson

      ja oon mä mä näitten isänmaantoivojen kans käynyt jopa karhumetillä.. Piestiin iso uroskarhukin paljain käsin ahmedin kanssa ;)

    • PaavaliVaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      254
      2193
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      2035
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      98
      1760
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      115
      1569
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1181
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1170
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      64
      1009
    8. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      113
      1008
    9. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      33
      1003
    10. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      60
      976
    Aihe