Mihin Goaan perhelomalle? Onko etelässä tekemistä?

GoGoa

Ollaan lapsiperhe ja lähdössä omatoimireissulle Goaan kevättalvella. Mukaan lähtee kolme alakouluikäistä (8, 10 ja 11 v.). Kysymys kuuluu, että mihin päin Goaa kannattaisi asettua? Ollaan perillä jotain 10 päivää ja tarkoitus rentoutua, joten ei haluta vaihtaa tukikohtaa reissun aikana. Emme kuitenkaan jaksa pelkästään maata rannalla, ja päiväretkiä on tarkoitus tehdä. Missä päin Goaa olisi lapsille tekemistä? Ei haluta mihinkään luksusresorttiin, mutta pitäisi olla hyvä uima-allas ja mukava rantakin lähellä.

Pohjois-Goassa olen käynyt aiemmin, ja siellä on mukavasti hulinaa. Etelän ihanat rannat kuitenkin kiinnostaisivat, mutta onko siellä tarpeeksi tekemistä, näkemistä, ravintoloita ja kauppoja, että saamme aikamme kulumaan? Katsoin Google mapsista, ja sen perusteella etelän taajamat näyttävät aika paljon hiljaisemmilta kuin pohjoisessa. Kiitos hyvistä vinkeistä!

PS Tiedän, että Intiassa on muitakin kivoja kohteita. Me ollaan kuitenkin menossa Goaan (ja ehkä pariksi päiväksi johonkin Pohjois-Intiaan). ;)

5

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gogogoa

      Etelä goassa on hyvät kauniit rannat, mutta muuta elämää ja shoppailua tosi niukasti. Pitää lähteä muualle retkille ja shoppailemaan. Kanootteja etelässä vuokrataan. Pohjois goalla on muitakin rantoja kuten mandrem ei tuule niin paljoa ja. Vähän enemmän elämää ja lyhyempi matka mennä karsomaan muuta menoa kuin etelä goasta.

    • IhanHooMoilasena

      Miksi pitäisi matkustaa paikkaan josta pitää matkustaa paikkaan jossa on jotakin nähtävää?

    • goanboa

      Goalla ei noin yleisesti ottaen ole kovin paljoa lastesi ikäluokalle sopivaa tekemistä ja näkemistä. Eteläisen Goan rannat ovat kuitenkin unohtumattoman kauniit, joten sinne kannattaa matkustaa perheellisenkin. Useilla hotelleilla saattaa olla jotain omaa ohjelmaa lapsille, joten niitä kannatta katsella ja tiedustella myös ennen varaamista. Goan parhaat lapsivetonaulat ovat kyllä valitettavasti siellä pohjoisosassa, kuten se Bondla Wildlife Sanctuary, jossa on villieläimiä joka lähtöön. Suosittelen lukaisemaan Goasta kertovan sivun osoitteessa: http://intia.info/kohteet-nahtavyydet/goa ,sieltä voit löytää jotain mukavaa!

    • VääräMesta

      Goa on järkyttävän tylsä ja kauhea paikka tuon ikäisille lapsille.
      Muutaman päivän päästä alkavat jo itkupotkuraivarit.

      Menkää Pattayalle. Takaan että tekemistä ja viriliteettia riittää joka päivälle ja elämyksiä jää vielä paljon kokemattakin.

    • Kivaakunonmukavaa

      Meidän tytär oli 6 vuotiaana ensimmäisen kerran mukanamme Goalla ja tykästyi. Nyt helmikuussa 10:s kerta ja tytär mukana. Pari ensimmäsitä kertaa olimme pelkästään pohjoisessa, mutta nykyään puolet etelässä ja puolet pohjoisessa.

      Ensin eteläosuus Palolemissa. Joku sanoo, että kallista, mutta makuasia. Mahtavat rannat. "Rauhallista". Mukava määrä shoppailupaikkoja. Chaudin kylä lähellä, kävelymatka. Tutustumisen arvoinen. Isot markkinat lauantaisin. Miinusta etelässä on se, että hotelleja, joissa olisi uima-allas on vain muutama. Toki "aivan etelässä" on kyllä allashotelleja. Voi varata huoneen 100€ ja siitä kalliimpia/yö. Palolemissa hinnat sovittavissa, taksa riippuu tasosta, mutta 15-40€/yö, on aika keskiverto. Halvemmallakin saa, kuten myös kalliimpia. Reissuja voi etelästäkin tehdä, mutta liikkuminen hitaampaa. Kivoja paikkoja on Karwar, Galchibag, Margao, kaikkiin em pääsee linja-autolla. Kannattaa kokeilla.

      Pohjoisen osio asutaan Calangutessa ja rannoilla loikoillaan Bagassa tai niillämain. Makuasioita. Vilskettä ja vilinää. Retkille pääsee mukavasti. Markkinoita kannattaa kiertää, yömarkkinat mahtava kokemus. Morjim, Arambol, en malta odottaa pääsyä. Pääkaupunki Panaji kannattaa tsekata. Putouksella kannattaa käydä, jos sellainen kiinnostaa. Mahdollisuus pulikoida todella kylmässä vedessä, tai ainakin se tuntuu siltä. Maustefarmit ihan yes. Olemme käyneet melkein vuosittain, mausteet kiinnostavat ;-) Aina oppii uutta. Hyvä ruoka kuuluu farmireissuun. Pohjoisessa allahotelleja on jokapuolella. Edullisempaa kuin etelässä. Tässä näin aluksi. Hauskaa matkaa alkuperäiselle kysyjälle ja tietysti muillekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      100
      1879
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1420
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1307
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      90
      1292
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1124
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      460
      973
    7. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      913
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      908
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      852
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      826
    Aihe