lääkärillä käynti

kahjokossi

Olin ottanut vapaapäivän töistä sillä olin potenut jo pitkään vasemman lonkan särkyä ja aikoin viimein käydä lääkärillä tarkastuksessa, sairaalaan tultuani ja ilmottauduttuani istahdin odottamaan vuoroani.

Ja ihme kyllä pääsin melkein heti sisään kun noin 40 v nais lääkäri tuli ovelle pyytämään sisään, istuin alas ja selitin ongelmani johon lääkäri nimeltä Anna käski riisumaan housut poijes jolloin niitä laskiessani huomasin että olin aamulla tokkurassa unohtunut alu housut kokonaan mutta laskin asiasta välittämättä samalla huomasin Annan ilmeen muuttuvan hyvin kiintyneeksi nähdessään lähes jäykän peniksen.

Mutta alkoi painella ja tunnustella lonkkaani todeten sen olevan kunnossa, mutta asian sanottuaan hän kysyi koska muuten minun penis on viimeksi tarkistettu muistini mukaisesti yläasteen alku aikoina.

Joten silloin Anna pyyti käymään hoitotasolle maate että hän voisikin tarkastaa peniksen kunnon, tottelin hänen käskyään ja asetuin makaamaan jolloin huomasin Annan istuvan pöytänsä ääreen soittaen johonkin ja pian ovi aukesi ja sisään astui nuori kaunis hoitaja jonkinlaisen tavarankuskaus kärryn kanssa johon Anna tuumasi että tässä on Miia hän suorittaa peniksellesi alkuun ihan perus mittaukset.


Miia otti kärrystä verikoe tarvikkeet sillä näköjään peniksestä otetaan verikoe Ja veri kokeen jälkeen hoitaja liimasi suonessa olleen reijän tukkoon sillä seuraavaksi mitattiin penis pumpuulla pituus,ympärysmitta.

Sitte punnittiin pallot ja ne tunnusteltiin jonka jälkeen Miia kirjasi tulokset ylös ja sanoi Annalle et nyt ois alku mittaukset tehty.

Silloin anna nousi ylös ja riisui lääkärintakkinsa jonka alta paljastui erittäin kaunis vartalo Annalla oli päällään kirjava ruudullinen kauluspaita musta latex corsetti ja latex hame sekä todella korkea kokoiset nahkakorkkarit hän tuli luoksesi ja tarttui penikseen sanoen et nyt ois sperma näytteiden vuoro joten lähdemme sen sitä hommaa varten olevaan paikkaan.

Miia antoi minulle aamutakin ja sitte lähdimme käytävän perällä olevaan huoneeseen jossa oli keskellä huonetta eräänlainen pehmustettu x muotoinen pöytä johon piti mennä mahalleen ja minut kiinnitettiin siihen jolloin Anna tuli eteeni istumaan kertoen että nyt ikäväkyllä saat tyytyä tällaiseen ihan perus lypsykoneeseen sillä peniksen lypsykone meni eilen rikki jolloin Miia alkoi voidella penistäni ja lypsykoneen imutinta valmiiksi, ja kun kaikki oli valmista tuli Annan suusta käsky lypsäminen alkakoon Miia käynnisti koneen ja kone imaisi peniksen sisuksiinsa.

Samalla Anna puki vibraattori dildon ylleen ja tuli taakseni ja kalunsa voideltuaan alkoi panna mua, Miia toi eteeni eräänlaisen pitkän tuolin jolloin Miia riisui housunsa ja asettui selälleen jolloin pystyin nuolemaan ja imemään hänen lämmintä pilluaan.

Tämä hoito oli niin tehokasta notta sain lähes joka 3 minuutin välein maailman sekä kivuliaimman että ihanimman orgasmin ihmekkös tuo kun kone imuutti niin kovaa mutta se ei häirinnyt kun sain imeä Miian ihanaa lämmintä sykkivää pillua ja nauttia Annan rytmikkäästä panosta.

Kun kone oli imuttanut penistäni noin 3 varttia nousi Miia ylös ja riisui paitansa jolloin näin hänen hyvän muotoisen ja erittäin seksikkään vartalon, hänellä oli päällään mustat avonaiset latex rintaliivit pinkkimusta kumi korsetti ja hän puki koko komeuden ylle latex sairaanhoitajan puvun.

Jonkapa jälkeen hän nykäisi lypsykoneen imuttimen irti ja alkoi ottamaan hyvin rytmikkään suihin oton, Anna taas lopetti panon ja riisui dildon päältään Ja meni riisumaan vaatteensa ja puki lehmän kumipuvun yllensä ja asettui vastakkaiseen hammaslääkärin tuoliin.

Kun Miia huomasi Annan makaavan tuolissa hän keskeytti suihin oton sanoen et hän käy vain laittamassa tuon toisten lehmän myös lypsykoneeseen ja hän sitoi Annan ranteista ja nilkoista tuoliin ja vielä varmuudeksi vielä mahan ympäri ja sitten Miia nosti 2 lypsäjän imutinta ja rasvasi Annan rinnat sekä imututit ja käynnisti lypsykoneen jolloin myös anna sai nauttia lypsystä, sitte Miia tuli luokseni että eiköhän jatketa tämän sonnin lypsyä myös ja hän rasvasi uudelleen peniksen ja laittoi imuttimen lypsämään.

Sitten Miia toivotti hyvää nautintoa kun hän oli ensin laittanut Annan pilluun vibraattorin kuin myös mun anukseen todeten et mun työ päivä olikin tässä ja yököt tulee päästämään teidät sit irti..

0

1671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        27
        1898
      2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        133
        1888
      3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        23
        1838
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        85
        1630
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        62
        1448
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        20
        1256
      7. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        37
        1153
      8. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        38
        1150
      9. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        11
        1148
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        10
        1127
      Aihe