Toivon Tarot-neuvoja!!!

Junassa

Kohtasin tumman aikuisen miehen junassa. Olemme kumpikin jo kypsässä iässä. Juttelimme vain vartin, mutta mies ehdotti että vaihtaisimme puh. numeroita. Niin teimmekin.
Soitin hänelle 2 päivää myöhemmin, hän oli vielä reissussa. Ehdotti että soittelisimme lähiaikoina uudestaan. Olen itse eronnut, mies sanoi elävänsä asumuserossa. Hän kertoi tosi paljon elämästään siinä lyhyessä ajassa, tällaista ei usein tapahdu.

Voiko tähän nähdä jotakin? Hän teki syvän vaikutuksen!
Ja kiitos jos joku kiltti vaivautuu!

3

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinulle_Junassa

      Nykytilaa kuvastava kortti kertoo jostain herkästä ja kauniista, jota teidän kohtaamisessa on tapahtunut. Kumpikin on vaikuttunut tapahtuneesta. Kummallekaan teistä ei ehkä ole kovin luontevaa alkaa juttelemaan ventovieraille ihmisille, mutta alitajuntainen rohkeus ja kyky kuunnella sisäistä ohjausta on johdattanut teidät yhteen.

      Sinua kuvasta kortti kertoo, että olet saanut pahastikin siipeen vanhasta/vanhoista suhteista, ja nyt olet ehkä liiankin varovainen kaiken uuden suhteen. Suojamuurisi on kova, paksu ja korkea. Sisälläsi on kovasti tunnetta ja voimaa, jota ei kannata pitää liikaa sisällä vaan kuunnella sitä ja uskaltaa edetä, jos vahvasta siltä tuntuu. Olet varovainen etenemään, mutta nyt olisi ehkä aika hieman raottaa suojamuuriasi, jotta hienot tilaisuudet eivät mene ohi.

      Herraa edustava kortti kertoo erittäin herkästä sielusta, joka on vastuullinen arjen ahertaja. Hänenkin tulisi hiukan hellittää ja antaa itselleen tilaa ja vapautta nauttia hetkestä ja sen tuomista tilaisuuksista. Kortti kehottaa antamaan tilaa sisäiselle lapselle. Hänen tulisi antaa itselle oikeus pitää hauskaa ja olla iloinen.

      Näyttää siltä, että kumpikin teistä kaipaa muutosta elämään, enemmän iloa, vapautta ja seikkailuja. Edessä voisi siis olla uusi hieno seikkailu, jos kumpikin teistä uskaltaa hypätä mukaan elämän pyörteisiin. Kortit kyllä kehottavat uuden seikkailun aloittamiseen. Kortit ohjaavat elämään yksinkertaisesti, tasapainoisesti ja vilpittömästi, karsimaan turhat pois ja keskittymään olennaiseen. Kun teette päätöksiä, kuunnelkaa sisäistä viisauttanne, ja jos kummatkin ovat valmiita etenemään, ei mikään voi mennä pieleen.

      • Junassa

        Kiitos todella paljon!!!
        Juuri näinhän se menee, olen erittäin varovainen. Olemme molemmat opettajia ja varovaisia luonteita. Niin ainakin kuvittelen miehenkin puolesta.
        Emme asu samassa kaupungissa edes. En uskalla aloittaa toista puhelua oma-aloitteisesti, koska viimeksi jo tein sen. Nyt olisi miehen vuoro....

        Mies on tosiaan vakava ja filosofinen, korkeasti opiskellut. Olimme kumpikin kuluneissa matkavaatteissa silloin junassa, ulkonäöstä ei voinut päätellä mitään. Kun hän antoi käyntikorttinsa ymmärsin kuinka korkeassa sarjassa hän työskentelee. Tämä aristaa ja samalla kiinnostaa kovasti....

        Kohtaaminen oli niin avoin ja nopea, hän kertoi vanhemmistaankin. Kaikki siinä reilussa varttitunnissa. Jos en enää kuule mitään, muistoksi jää ainakin se upea varttitunti, jolloin kaksi vierasta ihmistä avautui kovalla kiireellä, silmiin katsoen. Kun hän lähti junasta ulos tarjosin kättäni ja hän antoi suukot poskelle.
        Ihan kuin elokuvassa.....
        Kiitos ihana kun tulkitsit korteistasi!


      • Kiitos_junassa

        Paljon kiitos ihanasta palautteesta, on todella mukava saada sitä. Nyt vaan sinulle rohkeutta elämään ja älä ihan hevillä päästä irti kyseisestä miehestä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe