Katsoisitko

4Smile

Kiltti minullekin.
Työasioissa on tapahtunut käänne ja nyt pelottaa..
En ehdi täällä auttamaan ihmisiä ja olen iloinen kun olet tullut avukseni.
Kerrot lämpimästi ja ymmärrettävästi ihmisille asioista 😁

2

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinulle_4Smile

      Kiitos lämpimistä sanoista ja tässä sinulle, rakas kollega, korttien kertomaa...

      Asian perustaa ja nykyisyyttä edustava kortti kertoo, että muutosta tosiaan on ilmassa. Ilmassa on päättämättömyyttä ja painottelet nyt kahden vaiheilla. Vastaus ei kuitenkaan välttämättä ole ”ei” tai ”kyllä”, vaan se löytyy jostain sieltä väliltä. Aivan vielä ei ole aika sanoa lopullista vastausta. Vaikka nyt meno tuntuu huteralta, niin usko pois, pärjäät kyllä ja pysyt jaloillasi. Ehkä tässä kehotuksena on ottaa hiukan rennommin, ja vakaviinkin asioihin kannattaa joskus suhtautua hiukan leikkisämmällä mielellä.

      Kysymyksen motivaattorina on tosiaan ollut pelko. Sinusta ehkä tuntuu siltä, että kaikki asiat ovat nyt jotenkin pielessä, tunnet surua ja pettymystä. Asiat eivät kuitenkaan aina ole sitä miltä ne näyttävät ja tuntuvat, vaan uuden alku on aivan nurkan takana. Haasteet ovat hieno tilaisuus kasvamiselle, ja niistäkin pitää muistaa olla kiitollinen. Asioita kannattaa tutkailla eri näkökulmista, ja sitä kautta eteen löytyy uusia ratkaisuja.

      Asioita, jotka ovat johdattaneet sinut tähän tilanteeseen kuvaava kortti kertoo taisteluista, joita olet nyt joutunut tämän asian kanssa taistelemaan. Olet voimakas ja intuitiivinen ihminen, joka saattaa herkempiä pelottaakin. Tässä kehotetaan käyttämään tätä vahvuutta, mutta herkällä korvalla ja oikeaan kohteeseen.

      Alitajunnan kortti kertoo, että voit olla joskus liian mustavalkoinen. Kun ymmärrät sen, että sisältäsi löytyy sekä hyvää että pahaa, pystyt nousemaan sen yläpuolelle. Et ole kumpaakaan niistä, vaan paljon enemmän. Sovittelulla ja kärsivällisyydellä päästään parhaaseen lopputulokseen.

      Lähihistorian kortti kertoo jostain äkillisestä muutoksesta, johon sinun on pitänyt nyt sopeutua. Tässä täytyy kuitenkin muistaa, että elämä on jatkuvaa muutosta ja sitä ei kannata pelätä. Ole rohkea ja päästä irti vanhoista, toimimattomista asioista.

      Lähitulevaisuuden kortti on kovin positiivinen; Toiveiden toteutumisen kortti. Saat kyllä sen mitä todella olet toivonut, joten kannattaa muistaa, että sitä saa mitä tilaa.

      Sinua tulevaisuudessa edustava kortti kertoo, että sinun kannattaa ottaa vahvemmin käyttöön henkiset kykysi ja taitosi. Uskoa niihin ja luottaa, että sisältäsi kyllä aivan varmasti löytyy se oikea ratkaisu. Luota siihen, että pystyt paljon enempään, kuin osaat kuvitellakaan. Tässä jälleen muistutetaan lempeydestä. Kannattaa tutkiskella pakotatko itseäsi tai lähimmäistä jollakin tavalla. Uskalla toimia ilman mielen sisäisiä kahleita ja koeta olla ottamatta itseäsi liian vakavasti.

      Yhteenvetokortiksi nousee hieno miekkojen ässä, jonka sanoma on selkeys ja voima, jotka kyllä jo löytyvät sisältäsi. Kun pääset pelkojesi ja ajatuksiesi rajoitteiden yli, tiedä selkeän ratkaisun, saat uusia ideoita ja uudenlaisen ajattelutavan. Voi tuntua, että eteen heitetyistä haasteista onkin tullut uutta ja positiivista elämääsi. Uskalla siis ratkaista asioita omaperäisesti :)

    • 4Smile

      Voi räkä, kuin osasitkin!
      Mulle vuos sitte tapahtu asia, jota pelkäsin eniten. En oo toipunu siitä vieläkään.
      Viime viikolla, kaiken tän kukkuraks - kun tarpeeks sain padkaa silmilleni, päätin että vanhaan en enää palaa. Miten sitä ylipäätään jaksoin melkein 2 vuotta..
      Tuumailin sit uutta paikkaa ja siinäki meinas käydä köpelösti. Aika kuollutta on ollu ja nyt oon ensimmäisellä pidemmällä reissulla. Työvälineestä on lainaa - liian paljon ja jos tätä menoa jatkuu, pelkoni on ihan aiheellinen.

      Kumpa näkisin sen päivän, että kaikki tää sotku on ohi, auto maksettu, käräjät käyty.., ni eiköhän se tästä. Tosin suomen oikeusvaltion tuntien, ni ei kovin kummosta tuomioo suhari saa.

      Tää on ollu niin hirvittävän raskasta NIIN raskasta.. Jokapäivä toivoo, että joko tänään sais kuulla asianajajalta uutisia. Ei vaan kuulu..

      Kiitos ihana sinulle. Puhuit täysin elämästäni. Ielä kun jaksais uskoa, et alkaa helpottua, en muuta elämältä toivoisikaan..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe