Suomen irralliset. News 2000

Vihalintu

Suomen irralliset miehet, tai onko ollut niin aina, että mies jäi reilusti paitsi perheen sosiaalisesta elämästä, me suomen irralliset, lupaamme olla menemättä töihin, koska valtio soi naisille vapauden tulla ja mennä, nukkua siellä missä huvittaa ja heidän kanssa kenen kanssa huvittaa, niin me irrotetun, vannomme olla menemättä töihin yhtään ja elää kansalaispalkalla, joka tekee tuloa, jotta naisten tasaarvoa turvattaisiin lisää. Esimerkiksi, että nainen itse määrittäisi työtahdin.

Perimältään kaikki pyörii orgasmin ympäri ja myös nainen siellä missä se on vahvinta. Naisen edestä ei säästy vanha, lapsi, nuori, aikuinen, koska naisella on suhteen toimintaa tai kuten Albert Einstein sanoi: suhteellisuus teoria.

Naisella ei ole koskaan määreitä, mutta on tekoja. Naisella ei ole loputonta moraalia, mutta on neljä kokonaista pitkälle vietyä. Nainen tietää koska iskeä hampaitaan ja minne. Mies sillä aikaa polttaa nuotiota ulkona tai pelaa kortteja...riippuen maailmasta, maapallosta, sillä elintilaa, elämisen tapaa, ympäristö vaikuttavat siihen, miten mies viettää aikaansa. Nainen suuremmassa osin ei tahdo miehen käyvän töissäkään, koska nainen tekee paremmin. Nainen ajattelee, että kun hän tekee paremmin, niin hänellä on enemmän valtuuksia ottaa, että saa määritä tahdin. Onko asia niin, arvoisat irralliset miehet? Tai kerääntyykö puhdasta luonto vain ja ainoastaan miehen irrallisesti roikkuiviin palleihin. Tehtävä on tärkeä - säilyttää lämpö tasaisena, ruumin lämmön vähempänä...jumalan luomusta. Niin nainen saa kaupungissa kaiken. Kaikki halukkaat saavat kaupungissa kaikki. He käyvät ihmisyyden A ja Ö:t, niin kun teknisen oppilaitoksen "kiilokehykset" askartelevat - suurpoledrommeja, rakettia vain siten, että ovat naisten alamaisten ylinaisten raideherroja.

Me Suomen irralliset, jotka oivalsivat itsensä, eikä se ole ansio, vaan vuoronnumero, jos välttämättömyys on mielessä, niin me irralliset lupaudumme olla itsenäisiä. Tiedämme että naiset saapuvat itse. He pölyttävät jokaisen kukikkaan yllättäen ja jättävät suuremmaksi aikaa. Kyllä mä löydän toisen, mutta se toinen pitää katsoa varovasti, ettei kolmas kerkiää toisen tilalle. Toisen pitää jäädä. Se on ehto.

Mutta naisissa on myös paskaa, ettei naiset ole sen tärkeämpiä ja kun he huomaavat sen, niin alkaa viimenäytös, mutta sitä ennen ne jotka piilottivat kultamunansa mestäsammalliin, niin he joutuvat UFO:jen ahdistelemiksi. Miksi muka naiset ovat kauniita? Jotta suorittautuisivat tehtävästään!! Eivät ihmisiä, eivät eläimiä. Montako painajaista näit? Että he ahdistelevat sinua!!! He ovat kintereillään.

Vahvin on luonnollisin, jossa on metaa. Metaa he tahtovat, mutta vaikeusasteen kulmassa myös jättävät! Nainen ja kaupunki on naitettu. Mies ja metsä on myös.

Kuhinaa ylitse rajojen. Onneksi Maapallo on pyöreä, ettei tarvitsi piiloutua minnekään vaan repiä sydämensä pois paikaltaan ja lahjoittaa se naiselle!!

Kauniiden sanojen takan on mustaa kosmosta, josta tulee psykoottiseksi, mutta kun peloissasi suljet yksinäisenä silmäsi, niin munasi revitään irti, etkä menee minnekään. Matrix revolution on elämää, niin kuin ilman herätystä, jossa kaunis on rumaa ja rakkaus on tappoa. Oikeassa ovat suomalaiset, jotka elävät täydessä rakkaudettomuudessa ja pohjoismaalaiset kuudennen rodun edustajat!!! Joiden seksi on typistetty yhteen lapseen ja pian lapsettomuuteen mutta kosmiseen odysseijaan kyllä, jossa kehitymme kloonauksessa.

Suomen irralliset pakenevat pieniin koppeihinsa. Luontokansat metsiin, jossa vielä 2016 luvulla saa olla vähän rauhassa, mutta silmiä tipahtelee kohti, niin kuin psykoosissa, jossa silmäsi kautta katselee kukas muu kuin nainen, joka on sinulle läheinen tai joogi nainen Intiasta. Sillä aikaa tunnet väsyä, tai pistoa, tai painetta, tai piristystä, tai voimaa....riippuen läpivalaisevasta. Läpivalaisevia on niin paljon, ettei heitä pidä silmällä pitää enää. Ennen vanhaan pidettiin telepatialukua, mutta nyt ei, kun logiikka tuli tilalle ja alennettu kanssakäyminen, jolloin ei ole tarkoitus tietää enemmän kuin voi sallia tietylle määrälle ihmisiä paikassa. Homoja homoja sapienscieitä. Paskaa sielulla on vain kun nainen jättää kaikki, ei rintaruoki, muuta. Varsinkin lapsia. Miksi olisi kun ovat tasavertaisia? Tai kuinka? Suomelle ei ole annettu. Piste. Suomessa ei työtä tehdä.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Pallivarasto on verrannollinen edellisiin elämiin, yhtä kuin on vanhaa sielua. (Minulla on pieni palli, mistä lie oikusta). Palliin varastoituu metatietoa. Naisella on haju, jolla hän memorialisoi ja muistaa oikean paikan tulleen. Se tuntuu siten, että kun ainoa ja oikea nainen saapuu, niin tulee de ja vu:ta. Joskus se kestää. Leversia on monia.

      Naisella on haju ylitseraajojen ja he muistavat kaiken. Nainen ei ole silmä. Nainen on korva. Mies on silmä. Nainen on liian hyvää silmässä, niin se ei ole tärkeä naiselle, koska arvo laskee. Miehelle silmä on tärkeä, siksi mies on tyhmempi.

      Pallivarastossa on muisti joka voi tilanteessa johtaa padon purkamiseen, että hienovireiset luontoolosuhteet ovat meissä ja ympäristössä. Et tajuaa, mutta menetät itseäsi. Nainen nielee juuri sopivan, juuri oikeassa suhteessa, juuri sinulta. Kaikki sanottu, tehty, ajateltu, tunnettu, koettu on täydessä suhteessa ympäristöön ja Femoreservuaariin. Tämä on psykoosia toisille, jotka vielä ovat matkansa edessä. Psykoosi on oppimista. Onneksi, eikä mitään Jumalaa tärkeämpää.

      Puhun siis selkeästi sinulle nainen!!! Luotans sinuun, koska yksi nainen jo antoi kaikensa, jos ei minulle, niin lapselleni. Kun luet tämän niin haistat, maistat, visualisoit. Tämä on oppimista. Vissiin nähdään vielä. En minäkään tahdo ajatella determinoidusti, koska ei ole siitä pitkä matkaa masennukseen, että taas he alkoivat!! Mutta uskon Taruun, Satuun aina. Vain siten kolmas silmä avautuu ja näemme yhdessä, huom yhdessä Jumalaa silmästä silmään. Hänelläkin on silmä ja puhummekin kolmasta silmästä, koska kolmas silmä on edelleen maapallolla mm. aboriginaalien muodossa. Neljäs on islam, viides EU, kuudes jokunen tyttönen, joka ei ole mistään kotoisin ja kaikki ihmettelevät, että mitä töttö on olevinaan. Siksi etelä kiiruhtaa pohjoiseen katsomaan kuudetta ihmettä! Harva on koskaan oivaltanut, että ihme on saapunut, mutta kaikki tuntevat. Se on vahvaa Pleyadi. Kuudes silmä vittu sijaitsee otsalohkon seudulla (vanhan kantaisesti), mutta he ovatkin meidän holhoajaa, niin aboriginaalilla on symmetrinen teko silmä, miksi kiinalaiset ovatkin ylikansoittuneita. Kolmas ja kuudes ovat yhteydessä ja muodostavat maailmamme. Aamen

    • vihalintu

      Seksin dilemma = seksi on tosi kun sitä tehdään

    • vihalintu

      Naisella on alennettu voimaa, että se tuntee painavammat energiat kuin mies, joka on päätä korkeampi fyysisestikin. Ulkonäkö on sittenkin samaa tarkoittavaa kuin sisäinen kauneus, vaikka taistelen usein vastaan, että rumissa on kauneutta. Ehkä estetiikka ongelmaa, jota olen tutkinut jo 15 vuotta ja yli tehdessään taideitta. Nyt vasta ymmärrän, että estetiikassa oli puutteita. Viktoriaanisen taiteen saavutukset ovat huippua, klassitsismi 1800 luvulta ympäri palloakin.

      Rikkaus asuukin roskiksessa, niin pä ehkä kauneuden sijaan tavoittelen rikkautta. Olen siis köyhä. Mutta kuudes rotu syntyy kauneudesta. Kauniit naiset eivät valitsee keskikertaisia. Minustako on kaikki kiinni itsestäni? "Pitää ajaa partaa pois" sanoo nainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4299
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2110
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1560
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1381
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      253
      1070
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1057
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1035
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      136
      1033
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      908
    Aihe