Uskaltaisitko itse ampua hirveä jousella?

Jousihirvimies

23

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Roskaväkiriehuu

      Halpa roskaväkeen kuuluva huvimetsästäjä surmasi uljaan eläimen.

      • 4354534544

        Voi olla roskaväkeä, mutta niin olet sinäkin. Kuka hullu kirjoittelee provoja metsästyspalstalle yöllä kello 2 lauantaina? Mistä muuten tiedät, että se huvikseen sen surmasi? Itse uskon hänen syövän sen eläimen.


      • pressaehdokkaitaOikein

        Ovat nykypäivän Huvimetsästäjät. Metsästävät vain kihomatoja.
        Eivät voi omistaa surmaamiseen käypää asetta.


      • Ampukaatoisenne
        4354534544 kirjoitti:

        Voi olla roskaväkeä, mutta niin olet sinäkin. Kuka hullu kirjoittelee provoja metsästyspalstalle yöllä kello 2 lauantaina? Mistä muuten tiedät, että se huvikseen sen surmasi? Itse uskon hänen syövän sen eläimen.

        Eläinten ahdistelu ja rääkkäys on viheliäisen roskaväen sairas harrastus.


      • dddddsjkgf
        Ampukaatoisenne kirjoitti:

        Eläinten ahdistelu ja rääkkäys on viheliäisen roskaväen sairas harrastus.

        Onko Atria, Snelman ym muut lihatalot viheliäisiä roskaväkeä täynnä? Entäs he jotka syövät näiden tuotteita? Metsästys on eettisempää.


      • MelkoinenEro

        Mainitsemasi yritykset eivät ammuskele eläimiä hupina ja harrastuksena, eivät usuta koiria luonnonvaraisten eläinten kimppuun, eivät jätä vuosittain luontoon satoja tuhansia haavakkoja eivätkä ammuskele eläimiä jousipyssyillä, jne. Ero viheliäiseen roskaväkeen on melkoinen.


      • 345432
        MelkoinenEro kirjoitti:

        Mainitsemasi yritykset eivät ammuskele eläimiä hupina ja harrastuksena, eivät usuta koiria luonnonvaraisten eläinten kimppuun, eivät jätä vuosittain luontoon satoja tuhansia haavakkoja eivätkä ammuskele eläimiä jousipyssyillä, jne. Ero viheliäiseen roskaväkeen on melkoinen.

        Olet syvällä kuplassa.


      • MeLadyt
        dddddsjkgf kirjoitti:

        Onko Atria, Snelman ym muut lihatalot viheliäisiä roskaväkeä täynnä? Entäs he jotka syövät näiden tuotteita? Metsästys on eettisempää.

        Juuri näin!


    • pidähyvöänäs

      Tiedät, mitä tarvitset.

    • murkinatBetonipossuille

      MelkoinenEro,, mainitut yritykset ostavat tehotuotettuja supersaastuttavia luontoa kuormittavia tuotantoeläimiä, antaen niille viimeisen kyydin. Ehkä voitontavoittelussaan tekevät ulkomailtakin hankitusta lihasta kotimaista.
      Mutta, jostainhan se on betoniporsaallekin liharuoka tuotettava. Ja betonipossut tuotantoeläinlihan häpeilemättä vieläpä ostavatkin.

      • HevosenSuustaTotuus

        Sama hallinto, jopka hallinnoi jakaa luonnonvaraisten eläinten tappolupia hallinnoi sekä jakaa huikeat vastikkeettomat tukiaiset "supersaastuttavien, luontoa kukormittavien tuotantoeläinten kasvatukseen ja kyydytykseen". Lisäksi usein samat hemmot sekä kasvattavat supersaastuttavaa tukaismoskaa että ammuskelevät luonnonvaraiset eläimet hupinaan ja harrastuksenaan. Panevat vielä renkinsä räksyttämään "ulkomaan lihasta" :DDDDDD


    • hallooota

      Kuule poju, ne maanviljelijät ei välttämättä ehdi metsästellä ollenkaan niin ahkerasti kuin esimerkiksi johtavassa asemassa vapaita viikonloppuja nauttivat silmää tekevät..

    • RysselinHevonSuusta

      Samatjasamat, eiväthän maanviljelijät etes tahtoneet liittyä EYUuhun. Mikäs väestönosa se veikään Suomen EYUuhun.

      • kiitosjakunnia

        Täältä löytyy yksi kaupunkilainen jonka perheessä syödään vain riistaa (seuroilta ostan) tai muuten vähintään kotimaista ja mielellään maksan tukia että sitä kotimaista on tarjolla.


    • Lämpimät-tunteet-vittuun

      Niin ihanaa kaunista haluan nähdä lisää samanlaista.

    • Lämpimät-tunteet

      Niin ihanaa ja kaunista katsottavaa. Voi kumpa olisin saanut pitää käsiä tuossa verisuihkun alla ja tunte lämpimän veren valuvan käsiäni pitkin.
      Ja katsoa eläntä kärsivää.

      • Jousimetsästäjä

        Ammuin hirven 70luvulla 48 paunan jousella 30 tuuman vedolla sain tehoa 53 paunaa , nuoli neni läpi hirvestä, verisuihkusi molemmilta puolilta hirvi hoippui noin 25 metriä ja kaatui. Voimakkaalla jousella ja kovalla harjoittelulla pitäsi sallia karhusta hirveen jousimetsästys, eihän kukaan jos ei ole taitoa edes yritä ampua karhua jousella, ehkä korkealta lavalta haskalta, jousella metsästys pitäisi sallia kaikelleriistalle. Samanlaiset kokeet kuin muuhunkin metsästykseen, paisi karhu koe 50:ltä metriltä ja vähintää 50 paunaisella jousella, mutta nykysllä taljasousilla se ei olisi mikään este, Ja jalkajouset sopisivat sellasielle jotka eivät jaksa vetää 50:tä paunaista jousta, vapaa metsästys kaikillejousi nuoliaseille.


    • Samamieltä

      Oli tuossa toisella palstalla niin hyvä kirjoitus että piti kopioida myös tänne.
      Kysymys! Eikö se ole kauheaa kun susi lauma saa kiinni hirven, peuran , poron ja alkaa ns. elävältä syönti. Saalis eläin on vielä tajuissaan ja lauma aloittaa juhla aterian. Siinä sinulle ajattelemista!

      • 23424234

        pitäis kieltää tuollainen!


    • sffsefse

      Eipä tuossa mitään jos lihat tulee käytöön.

    • R.Hood

      Eiköös se jousi tule hirvilailliseksi ensi metsästys kaudelle , ainakin lakia sorvaavat siltä osin . Vaatimuksiin tulee ampumakoe-merkki , joka tulee olla hyväksytysti suorittu .

      Itse en lähtis ampumaan kun ei ole jousesta kokemusta , mutta varmaa aktiiviharrastajat joilla jo hyvät taidot saattavat ruveta ampuilemaan . Tosin jousen ampumamatka on aika lyhyt n; 25 metriä ... 50 metriäkin on jo pitkä matka jouselle .

      • Jousistelija

        Kilpa ammuntaa harrastaneelle jousiampujalle 50 metria ei olisi mikään este ampua 50 paunaisella tai taljajousella riittävän tarkasti, puhumattakaan jalkajousista, jalkajousilla tarkuus ja tehot paranisivat ja helpompia oppia käyttämään metsästyksessä,


    • Ajatonmuuttuneet

      Pienet hirvieläimet tulee luvalliseksi (metsäkauris,valkohäntäpeura)ei hirvi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe