tarkastus ja tutkimus

lady1998

kun lähdin tänään 9 kouluun ja matikan tunnin alettua opettaja viittoi heti ensimmäisenä minulle että menisin heti terkalle koko päiväksi, sillä oli 8 luokkalaisten vuositarkastus.

Saavuttuani odotus aulaan niin melkein heti terkka aukaisi oven ja pyyti sisään ja alkuun hän kyseli vointini ja sitten aloitettiin verenpaine, pituus, paino, näkö, kuulo, ym.

Kun mittaukset oli tehty hän kehui että olen erittäin hyväkuntoinen 16 vuotias tyttö, mutta sitten terkka kertoi että tänä vuonna sinun ikäisille tytöille olisi tarkoitus tehdä noin 3-4 tuntia kestävä seksuaalinen tutkimus.

Mitäpä se minua haittaa olisihan ihan kiva kokea johon terkka vain hymyili noh sepä mukava saatkin näin alkuun riisua vaateet pois ja käydä gyneologiselle pöydälle maate, tottelin ja tein työtäkäskettyä terkka vain sanoi että hän näin alkuun parturoi karvoituksen vaginasi ympäriltä.

Karvat ajeltuaan terkka kertoi et nyt joudun kytkemään sinut kiinni tähän tuoliin mutta älä säikähdä kun lasken selkänojan lähes vaakaan, sitten hän sitoi reidet remmeillä kiinni sitten kädet ja lopuksi mahan ympäri, samalla kertoen et hän ottaa rinnoistani mitat ja lypsää niistä maito näytteitä jolloin hän nosti sivupöydälle erikoisen näköisen koneen josta lähti noin sentin paksu kirkas letku joka haarautui 2 ohkaiseen letkuun joiden päässä oli kartion muotoiset pienet imukupit joiden läpi voi nähdä ku maito heruu ulos, kun terkka desifioi nännini ja asetti imukupit rintoihin kiinni.

Sitten hän veti kumi hanskat käteensä ja maskin naamalleen sanoen et nyt kone käynnistetään ja yritä rentoutua jotta maito heruu helposti ulos, kun kone hurahti käyntiin tunsin kuinka imukupit imeytyivät nänneihin ja alkoivat ahnaasti imuuttaa tissejäni se ei aluksi tuntunut juuri miltään mutta koneen imu alkoi vähän kerrallaan tuntumaan kirvelyä ja pistelemään nännejä.

Mutta terkka rauhoitteli että ei sinulta oteta kuin 4 desiä ja pian onkin näyte säiliö täynnä, kun viimein laite sammui nännini olivat venyneet lähes 3 sentin mittaisiksi ja siitä seurasi hetken kysely miltä lypsykone tuntui.

Kun haastattelu oli tehty terkka sanoi kuvaavansa vaginan, hän otti teko peniksen näköisen kameran ja alkoi survoa sitä vaginaan hän liikutteli sitä noin 10 minsaa ja veti sen sitte ulos todeten vaginan olevan kunnossa.

Mutta seuraavaksi olisi vuorossa pillu mehun lypsäminen jolloin tulet saamaan useita kymmeniä orgasmeja joten haluanko nauttia niistä vai annetaanko unikaasua, halusin kuitenkin nähdä kuinka mehuni pumpataan mut jos se alkaa olla kivuliasta haluan unikaasua, se sopi terkalle hyvin.

Joten hän otti hyllystä semmoisen vagina pumppua muistuttavan imukoneen hän pisti koneen sivu pöydälle ja esitteli imukupin, se liimataan liukenevalla liimalla häpy kummun ympärille ja se muistuttaa hyvin paljon lehmän lypsykonetta sillä siinä on eräänlainen tykytys toiminto.

Kun imukuppi oli liimattu alettiin liimaamaan elektrodeja sisäreisiin ja häpykummun päälle, myös rintoihin liimattiin muutama elektrodi joiden johdot kytkettiin pöydällä olevaan laitteeseen ja sitten se alkoi.

Tuntui ihmeelliseltä mutta hyvin kiihoittavalta kun tunsin imutimen saavan vaginani sykkimään kun tunsin nautinnon alkavan kasvamaan hetken kuluttua sain valtavan sähkö shokin ja sain orgasmin, tunsin kun mehut lähtivät liikkeelle ja lypsykone imi kaiken talteen.

Näin tutoistui yhä uudelleen ja uudelleen kunnes tunsin orgasmin käyvän tuskallisiksi parkaisin terkalle että haluan sitä kaasua jolloin hän sammutti lypsykoneen ja tuli luokseni kaasukärryn kanssa ja otti sellaisen turkoosin läpikuultavan kaasumaskin aukaisi hanan ja asetti maskin kasvoilleni, terkka rauhoitteli ja käski vetää pari kertaa syvään henkeä niin uni alkaa tulla.

Kun vetelin pari kertaa niin ekalla alkoi sumentaa ja tokalla huippas mutta sitte kaik sammu, en tiedä kuinka kauvan olin nukkunut mutta herätessäni olin edelleen samassa tuolissa sidottuna ja peiteltynä ja terkka istui vierelläni kirjaten jotain kansioonsa, kun hän huomasi minun heränneen.

Hän kääntyi minuun päin kysyen mikä on vointini jatketaanko tutkimusta vai kirjaanko uuden ajan, vastasin vain ettei mikään paikka ole kipeä ainoastaan vagina on inhoittavan kuivan tuntoinen ja terkkari ymmärsi sen kun hän kuulema on itsekkin käyttänyt kyseistä lypsykonetta omaan vaginaansa.

Sitten terkka nosti peiton pois ja vetäs uudet hanskat ja maskin päälleen ja otti sivupöydältä dildon jonka hän voiteli vaginan kosteus voiteella ja sen jälkeen ruutasi hiukan myös vaginan sisuksiin sitä ja alkoi työnnellä dildoa sisään ja ulos liikkeellä.

Mutta kun huomasi minun kiihoittuvan veti hän dildon ulos todeten että hänen osuus tässä hommassa olikin tässä seuraavat hommat hoitaa kin asiaan erikoistuneen 2 hoitajaa. Jatkuu

0

2199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        103
        1565
      2. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1204
      3. Mitä oikein

        Näet minussa? Kerro.
        Ikävä
        88
        1127
      4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

        Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
        Ikävä
        139
        1046
      5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

        Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
        Raamattu
        580
        995
      6. Mika Muranen juttu tänään

        Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
        Sananvapaus
        1
        977
      7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

        Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
        Tv-sarjat
        8
        892
      8. Kotipissa loppuu

        Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
        Kuhmo
        20
        880
      9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

        Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
        Tv-sarjat
        9
        724
      10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

        On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
        Kokkola
        8
        670
      Aihe