Täydellinen lepoloma TOP 10

jkklj

Missä sinä olet olet viettänyt elämäsi täydellisimmän loman, jossa olet levännyt kaikkein parhaiten ja nauttinut? Olisi mielenkiintoista tietää eri vaihtoehdoista ja mikä on ollut sinulle paras kokemus.

Kotia ei lasketa mukaan TOP 10:iin.

6

1148

Vastaukset

 • Havaijilla Mauin saarella

  • Kiitos, muistatko hotellia?


 • Risteily Hawai, Taburean, Bora Bora, Tahiti, Moorea, Rangiroa, NukuHiva, ja takaisin kotiin San Diegoon. Holland America yhtion laivalla.

 • Lepolomaan ei kuulu pitkiä lentoja, suosittelen toukokuun puoliväliä, ja esim. Karpathosta. Varaa Olymposta jokin pienen hotellin huone, ja nauti hiljaisuudesta ja rauhasta. Olympon kylässä ei ole autoliikennettä. Tuulimyllyjä on. Ja aaseja. Ja tavallista ruokaa. Ja hymyileviä ihmisiä.

 • Kohteella ei sinänsä ole merkitystä, kun halutaan täydellistä lepolomaa. Ainoastaan kaupunkikohteet ja risteilyt, pitkät lennot jättäisin pois.

  Mulla oli rankka avioero, jota työstin vuosia. Vihdoinkin kun olin saanut tilit selviksi ja oman asunnon, olin niin totaalisen puhki että tarvitsin lepoloman. Otin reissun Teneriffalle (En yleensä voi sietää Kanarian saaria). Ja oli tuohon olotilaan täydellinen reissu. Ei tarvinnut miettiä yhtään mitään. Kävelin joka päivä paljon, söin hyvin, makasin auringossa ja luin kirjaan. Olin siis yksin. Kaihoten vieläkin ajattelen tuota reissua kun se oli niin rentouttava

 • Oma täydellisen loman resepti on hyvin, yksinkertainen. Yksin, sesongin ulkopuolella, khao lak Thaimaa. rauhalliselta rannalta hyvä 4* hotelli, skootteri, paljon hierontaa, hyvää ruokaa.
  Toukokuu on osoittautunut parhaaksi kuukaudeksi minulle.

  Voi tehdä mikä tuntuu hyvältä. Skootteri tuo vapauden liikkumisen suhteen. Voi mennä minne huvittaa. Voi syödä mitä ja koska huvittaa.

  Jos haluaa olla rauhassa, voi saada aution rannan vain itselleen. No norsut voi käydä päivällä uimassa. Sitäkin on mukava seurata. Paikallisilla on aikaa, jos juttuseuraa haluaa. Hinnat on edullisia.

  Kun paikka on tuttu, kaikki turha säätäminen jää pois. Paljon myös paikallisia tuttuja. Tosin useampi taitaa tuntea minut nimeltä kuin minä niitä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.