Mitä minulle?

Rakkauttavaiystävyyttä

Mitä näkyy minulle rakkauteen? Miehen kanssa pitkä aika yhdessä vietetty ja perhe perustettu. Nyt jo pikkulapsiaika takana.
Ajatukset junnaa joskus menneessä, tuttavassa jonka kanssa koin jonkinlaista yhteyttä.
Vaikka päätän unohtaa, hän kummittelee mielessä.
Vieläkö tiemme risteävät?
Elämä joskus vain tuntuu valuvan kohti ikääntymistä kovalla vauhdilla.
En ole aina niin varma onko tässä liitossa vain kyse hyvästä ystävyydestä enemmänkin kuin aidosta rakkaudesta. Mies tuntuu joskus ns tunteettomalta, kuitenkin joissain asioissa "arka" ja mielestäni joudun olemaan se "vahvempi". Kantamaan vastuun ja isot päätökset loppupeleissä. Yhteiselo on hyvää, mutta tietty tunteettomuus on alkanut iän myötä vaivata.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • SininenSue

   Hei,

   Sain tällaisia kortteja:

   Nykyinen mies:

   Teillä tuntuu olevan vakaa suhde, jossa miehesi on kuitenkin vähän enemmän niskan päällä ja päättää asioista. Tuo jämähtymisen tunne näkyy täällä sinun kohdalla myös suhteessa tähän mieheen. Hän on sen sijaan aika varma, että sinä olet hänen.

   Toinen mies:

   Tässäkin suhteessa mies on se vanhempi osapuoli, mutta tämä suhde sisältää enemmän unelmointia tai peloista vapaaksi pääsemistä ainakin tämän miehen osalta. Sinä koet tilanteen taisteluksi ja haluat muutosta, joka toisi tasapainon, mutta sinä edustat tällekin miehelle vakautta ja rikkautta.

   Ratkaisu:

   Ratkaisun avaimet ovat jo käsissä tässä hetkessä. Teillä on ollut ihanaa yhdessä menneisyydessä ja tämä mies on sinulle toiveiden täyttymys, mutta alitajuisesti pelkäät muuta. Korttien mukaan edessä ei ole helppoja aikoja. Tulkitsen tämän kuitenkin niin, että käyt juuri tuota sisäistä kamppailua itsesi kanssa, teetkö ja tunnetko oikein? Ajattelet ehkä lapsiasi ja yrität kieltää tunteesi tätä miestä kohtaan, koska ympäristö odottaa sinulta tällaista käytöstä. Pelkäät kuitenkin, että petyt itse, niin kuin kirjoituksestasi vähän tuleekin ilmi. Lopputulos tässä on kuitenkin peloista irti päästäminen. Voisitko kuvitella, että keskustelisit tämän miehen kanssa tunteistasi ja tilanteestasi?

   • Rakkauttavaiystävyyttä

    Kiitos sinulle vastauksestasi.
    Nykyinen mies, eli pitkäaikainen aviomies ei ole kyllä missään nimessä niskan päällä. Päinvastoin. Suhteemme on hyvin tasavertainen, mutta minä olen se tietyllä tavalla vahvempi. Tietyllä tavalla kannan vastuun monista asioista henkisellä tasolla. Meillä on kahden aikuisen liitto, mutta romantiikka ja intohimo puuttuu, minun pitäisi se järjestää. (Mies aika arkinen ja vähään tyytyväinen. Minun mielestäni kun taas ne asiat olisi tärkeitä jos suhteen haluaa pitää elävänä.)
    Tämä toinen mies taas ei ole vanhempi, vai tarkoitatko vahvempi? Siihenkään en oikein usko. Taitaa olla hyvin sitoutuva ja toisen huomiota haluava, olettaisin. Ystävyytemme tuttavuutemme kesti vuosia. Jostain syystä koin vahvaa "sielujen sympatiaa". Yhteys päättyi hänen aloittaessa eron jälkeen uuden suhteen. Tiesi kyllä tunteeni. Eikä enää viimeiseen yhteydenottooni vastannut. Jostain syystä vain oletan ettei tuo suhde ole pidemmän päälle kestävää.
    Kiitos sinulle kuitenkin. Ja mielenkiinnolla odotan jos tästä sinulla vielä jotain uutta kommentoitavaa on.
    Jos ei niin oikein iloista joulun odotusta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   5580
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   216
   5201
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   3057
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2855
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   180
   2579
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1830
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1485
  8. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1318
  9. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1317
  10. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1163
  Aihe