Henkensä uhalla

Kylläpäketuttaa

Jalankulkijoiden paikka ei ole olla ajotiellä juoruamassa (kaksi mummoa Akkoniementiellä eilen), ylittämässä mistä sattuu tai muuten vain vökälehtämässä. Pyörällä ei ajeta suojatien yli ykskaks yllättäen tai muutenkaan. Mopojakin koskevat liikennesäännöt!

Poliisi saisi sakottaa muutaman kerran niin oppisivat.

5

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haave_ajattelua

      Luuletko että nämä pökiöt oppisi sakoista yhtään mitään?

    • Örmistyttää

      Ei ne varmasti oppisi. Jonkun kai on henkensä heitettävä ennenkuin opitaan. Perjantainakin loikkivat penikat mistä sattuu yli tien, ilman heijastimia. Teinitytöt kaikkein pahimpia! Siinä kun kylää läpi ajaessaan sai runtata liinat kiinni eikä suojatietä lähimaillakaan, niin joku roti kai tuohon pitää saada. Keskisormea näyttivät kun karjaisin ikkunasta. Äidit ajavat pyörällä yli suojateiden edeltä ja pennut perässä, eikä puhettakaan siitä että on liikennesäännötkin! Mammamafia ei kuitenkaan jyllää yli tieliikennelain!

    • Arveliini

      Kuulostaa siltä, että olis arveliinille hommia

    • Savuakorvissa

      Yksi päivä minä ajoin rollattori mummon perässä kun päätti vähän oikaista ajoreittiään ja käveli keskellä tietä jonkun aikaa eikä mitään suojatietä lähimainkaan! Päästyään yli tien sievästi jatkoi matkaansa silti keskellä tietä vaikka olisi pitänyt jo mennä tien sivuun, koska ei ollut edes jalkakäytävää sillä tiellä. Onneksi oli sen verran reunassa tilaa että pääsin ohi mummosta. Ei ole mummoillakaan sen kummempia etuoikeuksia kuin muillakaan. Ja suojatiet ei yleensäkään mene autotien ajoreitillä.

    • Ölökki

      Jotenkin vain tuntuu siltä että tämä liikennekuri on mennyt siihen että jalankulkijat ja pyöräilijät tekevät miten sattuu ja missä vain, ja kun vahinko tapahtuu niin autoilija on syyllinen kun ei ole ollut tarkkaavainen. Taannoin tuttu joutui maksumieheksi kun muori ajoi auton kylkeen pyörällä tutun ollessa vilkku päällä odottamassa kääntymistä. Senttiäkään ei auto liikkunut törmäyshetkellä mutta muori väitti että auto tuli päälle. Sekään ei asiaan vaikuttanut että muori pössäytti takaoveen. Oli vain tutun sana muorin sanaa vastaan ja muorihan voitti. Liikennesääntöjen mukaan muori ei olisi edes saanut siitä ensin ajaa pyörällään ennen autoa, kun muorilla oli kolmio, mutta eipä sekään vaikuttanut kun muori väitti olleensa jo ylittämässä tietä kun auto tuli päälle. Ikään kuin sitten koukkasi siihen takaoveen?

      Sakkoja pitäisi jalkapelissä ja pyörällä liikkuville rikkeistä napsia samoin kuin autoillekin. Päin punaista marssitaan Sotkamossa liikennevaloissa ihan surutta ja kun kerrankin kahdelta teinitytöltä kysyin, että jos en olisi ajoissa huomannut niin mitäpä arvelette että olisi käynyt, niin teinitytöt tokaisivat että oma on murheesi, he menivät suojatietä pitkin. Sillä ei kuulemma ole merkitystä mikä valo palaa kun heillähän on suojatie. Justiinsa.

      Autoilijaltakin otetaan kortti pois jos tarpeeksi paljon pöljäilee, niin miksei sitten siellä täällä toikkaroivalta pyöräilijältä oteta sitä pyörää pois? Eräänkin kerran on tullut nähtyä kun joku äityliini ajaa lapsi turvaistuimessa pyörällä suojatien yli paikassa jossa sillä pyörällä ei saa ylittää tietä ajaen. Ei edes katsota, tuleeko autoja. Entäs sitten jos tuleekin törmäys ja joku kuolee? Onko autoilija sittenkin AINA vastuussa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2087
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1600
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1226
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      488
      1145
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1135
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe