Onko Keskusta tuonut korruption Joutsaan

näinhänsemenee

Joutsalaiset veronmaksajat ihmettelevät suuresti kunnanhallituksen päätöstä ostaa OP:n tilat Joutsan keskustasta. Tässä ei sinänsä ole mitään ihmettelemistä kun katsoo noita päättäjiä. Sieltä löytyy keskustapuolueen porukka joka muutaman tunnetun henkilön voimin vie Joutsaa minne haluavat ja miten he ja heidän sidosryhmänsä eniten hyötyvät heidän junailemista päätöksistään. Porukkaan kuuluvat valtuuston ja kunnan hallituksen puheenjohtajat (huom. valtuuston pj:n taustat) sekä erään Joutsalaisittain isohkon yrityksen omistajat. Nämä henkilöt päättävät meidän maksamista rahoista.

29

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HyvinMeneeMuttaMenköön

      Mitä sillä on väliä. kun kunnanjohtajakin maksaa muualle veronsa. Ei muutakun lisää ostamaan vanhoja vesivaurioisia kiinteistöjä. Tehdään tästä esimerkillinen kunta, miten ei pitäisi toimia. Jos muut kunnat ottaisivan vinkistä MUORIN eikä VAARIA !!!.

    • lahjomatonkin

      Eikö jousanSellussa ollut kirjoitus ettei kauppakirjaa ole allekirjoitettu ? Vai tajusinko väärin.

    • Mulqqu

      OP antaa varmaan alennusta 5-10 donaa niin kannattaahan se sit ostaa..Eikä tule ns.ei toivottua toimintaa tiloihin kun ovat niin paskat ettei voi käyttää mihinkään muuhunkaan toimintaan. Just oli lehdessä että kunta pyrkii myymään ja purkamaan huonokuntoisia ja tarpeettomia rakennuksia säästö syistä,täähän siinä paljon auttaakin. Päättäjillä kun ei ole minkäänlaista taloudellista vastuuta niin hyvähän se on puuhata yhteisillä rahoilla.

    • rapparit

      kuinka kuinka helvetissä päättäjät siellä tekevät kuten hölmöläinen lyhyen peittonsa kanssa
      kuka on heikoin lenkki siellä teillä'se rappariko? (vapis) vapaa ajallaan muuraava)

    • KuisOlisikaan

      Olis muuten Postille hyvät tilat . Voisivat lopahtavan Siwan pakettijutunkin laittaa samaan tilaan . Kunta voisi omakustanne taksaan eli vastikkeen suuruudella saada vuokralaisen . Tirlantaan tilat ovat surkeimmat mitä olla voi .

    • Nekje

      Keskustakorruptio ei ole nyt tuotu Joutsaan vaan se on aina siellä ollutkin.

    • hrtkyl

      siinä olisi joutsan työttömille puhaa postin ylläpito kuten hartolasakin matkahuolto on työttömien käsissä eli usein kiinni kun ei kukaan ehdi sitä ovea aukaisemaan

    • Samaatautia

      Tuollaiset duunaripuutokset ovat yleisiä , olihan uudehko kuppila suljettuna työväen puuttuessa . Vaikkakin kysees oli isohko toimia .

    • pike698

      Karmea on Joutsan korjattavien talojen lista ja lisää haalitaan. Nairettaviakinjuttuja kuten uusi paloasema leivonmäelle, kuka tänkin on keksinyt. Eiköhän seudulla yksi paloasema riitä. Jos nuo virastoröttelöt purettaisiin niin ehkä oplle jotain keksisi. Mutta on nämä meidn kepulaiset vaan aika velikultia.

    • colorist

      Hei haloo,miten ne kepulit sinne valtaan päässeet ...TE NIITÄ ITSE VIISAUDESSANNE ÄÄNESTITTE ! JA aina sama juttu. Turha narista,pussaa vaan kepun palleja imulla ja totea ---aaah!

      • NääsNääskö

        Edellinen osui oikeaan laitaan . Vasemmalla lienevät yhteiskunnalta elantonsa saavat . Oma LEHMÄ ojassa molemmilla .


    • yököttää

      Jättäkää äänestämättä. Silloin ei kepu laula ja sieltä putoaa ne kepulandiaa ylläpitävät hienostelijat. Jopa 25 äänellä pääsee päättämään...ja mistä? Op.n asioita tietenkin. ET SELLAISIA PIENVILJEÖIJÖITÄ NÄMÄ KEPULAISET.

    • sauklp

      Hyvinpä osaavat päättää ja retostella,ollaan suuria poliitikkoja nakkikioskin kulmilla. Valta sokaisee jopa pienen kylän keppulin,tulee mukava ylemmyyden tunto ja minä,minä -vaihteella revitellään. Äänestäjät sokeita määkijöitä.

    • Oireryhmä

      Kepu on ikääntyneen vaalikarjan kestosuosikki ja näin ikäjakauma tuo heille äänipotin . Kyläkunnan duunipaikat ovat taas yhteiskunnan ylläpitämiä joten demarius on periytyvää melkein luontaisetu . Kyläkunassahan ei oikeita itsensä työllään / bisneksellään elättäviä olekkaan . Nooo oikein hataralla kammalla voi viisikin löytyä

      • VapaaKulkemaan

        Bisneksellään eläviä on harvakseltaan kyläkunnassa, mutta heille jää omiin harrastuksiin enemmän aikaa. Koska ikä on rajallinen.


    • doloros

      Sallikaaa mun nauraa. Jo on seuraava törsäyskohde tiedossa, yli puoli milliä suur Savon sähkön osakkeisiin. Velalla. Ja kepun veijarit sen kuin porskuttaa.

    • whartikla

      Kepulaisen röyhkeydellä ei ole rajaa. Vievät vaikka viimeisen leipäpalan sairaan lapsen suusta,ett' saavat omille tiluksille paskatankillisen rahaa ja taas valitetaan miten huonosti asiat ovat. Tuntipalkkahan on tunnetusti vain kaksi euroa !!!! Ostetaan siinä sivussa rantatontti ja pari traktoria,ja taaa nyyhkitään miten vähissä on hilut.

    • IhanneKunta

      Osakepotti olisi ainoa mikä maksaa itsensä muutamassa vuodessa ja alkaa tuottamaan . Muu kunnan omistus metsiä lukuunottamatta on tuottamatonta . Kannattava kunta sisältäisi muutaman verotettavan yrityksen , yhtään vakiasukasta ei olisi , muutamat yrityksissä työskentelevät tulisivat lähikunnista vain töihin ei asumaan . Näin kunta välttyisi kaikelta taakalta , asukkaat ovat tuottamattomia kulueriä

    • eponen

      avataanko keskustelua
      joutsa seudussa oli kerran juttu että kunnan karimässä olevan hallin vuokrat oli rästissä oliko se 16 000 e kuussa vuokra, no nyt kuulemma sen viereisen tumman hallin porukat on vuokrannut myös tämän vanhankin. kysymys kuuluu paljonko uudet omistajat maksaa vuokraa siitä
      tuskin sitä 16 donaa kuussa
      onko tälläiset sopimukset julkisia joita voi käydä katsomassa kunnantalolla

    • älykkäät

      Tehkää kuten lehdessä neuvottiin. Menkää kuulemaan kuinka valtuuston älykkäät antaa rahaa op.lle ja sitten ette äänestä enää niitä. Kyllä kepulainen ja demarit tippuu. Ja sitten olkaa kuulolla miten niitä viedään kun sairaalan remontti alkaa. Kun kerran sairaala lähtee niin se ei palaa takaisin.

    • osaamattomiaovat

      Kyllä huomaa kenen etuja kepulainen ajaa. ...tekninen johtaja ei löydä pankin kiinteistölle käyttöä mutta hallituksen ja valtuuston pj.t sekä op.n hallituksen vpj. kyllä löytää. Ja millä osaamisella he ovatkaan noilla paikoilla. Ei ollut näistä miehistä kuntalaisten asioiden hoitajiksi.

      • Pukkienparatiisi

        Muisteleppas minkäalan suhmuroijat ovat entisissä hallituksissa ja valtuustoissa istuskelleet , kyläkunta ei olisi tässä kurjuudessa jos edellisten vuosikymmenten hallintoon ei olisi sisältynyt ? Löydät kyllä ketkä kuseksivat jousan kunnan asiat .


    • duudso

      Pahasesta lähiöstä kolme saman koplan jäsentä valtuustossa,ei mahdu aivoon,miten äänestetään niin sakeasti,vähempikin ois piisannut. Sama taas seuraavissa vaaleissa,mikään ei muutu. Sitten puhallellaan hihaan !

    • yesyesyeskyllä

      Kunnanhallituksen puheenjohtaja on poliisi joka ei osaa lukea eikä kirjoittaa ja on muutenkin henkilö joka on täysin toisten ohjailtavissa. Valtuuston puheenjohtaja on entinen pankinjohtaja joka sai Joutsasta potkut ja meni sitten suhmuroimaan Sysmään. Hän on poersoona joka ei ota mihinkään kantaa. Sai perättömillä lupauksillaan kovasti ääniä mutta ei hänestä ole ollut mihinkään. Molemmat kepuleita ja neuvosten rakkikoiria.

    • Persutko

      Jos vertaamme edellisen moitiskelemaa ryhmää !!! Niin eihän SOS DEM kykene tarjoamaan edes tuon tason henkilöitä , kokoomuksesta ei ole vaihtoehdoksi ollut koskaan . Joten mistäs lainaisimme hallintoa????? Kerro ihmees

    • Ehkä-jotain-tietävä

      Ehkäpä tuo pankin kiinteistön osto-ajatus kuitenkin tuli Kokoomus-taustaiselta kunnanjohtajalta, eikä sitä keskustavaltainen valtuusto ole hyväksynyt.

    • Nejkek

      kaikki kyllä tietää mistä ostoajatus tuli ja ainoa porukka mikä sitä kannatti oli keskusta

    • 675ja

      Ehkä-jotain-tietävä ei nyt taida tietää mistään mitään. OP-Kiinteistön ostoajatus on tullut OP:n tarjottua kiinteistöään kunnalle ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja muiden kepujen kanssa oli sitä Nissisen tuella ostamassa meidän veronmaksajien piikkiin. Nyt taisi käydä niin, että kokoomuslainen hallituksen jäsen sdp:n kannatuksella sai estettyä valmiiksi leivotun kaupan. Keskustalaiset nimenomaan olivat hyväksyneet jo kaupan. Kepulaisia ei enää tarvita mihinkää, heidän juttunsa on jo mennyt. Sipiläkin otti mallia Hentisen Tertusta ja Kuurneen Heikistä puuttumalla sanan vapauteen, että näin siellä kepun piireissä rakennetaan Joutsaa ja Suomea.

    • kohtaexkepu

      Niin ja mikä oli Lankian rooli. Hän on keskustan uskollisimpia "hentisläisiä" vuosikymmenten ajan ollut ja istuu ksop:n hallituksessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe