Minne katosi koulukeskustelu?

Huijareita

Taitaa olla Sinivaara ja Leberl langoilla, kun kirjoittelu vedetaan pois Kyllähan naiden sankareiden touhu oli harskia. Joutaisivat vastuuseen toiminnastaan.

28

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhden-Iskä

      Veikkaan, että täällä valeita levittävät joutuvat vastuuseen. Koululla kaikki paremmin ja avoimemmin kuin koskaan historian aikana. Kannattaisi vihdoin antaa opettajille työrauha ja lapsille opiskelurauha. Jos jollain on jotain kysyttävää ja haluaa oikeita ja paikkansa pitäviä vastauksia kannattaa kysyä koulusta. Täällä yksi tai kaksi katkeraa levittelee omaa pahaa oloaan itselleen vastaillen eikä näitä juttuja enää toivottavasti usko kukaan.

    • 2012-13

      juttujen poistaminen menee aina poliisin kautta joten eikohan lopulta kuulu mita pitaakin kun niita keraantyy tarpeeksi

    • Julkistameininkia

      Sana on suomalaisessa demokratiassa vapaa, joten kaikilla on oikeus kirjoittaa, muillakin kuin Ivakoilla ja kumppaneilla. Onhan tuolla aika outoja kuvioita, joihin voisi vastata julkisesti, esim. mista rahoitus saatiin parin vuoden takaiseen kassakriisiin ja milla korolla. Kiinnostavaa olisi tietaa, milloin rehtorin paikka tulee hakuun. Nykyinen rehtorihan ei ole koskaan paikkaa hakenut. Mutta taitaapa olla mukava, sopiva ja etenkin puheenjohtajan ystavatar.

    • Vanhatvaihtoon

      Luudalla on vielä töitä!

    • Costalla

      joo, luudalla toita taalla Suoli24 osastolla ja kylla se aikanaan lakaiseekin!

    • Costalla

      Noihin kysymyksiin on vastattu jo moneen kertaan riittavan hyvin. Miksi ohittaa tieto ja kysya vanhoja vaaria asioita lukemattomia kertoja? Antaa kysyjasta melkoisen jalkeenjaaneen kuvan. Ehka se tosiaankin loppuu vasta kun taalla lukee kuka se kyselija on.

    • Avoimuuttapeliin

      Missä on Costalla mainostama avoimuus? Jos ei ole salattavaa, niin faktat julkisesti pöytään. Mistä rahoitus ja millä korolla? Miksei rehtorin paikkaa pistetä julkiseen hakuun kuten laki edellyttää , miksi kotikuntatodistuksilla vilpillisesti kikkaillaan jne. Kysymyksiä riittää, mutta vastauksia ei anneta kuin hyyhystyyliin. Tää on niin ihmeellistä suhmurointia. Pj ja vt rehtori ovat osa vanhaa systeemiä. Uudet tilalle, niin koulu oikeasti puhdistuu ja pääsee oikeasti avoimeen toimintaan.

    • Fugenlilja

      Joo, meitä on monia, jotka ollaan seurattu koulun tapahtumia vuosia. Ei olla katkeria, mutta jos uusiutumista halutaan, niin kyllä nykyinen rehtori ja vanha puheenjohtaja joutavat vaihtoon. Silloin koulu pääsee todella uudistumaan.

    • seuraajat

      Faktat on ollut poydassa jo monet kerrat koska ei ollut salattavaa kuten ennen,teidan aikana. Kylla se on tiedossa jo kaikilla etta ne jotka oli pakko erottaa taalla edelleen roskaa jakelevat,menetystaan tuskailevat. Laina korot ja budjetit kokouksessa jos toisessakin median kera. Uutta rehtoria ei tarvita sita ei haeta. Nama nykyiset ihmiset pelasti koulun teidan vanhojen rikolliset jaljilta. Asiat kayty monet kerrat ja kaiken tiedon saa koululta soittamalla. Kaikki muukin 100 pros lain mukaan ja jos ei mielestasi niin soita poliisi. Siinahan mitataan oletko oikeassa. Turha taalla jatkuvasti esittaa vanhoja vaaria ja keksittyja syytoksia ja tehda itsensa naurettavaksi. Pari vuotta olet jo tata jaksanut pitaa ylla vakisin itse itsellesi vastaillen. Ainoa uusi mita enaa tarvitaan on laakityksesi.

    • Rehellisyys2016

      Koulukeskustelu voisi jo hiljalleen todellakin kadota kun kaikki on kunnossa, vihdoinkin. Aika kovaa entiset pojat yrittivät sitä konkurssiin saada tehdäkseen itselleen toisenlaisen bisneksen. Kun osaavat ihmiset ehtivät pelastamaan tilanteen niin nyt sitten viimeinen menetyksestään närkästynyt jatkaa kiusaamalla. Varmaan itse koulukiusattu ja siten vammautunut. Koitappa hankkia itsellesi ammattiapua.

      Niin ja tosiaan jos on jotain epäselvää niin soita poliisi. Mitä sitä täällä turhaan vaan tekisit jotain. Taitaa siinä kohtaa mennä vellit housuun. Nimimerkin takaa on helppo valehdella.

    • Tavantorvia

      Kun tiedät ja tunnet faktat, niin kirjoitapa ne mm. Vastaamalla em. kysymyksiin. Niin me muutkin niistä saisimme kuulla. Ei niistä ole kirjoitettu lehdissä tai juteltu radiossa. Jos tätä ns. tietos annetaan, niin hyvin ja todella valikoivasti. Ja kun uudistua halutaan ja entisestään eroon, niin entiset pois kokonaan ja uudet tilalle. Myös hallintoon. Paaso ja Asteljoki ovat itse olleet mukana tässä vanhassa sotkussa. Pois vain, ja hallintoonkin ihan uudet naamat ja oikeasti uudet tuulet!

      Epäselväksi jäi, mitä noissa aikaisemmissa kirjoituksissa on valehdeltu? Mitä rikollista on tapahtunut? Emmepä ole lukeneet mistään tuomioista. Ei edes SE-lehdestä.

      Kuulepas, Sinulla taitaa mennä itselläsi totuus ja valhe sekaisin. Oletko näitä Orwellin tyhmiä lampaita? Otahan lääkkeesi, Rehellisyys 2016. Se ainakin auttaa aluksi. Ja pese sitten vellit housuistasi. Syvällisempi kirjoittelu on taitolaji, eikä ainakaan sinun vahvimpia puoliasi.

      Ps. Miksi itse koko ajan naamioidun nimimerkin taa?

    • NimimerkkiER

      Ei kyl mikaan ihme että tuo syyttelee toisia ihmisia vaikka mista kun ei itse tieda mistaan yhtaan mitaan. Kannattaisi varmaan tutustua asioihin eika elaa umpiossa. Taysin vaarien asioiden toistuva esiin tuominen on kyllastyttavaa. Vaikka sinulle on vastattu ja selitetty sata kertaa samat asiat niin sama kysely vaaristellyista ja keksityista asioista jatkuu loputtomiin. Mika on tarkoituksesi? Sama kuin aina ennenkin, haitata koulua keinolla milla hyvansa? Valitettavasti juna meni jo kauan sitten vanhan hallituksen mukana. Sielta ei ole enaa kuin huonot muistot.

      Olet muuten varma, että naita sinun herjaus syytoksia kerataan talteen ja perasta kuuluu aikanaan. Silloin ainakin sina tulet nimimerkin takaa esille. Muistan sinua sitten nimen kanssa talla palstalla moneen kertaan valeistasi. SItten nekin tulevat esiin oikealla tavalla.

    • Rehellisyyskuunniaan

      Höpöhöpö!! Kerro ny vastauksia vain. Ei ole paljon tullut tälle palstalle. Ei edes SE-lehteen. Ei kai sen luulisi olevan niin vaikeaa? Ja miksi näitä kotikuntatodistuksiakin hankitaan väärin perustein? Toimitaan 100 %:sti oikein? Hehhee! Anna mun nauraa. Todellinen koulun uusi elämä alkaa, kun vanhoista päästään eroon, siis rehtorista ja puheenjohtajasta.

    • ITtuntija

      Herätys,
      Hessu älä viitsi vääntää täällä kavereittes kanssa koulun vastaista asiaa.

    • KahdenÄiti

      Koulu ei hanki kotipaikkatodistuksia, joten sitä on turha sieltä kysellä. Vanhasta rehtorista ja puheenjohtajastakin päästiin jo eroon. Olet ihan pihalla kaikista asioista ja kyselet tyhmiä. En ymmärrä miksi vihaat lapsia.

    • Katuntallaaja

      Niin siis Nykyinen Rehtori ja puheenjohtaja ovat myös sitä vanhaa kööriä. Ja kovia suhmuroitsijoita. Uusia tuulia johtamiseenkin. Jospa se nyt menisi jo lakien mukaan eli avoin haku, niin kuin kaikille muillekin. Opettajat ovatkin aina olleet hyviä ja kovan seulan läpi valittu. Miksei sitten rehtorikin?

      • tuskinkonkurssipulkkinen

        Voe ku pääsisikin sen Nykyisen Rehtorin kans kahelleen suhmuroimaan!!


    • läheltäseurannut

      Ei muuten auta tuota herraa avoin haku, naama on kuin sateen raiskaama lehmän paska eikä enää löydy muuta jäykkää kuin niska ja käytös!

    • sauvahivelijät

      Kukapa ei vinkuisi kun tuli niin kommeesti potkut!

    • Iiih

      Uutta peliin!

    • Bolichesinpirkko

      turhaan tässä vanhoja surraan, mutta lakien mukaan on mentävä ja paikat, myös reksin paikka pitää laittaa haluun, ainakin muodon vuoksi. Muutoin näitä rutinoita kuuluu sieltä sun täältä. Opetan ovat kovan haun tulosta, miksei rehtoriakin haeta julkisesti?

    • lässynlääsauvahivelijä

      Tää yks paskarattaassa vaan jaksaa ja jaksaa : rehtorin paikka hakuun jne jne.
      Tiedoksi vaan että se oli kuten sanoit muodollisesti avoinna ja täytettiin! Kukaan muu kuin Sinä ei täällä inise asiasta joka onkin lain mukainen ja selvä, luuletko että kun saitte usutettua Opetusministeriön koulun kimppuun niin siellä enää sulatettaisiin mitään riskinottoa tuohon suuntaankaan, hanki elämä hei!

    • Hispano

      Eiköhän tämä kouluasia ole jo ollut pitkään kuosissaan. Kovin on väkinäistä tämäkin loanheittoyrityksesi. Jos et mitään muuta keksi niin vihjeeksi, että tuolla Kanarialla on kuulemma joku baari johon ei olla tyytyväisiä.

    • No-canaria

      Sitä ei pyöritetä julkisella rahalla. Vastauksia pöytään.

    • Puuuuh

      Tassa ainakin yksi vastaus: rehtoria ei haeta koska siellä on jo rehtori. Miten idioottimainen voi olla, että jaksaa vuosia kysellä turhia asioita... vaikka kuinka jankutat niin mitaan eintue tapahtumaan. Paha olosi ehkä vain kasvaa.

    • Lepsonlässy

      Kun opettajatkin on haettu julkisesti, niin miksei rehtoriakin? Tämäkö on sitä avoimuutta ja lainmukaisuutta, Puuuuuh?

    • Katojo

      Koulu ilmeisesti kuitenkin täyttää tavoitteensa opiskelupaikkana, mikä Sen tarkoitus kaiketi onkin.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      304
      2755
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      105
      2148
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      81
      1631
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      183
      1502
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1318
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe