rm -r -v ~/.config/google-chrome && rm -r -v ~/.cache/google-chrome
Tuolla komenolla Chrome samaan kuosiin kuin se olisi juuri asennettu. Siinä katoaa kirjanmerkit, salasanat, liitännäiset ja kaikki asetukset muuttuu oletuksiin.
Tuolla komenolla Chrome samaan kuosiin kuin se olisi juuri asennettu. Siinä katoaa kirjanmerkit, salasanat, liitännäiset ja kaikki asetukset muuttuu oletuksiin.
Vastaukset 4
Vanhimmat
Synaptic:sta " Merkitse kokonaan poistettavaksi " riittää.
Uudelleenasennusta ei kannata tehdä.
Tuo ei tee puhdasta vielä, kokeile joskus, paljonko jää roskaa Synaptic ohjelman jälkeen. Tuossa alla siivotaan myös config ja cache kansiot pois.
sudo apt-get purge google-chrome-stable
sudo rm -rf ~/.config/google-chrome
sudo rm -rf ~/.cache/google-chrome
Käyttäjän Kotikansiota ~ ei yleensä sudotella, eli rm on turha ajaa pääkäyttäjänä.
Jäi tuohon laittamatta, että käskyä suorittaessa Chrome ei saa olla ajossa.