Rautionkylän pennut

EiPaluutaTerveeksi

Kenenhän kullan nuput käy Rautionkylässä potkimassa ihmisten ovia ja huutelemassa homoksi yms. Mitä nyt sanoja ovat keksineetkään.
Pentuja ovat. Fillarilla karkuun pötkivät. Voiks näitä läväyttää turpaan ku saa kiinni?

14

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saman.varmaan
      • Keinot

        Jos ovat alaikäsiä, niin poliisisetä ei maha niille oikeen mitää. Ota kuva ja tee lastensuojeluilmoitus. Ottaa viranomaiset sit kyseiset nulkit huostaan, kerran huoltajat on laiminlyöneet kasvatus- ja valvontavelvollisuutensa. Niin, ja laita lasku huoltajille. Kiinnostaa sen jälkeen ehkä vahtia äpäriään?


    • KädestPitäen

      Paa niitä vaiks pebaan, oppivat ees mitä se homo tarkottaa?

    • Tottajokasanavai

      Totuus tulee lasten suusta ;)

    • hullujaÄpäriä

      Yks rautiolaisten pentujen suurin huvi, on olevinaan ajaa pyörällä ohi ajavan auton alle ja väistää viime tipassa, harvase viikko tapahtuu tätä, ja kun pysäyttää ja menee sanomaan niin haistatellaan vittua päin naamaa ja ajetaan pyörillä tahalleen auton ympäri ettei pääse autolla lähtemään liikkeelle. Kenen sisäsiittoisten mukuloita nämä on vai onko kaikki rautiolaisten vanhempien hutilaukaukset samanlaisia hulluja?

      Saatana kun tietäisin kenen pentuja nämä on niin kävisin kolauttamassa vähän isipappaa käkättimeen että pidähän äpäristäs vähän parempi huoli ja kuria..

      • saatselvillekoliiskaat

        aja päälle, niin ehkä sen jälkeen saat selville? varmista ekana, et on liikennevakuutus ja vaikkas omaksi varmuudeksi liikennekamera tai todistaja mukaan, että nulkvisti ajoi eteen ettet itse joudu ongelmiin.


      • Mitsubishi

        Karjapuskuri ajokissa on eduksi. Ei tule naarmuja. Ja kun jättää raadon tielle makaamaan, se toimiii vähän samaan tapaan kuin pihalle ammuttu lokki pariksi päiväksi jätettynä (muut lokit muistaa paikan ja ymmärtää pysyä poissa).


    • hahhahhagggf

      Ihan kauheeta..IIIIK!

      • Lits-Läts

        Miten niin kauheeta? Nykyiset pennut on täysin kuritta kasvaneita, kun niin vanhemmilta kuin opettajilta on viety vaikkas ruumiillisen kurittamise keinot. Aikasemmin "koivuniemen herra", karttakeppi tai luunappi aika nopeesti takoi kovakalloisillekin idiooteille järjestystä.

        Nykyräkänokkien vanhemmat koittaa vaan olla niiden frendejä. Jää usein kasvatusvelvollisuus hoitamati.

        Helpoin, että tulee stoppi sit kerrasta?


      • neonmenetettysukupolvi

        joo, vertaa vaikkas julkisuudesta tää lahden kärpäsen koulun juttu, jossa opettaja poltti hermonsa ja huusi lopulta kurkku suorana ilman vaikutusta. 8-luokkalaiset räplää älypuhelintaan, hutelee toisilleen ja opettajalleen vittua kuola suusta valuen ja saman luokan pissaliisat käkättelee ja kehottaa opettajatarta imemään munaa... eihän tuollaisiin auta muu, kun pakkolaitokseen laittaminen?

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/videolla-rayhaava-opettaja-saa-laajaa-tukea-ja-ymmarrysta-kyse-on-joukkokiusaamisesta-jota-ei-voi-sallia/6116836


    • Joulutonde

      Ja kenenkähän herranlahjat heittelevät ohiajavia autoja jääkokkareilla yms. Tienhaaranmäellä? Kaksi apinaa nähty itseteossa, ilmoitettu poliisille, tuskin mitään tapahtuu tässäkään asiassa, itse on ihan turha lähteä näitä ojentamaan, palkkioksi istut itse putkassa syytteinä ties mitä.
      Saattaa vanhemmille tulla mukava lasku jos jäävät kiinni, ei nuo tuulilasit ihan halpoja nykyään ole, toivottavasti järki tulee käteen ennen kuin mitään pahempaa tapahtuu..

      • Vapaa_kiinniotto-oikeus

        Kiinni voi ottaa itse. Pentu palautetaan vasta, kun joko poliisisetä selvittää vanhemmat & pappa betalar först...


    • AlkaaOllaMittaTäys

      Taas jatkuu tämä sama huvi raution k kaupan kulmilla, eli hypitään olevinaan pyörätieltä ohiajavan auton alle leikillään tyhmä virne naamalla. Jouduin tekemään tänään lukkojarrutuksen koska tämä pitkälettinen, noin 10-12 vuotias pentu joka harrastaa samaa etenkin talvella, hyppäsi olevinaan alle 10 metrin päästä tielle.
      Mikä vittu tätä pentua vaivaa, sama räkänokka aina asialla. Päällä mustat shortsit, musta lippis, musta paita ja pää on nähnyt parturia varmaan pari vuotta takaperin. Perkele kun saan tämän pennun vanhemmat tietooni käyn ovella opastamassa hieman liikennekulttuuria.
      En voi käsittää, ei sitten vittu mitenkään. Talvella sama pentu teki saman eli olevinaan yritti hypätä auton alle 5 metriä ennen kuin olin kohdalla ja jos olis oikeasti hypännyt tielle, en olisi kerennyt saada autoa pysähtymään ja kersa olis jäänyt auton alle.

      Nyt vittu raution vanhemmat laittakaa ne pentunne kuriin vai ootteko jo niin seilissä klo 20 illalla ettette välitä lastenne tekemisistä? Noh, onneksi on lastensuojeluviranomaiset tätä varten, jos on hajuakaan kuka tämä kersa on niin puhelu lähtee lastenvalvojalle.

      • Potkutperseeseen

        Aja yli ja pakita uudestaan kyllä se siitä oppii !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      607
      4448
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3489
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      149
      3165
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2439
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2275
    6. 246
      1810
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe