Aihe

Therese Johaug

T1J

Löytyykö sitä steroidia, joko pistoksina tai muuten huomattavia arvoja laboratoriokokeissa. Käsikauppatavarana myytävän huulivoidetuubin laimeat litkut käyvät lähinnä vitsinä, samoin Wadan säännöstö . Aikuiset miehet puhuvat tästä haudanvakavina ja selittävät vuosien kilpailukielloilla. Vahinko mikä vahinko.

15

93

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jlkjsfljsfljsflkj

   Tuota, eräs salitreenaaja sanoi, että tuota vaikka pistäisi putkilokaupalla perseeseen, eivät nostaisi vielä lihaskuntoa ja kestävyyttä. Joten uskoisin, kuten varmaan aika moni, että tällä huulivoiteella vain peitetään sitä mitä on oikeasti syöty tai annettu pistää...peiteoperaatio..ja huvittavaa tässä on se, että norjalaiset jopa uskovat, että muu maailma uskoo tuollaisiin satuihin...

  • T1J

   Täällä meilläpäin uskotaan ainoastaan laboratoriotuloksiin. Iljukin sanoi, Viron ADT:sta, että voide havaitaan testeissä. Eikä tarvitse paljoakaan laittaa. Ei muuta, mutta ruvetaan kohta porukalla kilpailukieltoon, niin ei Lahdessa ole ketään paikalla. Jollei perusteita löydy vakavasti ottaen vuosien sanktioille.

  • gjklljgdssd

   Saattaa näkyä mutta eri juttu on, että saavutetaanko huulivoiteella tuloksia..... ei varmasti.. vaan on muutakin.. aivan varmasti.. laitettiin nyt huulivoiteen syyksi.

  • T1J

   Ja se muu näkyy laboratoriokokeissa veri- ja steroidiprofiileissa, kunhan tutkivat. Eikä peity voiteella. Jollei ole, niin sitten ei.

  • totuusesiinäkkiä

   Kyseessä selkeästi väärä positiivinen, joka on tullut varomattomasta koktailin käytöstä. Pitkä testaamattomuus taustalla, unohtunut leireillessä kohtuus.

   Näinhän kävi Sundbyyllekkin, kun nuuskaaminen meni överiksi.

   • T1J

    Väittämääsi on vaikea uskoa. Selkeä tapaus olisi jo puitu eikä sellaisen takia pohjoismainen asiantuntijoiden työryhmä alkaisi tapausta selvittää.


  • MrJuha82outolintu

   Johaug tuu keikisteleen mun kotiini.
   Oisimme hyvä pari =)

  • T1J

   Joko se venäläistenkin valmentaja alkaa hermostua, kun biologisen passin veri- ja steroidiprofiilit ovat kunnossa.

  • mårtensucks

   therese johaug on vitun mulkku. haista therese iso paska. norjalaiset juoskaa suohon, alakastin hiihtokansaa ! Hyi helvetti, norjalaiset paskat !

  • sekoamispisteet

   Ettei totuus unohtuisi eli mitä tapahtui Seiser Almissa
   – Johaugin huulet eivät palaneet Livignossa vaan edellisellä leirillä Seiser Almissa. Johaug kertoi lehdistötilaisuudessa:
   - Seiser Almissa oli kuuma ja sain auringonpistoksen kolmantena päivänä. Alahuuleni paloi auringossa. Sain ison avonaisen haavan.
   Johaug puhui Seiser Almissa huuliongelmastaan puhelimitse useita päiviä lääkäri Bendiksenin kanssa joka ollut vielä Italiassa.

   Seiser Almissa lääkärinä oli Torger Hansen, jonka tehtäviin myös Johaugin hoivaaminen kuului. Hansen ei ole suostunut mihinkään haastatteluihin
   Norjan hiihtoliiton uusi lääkäri Petter Olberg ei tiedä, miten Johaugia hoidettiin.
   - Minulla ei ole tietoa, mitä noina päivinä Seiser Almissa tapahtui, Olberg sanoi Adressa-lehden haastattelussa.

   Näyttää siltä, että Seiser Almissa sattui Torger Hansenille joku moka Johaugin mikrodopingien annostelussa ja Bendiksen kutsuttiin peittelemään jälkiä. Livignoon saavuttuaan häneltä meni vielä pari päivää ennenkuin hän keksi huulien rasvaamisen Trofordemillä ”kun kortisoni loppui kesken”.

   Voiko olla totta, että Johaugin huulia ei hoidettu viikkoon vaikka vammat olivat vakavia?
   - Seiser Almissa jouduin käyttämään lautasliinaa tyrehdyttääkseni verenvuodon ... Minua koski mielettömästi.

   Johaugin asianajaja Christian B. Hjort: "Hän on täysin sekoamispisteessä"

   • T1J

    Lääkäripalvelut ovat huippu -urheilijoilla poikkeuksetta laadukkaat, maassa kuin maassa. On todellakin outoa, ettei hoitoa saa haljenneeseen huuleen moneen päivään. Varmasti kivulias, niin miten sitten urheilija on suostunut tilanteeseen.


  • dopingvirhe

   Sundby sanoo, että Johaugin douppaajille on sattunut ”inhimillinen virhe”.

  • Rddrd

   Norjan antiantidoping porukka. Ei tiedotettu mitään vaikka sundbyllä positiivinen testitulos ym. Kaikki vaan yritetään painaa villasella. Sama pelleily jatkuu juuhauven kohdalla.

  • T1J

   Tapaus Johaug on jo saatu tutkittua lähes valmiiksi. Veikkaus on, että tehdään sellainen joukkueurheilun reilun pelin hengen mukainen ratkaisu. Norjan pääministerin kommentointikin sitä tukee. Valitettavasti FIS on sanellut siihen erään ehdon, liittyen arvokilpailuihin vuonna 2017.

  • varmaanmuuallakin

   Näyttää siltä, että peitetarina pitää, ainakin Norjassa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   280
   20476
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16480
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   12838
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   10444
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10357