tarkastus ja tutkimus 2

lady1998

Kun terkkari oli voidellut vaginani hän kertoi että seuraavat hommat hoitaa 2 hoitsua eikä kauvan mennyt ku sisään astui 2 terkkaa hieman nuorempaa hoitsua, he esittäytyivät Riinaksi ja Janinaksi he menivät ensin terkan kaa pöydän ääreen puhumaan jonka päätteeksi terkka lähti ja toivotti kivoja hetkiä.

Sittenpä Riina istahti vierelleni todeten että nyt vaginani pannaan koetukselle nimittäin olisi tarkoitus mitata kuinkanopeasti saat koneellisesti tehdyn orgasmin sitten janina toi luoksesi nussinta koneen todetenkin että elektrodit olivatkin jo valmiiksi liimattuna vaginan ja rintojen ympärillä, kun koneen dildo oli asetettu valmiiksi ja shokki laite myös alkoivat Riina ja Janina pukeutumaan he vetivät hygienian ja pillumehun roiskevaaran takia pitkät latex hanskat käsiinsä vihertävät suoja myssyt hiuksiensa päälle ja valkoiset suoja maskit kasvoilleen.

Ja sen jäläkeen alkoikin tapahtua Riina kytki nussinta koneen vibraatorin päälle ja totesi laittaen koneen puoliteholle samanaikaisesti janina tuli viereeni istumaan ja alkoi täyttämään kansionsa kaavakkeita säästämään shokki koneen toimintaa.

Janina asettelin sähköimpulssit tulon 2,5/5 tasoille ja he katselivat kun kiihoituin aste asteen perään lähemmäs H hetkeä ja kun hommaa oli jatkunut noin 4 minsaa kytki Riina koneen täysille vaistomaisesti kuin mieskin olisi tehnyt ja kone alkoi paukuttaa vaginaani.

Ja hetken perästä asetti Janinakin koneen lähes täysi teholle 4,8/5 eikä mennyt kuin hetki niin pamahdin ja aika kirjattiin muistiin se jälleen koneet sammutettiin.

Huohotin kuin loppu olisi tullut mutta Janina taputteli olkapäälleni et nyt saat hetken huokasta, mut sit ruvetaan testaamaan kuin hyvin saat orkun satulakoneessa joten he irroittivat mut tuolista ja toivat koneen hoito pöydän päälle.

Jotenka tuolista noustuani hoitajien avustuksella minä nousin hoito tason satulanussinta koneen päälle silloin nilkat kiinnitettiin pöytään kiinni samoin reidet koneeseen, ja taas aloitettiin kone käynnistyi ja alkoi panna mua sekä anukseen että vaginaan ja sitäpä ei kestänyt kuin vajaat 10 minsaa..

Jolloin paukahin uudelleen orgasmin saatuani lysähdin aivan veltoksi ja kysyin aivan täristen että vieläkö minun vaginaa aijotaan kiduttaa, johon Riina vain tokaisi lempeästi että ei ihan vielä lopeteta mutta keskitymme nyt rintojen tutkimukseen joten mittaamme rintojen suurimman tilavuuden.

Joten minut jälleen vapautettiin remmeistä ja satulakone siirrettiin pois hoitopöydältä ja pöydästä otettiin pala pois jotta mahalleen mennessäni rinnat saivat roikkua vapaasti, pöydälle mentyäni minut sidottiin jälleen kerran uudestaan kiinni jalkojen polvitaipeen yli vedettiin 1 remmi ja ristiselän ympäri toinen remmi mutta kädet saivat olla vapaana jollin Janina ja Riina istahtivat eteeni nostaen samalla pöytää jotta näkisin kuinka he esittelivät mulle rintojen imutus pumpun.

Pumpun imukupit olivat kartiot suppilot jotka olivat rintojen muotoiset mutta halkaisijaltaan noin 12 cm/ pituus 14 cm, esittelyn jälkeen rinnat öljyttiin samoin imukupit jotka asetettiin rintojen ympärille ja kun Riina laittoi peilin niin että näin rintojen ns suurennus pumput työssään.

Ennen pumppauksen aloittamista imukupit lukittiin paikalleen rintaliivien tavoin sitten janina taputteli pepulleni sanoen että kun kone rupeaa imemään niin hengitä rauhallisesti ja tasaisesti niin rinnat venyvät äärimmilleen paljon helpommin.

Sitte imuri alkoi ahkerasti imeä rintojani se tuntui oudolta kun kone imeytyi kiinni ja sen jälkeen tunsin kuinka jokin olisi alkanut vetää rintojani irti juurineen, sanoin että tuo sattuu jolloin Riina laski maskin kasvoiltaan ja kysyi että eihän tuo voi sattua mutta voimme antaa sulle tän pumpun lainaan jotta rinnat eivät olisi noin kireät.

Samalla hän kysyi että sano kun kipu on aivan sietämätöntä niin sammutan pumpun, no rinnat kerkesivät venyä noin 12,6 cm pituisiksi jolloin kirkaisin että sammuta kone ja Riina sammutti imurin jonka päätteeksi janina kirjas lukemat ja hän kehui mua.

16 vuotias ja 12,6 cm pitkät ja 8,3 cm leveä halkaisija mittaiset utareet.

Mutta nyt pidetään päivän pituinen tauko ja tuut yli huomenna terveystalolle jossa suoritamme tutkimuksen loppuun, johon kiitin ja totesin että olipa kiva 9-1 klo kestävä koulu päivä ja pukeuduin ja lähdin polkemaan kotia.

0

2063

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        52
        2784
      2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        517
        2624
      3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        48
        1835
      4. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        31
        1749
      5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        117
        1723
      6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        301
        1659
      7. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        9
        1262
      8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        76
        1086
      9. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        22
        1072
      10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        54
        1067
      Aihe