Aihe

Urheilun säännöstöä

T1J

Tyrväinen taklasi Lehtivuorta, ylävartalo osui päähän ja verta valui kentälle niin maan perusteellisesti. Taklattu sai aivotärähdyksen.

Sanktio; Tyrväinen saanee muutaman ottelun pelikiellon.

Lääkäri kävi maitotilan tytölle apteekissa ja toi kiellettyä kauppatavaraa sallitun sijasta. Sillä sitten maitotilan tyttö siveli reilun viikon huuliansa.

Sanktio; maitotilan tytölle 1-4 vuotta kilpailukieltoa

Loppu kohta mielenkiinto urheilua kohtaan.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Doping-Huulet

   Kiekon puolella on osittain omat säännöt, mutta ei Suomessa doping-puolesta kun on kyse. NHL:ssä Ei Terese olisi saanut mitään sanktioita.

   • T1J

    Kokonaisen urheilukentän seuraaja haluaisi jokseenkin samanveroiset sanktiot kaikkialle. Doping mikropitoisuuksilla ja lyhyellä käytöllä, jos kenellä niin on löydetty, ei aineesta riippuen tuo mitään kilpailuetua eikä ole elimistölle vaarallista.

    Sen sijaan päähän kohdistuva taklaus, se vie toisen joukkueen ykköspuolustajan ja voi joissakin tapauksissa myös päättää tämän uran.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15883
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5645