Vaimo antautui isolle kullille

huhmiteiso

Yli kaksikymmentä vuotta yhteiseloa, lapsia, talo, kesämökki jne. Toisin sanoen kaikkea mitä elämältä voi odottaa. Olemme yli 50-vuotiaita ja kaksin elelemme pienessä etelänsuomalaisessa kaupungissa. Lapset ovat aikaa sitten lähteneet omille teilleen ja ovatpa muistaneet meitä myös lapsenlapsilla.

Seksielämä on ollut varmaan normaalia, kerran kaksi viikossa jne. Itse matkustelen töiden takia ja vaimoni joutuu usein olemaan yksin. Hänellä on pieni yritys, joten hän voi ohjelmoida päivänsä haluamallaan tavalla.

Poikkeamme toisistamme lähinnä seksifantasioiden puolesta. Vaimoni haluaa seksiltä ainoastaan perinteisiä asioita ilman minkäänlaisia extroja. Itse taas haluaisin nähdä vaimoni vieraan pantavana. Aiheesta on keskusteltu ja olen yrittänyt ehdottaa kolmatta pyörää, mutta ei niin ei. Olin jo luopumassa toivosta kun kerran sain omasta mielestäni hienon idean miten saan vaimoni vieraisiin.

Tästä on kulunut n. pari vuotta kun työmatkallani keksin miten vaimo saadaan naimaan vierasta. Soitin eräälle kaukaiselle tuttava kaverille jonka tiesin kovaksi panomieheksi, Seppo

Helsingistä. Naimisissa, mutta kävi vieraissa koko ajan ja kuolasi aina naisten perään.

Sovin Sepon kanssa tapaamisen erääksi illaksi Helsinkiin ja niinhän me sitten tavattiin ja juteltiin niitä näitä. Sain lopulta kerrottua Sepolle tapaamisemme syyn ja tiedustelin olisiko hän halukas yrittämään vaimoani. Seppo ei ollut koskaan tavannut vaimoani, joten näytin kuvia hänestä; tumma lyhyehkö tukka, 54 v, 167/ 64, rintava, hyvännäköinen jne. Kuvat nähtyään Seppo kysyi lähteekö samoin tien eli hän suostui välittömästi.

Ajatus oli, että Seppo esiintyy turva-alan miehenä, joka tekee turvajärjestelmäratkaisuja kotitalouksille. Todellisuudessa Seppo toimi turvallisuusalalla. Sovittiin, että hän tulee kertomaan aiheesta meille niin, että soittaa vaimolleni illalla jolloin olen kotona ja sopii esittelyajan.

Seuraavaksi hän tekee kotikäynnin niin että myös minä olen paikalla ja kartoittaa turvatarpeemme. Samalla hän ottaa vaimoni yhteystiedot ylös ja kertoo, että heidän firmalla on alueella kampanja, jossa arvotaan yksi yhden hengen laivaristeily viikonloppu.

Näin meneteltiin. Kun Seppo oli meillä pyrki hän flirttailemaan vaimoni kanssa aina kun oli mahdollista. Vaimoni ei ainakaan tuolloin flirttiin ruvennut vaan oli hyvin asiallinen. Kilpailusta hän kyseli, että miksi ainoastaan yhden hengen matka. Seppo kertoi, että he voivat ottaa matkalle ainoastaan yhden henkilön per asumislähiö. Tosin mikäli haluaa lähteä aviopuolison kanssa niin se on mahdollista ja aviopuoliso saa 50 % alennusta hinnasta.

Sepon lähdettyä vaimoni sanoi, että olipas miellyttävä mies. Kysyin haluatko voittaa matkan ja mennä kenties hänen kanssaan laivalle. Vaimoni nauroi ja sanoi ettei hän voita ja jos voittaa niin Sinä tulet mukaan.

Viestitin vaimoni kiinnostuksen seuraavana päivänä Sepolle ja sovimme, että kolmen viikon päästä viikonloppuna vaimoni lähtee palkintomatkalle kahdestaan Sepon kanssa. Minä tietysti lupasin maksaa matkat ja matkakulut vaimoni tietämättä.

Viikko tapaamisesta vaimoni kertoi töistä palattuani, että turvakaveri oli soittanut ja ilmoittanut, että vaimoni on voittanut laivaristeily-palkinnon. Hän sanoi, että matka on kahden viikon päästä joten Sinä saat lähteä mukaan. Vastasin, että mennään vaan.

Vaimoni vahvisti sitovasti Sepolle seuraavana päivänä matkan ja ilmoitti myös minut mukaan.

Lähtöviikon torstaina ilmoitin vaimolleni, että joudun yllättäen työmatkalle Brysseliin ja tulen takaisin vasta sunnuntaina. Vaimoni suuttui silmittömästi ja huusi, että hän aina joutuu perumaan kaikki kun minun työt aina sotkevat myös hänenkin menonsa. Sanoin, että mene vaan yksin, Sinähän sen matkan voitit. Hän ei halunnut lähteä ja soitti Sepolle peruutuksen, mutta Seppo suulaana puhujana sai vaimoni kuitenkin lupautumaan matkalle. Tosin vaimo ei vaikuttanut kovin innokkaalta. Hän kertoi minulle, että ei hän iljennyt kieltäytyä kun olivat kuulemma kaikki valmistelut tehneet ja kun hän oli ennättänyt sitovan ilmoituksen jo tekemään. Todellisuudessa itse en matkoille lähtenyt vaan ajoin Helsinkiin Sepon luokse yöksi ja hioimme suunnitelmaa.

Perjantai iltapäivä koitti ja itselläni kihelmöi jo vatsan pohjassa mitä tuleman piti. Ajattelin koko ajan mitä risteilyllä touhutaan.

Sovimme Sepon kanssa, että hän kertoo minulle yksityiskohtaisesti tapahtumat mitä laivalla tapahtui ja Seppohan kertoi seuraavanlaisesti.

Hän odotteli vaimoani lähtöaulassa kuten oli sovittu. Vaimoni oli lopulta tullut. Hän oli ollut hyvin varauksellinen ja kysellyt missä muut ”voittajat” olivat. Seppo oli kertonut, että muut ovat jossakin lähtöaulassa sillä kokoontuminen oli myöhemmin laivan baarissa....

Lue koko tarina täältä:
http://pornotarinat.rulaa.com/vieraissa/vaimo-antautui-isolle-kullille/

9

6347

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • laitavaihtoon

   Vaimos on aika lutka

   • lutkalover

    Just niinku pitääkin


  • toskii

   Tosi kiihottavaa luettavaa

  • jarppine

   Olitko kateellinen isosta mulkusta?

  • lastilasse

   Tälle lensi lastit

   • kiittikovasti

    Kiva kun kerroit


  • jvuuissii------

   Tottakai naiset ovat ison mulkun perään. Kiihoottavaa ajatella miehenäkin.

   • hotero

    Ei kuulosta kovinkaan heterolta


  • Lukisinjaykon

   Ei toimi linkki .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   596
   3987
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   558
   3533
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   205
   2555
  4. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   242
   2064
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   185
   1597
  6. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   1555
  7. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   207
   1399
  8. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   47
   1167
  Aihe