Vaimo antautui isolle kullille

huhmiteiso

Yli kaksikymmentä vuotta yhteiseloa, lapsia, talo, kesämökki jne. Toisin sanoen kaikkea mitä elämältä voi odottaa. Olemme yli 50-vuotiaita ja kaksin elelemme pienessä etelänsuomalaisessa kaupungissa. Lapset ovat aikaa sitten lähteneet omille teilleen ja ovatpa muistaneet meitä myös lapsenlapsilla.

Seksielämä on ollut varmaan normaalia, kerran kaksi viikossa jne. Itse matkustelen töiden takia ja vaimoni joutuu usein olemaan yksin. Hänellä on pieni yritys, joten hän voi ohjelmoida päivänsä haluamallaan tavalla.

Poikkeamme toisistamme lähinnä seksifantasioiden puolesta. Vaimoni haluaa seksiltä ainoastaan perinteisiä asioita ilman minkäänlaisia extroja. Itse taas haluaisin nähdä vaimoni vieraan pantavana. Aiheesta on keskusteltu ja olen yrittänyt ehdottaa kolmatta pyörää, mutta ei niin ei. Olin jo luopumassa toivosta kun kerran sain omasta mielestäni hienon idean miten saan vaimoni vieraisiin.

Tästä on kulunut n. pari vuotta kun työmatkallani keksin miten vaimo saadaan naimaan vierasta. Soitin eräälle kaukaiselle tuttava kaverille jonka tiesin kovaksi panomieheksi, Seppo

Helsingistä. Naimisissa, mutta kävi vieraissa koko ajan ja kuolasi aina naisten perään.

Sovin Sepon kanssa tapaamisen erääksi illaksi Helsinkiin ja niinhän me sitten tavattiin ja juteltiin niitä näitä. Sain lopulta kerrottua Sepolle tapaamisemme syyn ja tiedustelin olisiko hän halukas yrittämään vaimoani. Seppo ei ollut koskaan tavannut vaimoani, joten näytin kuvia hänestä; tumma lyhyehkö tukka, 54 v, 167/ 64, rintava, hyvännäköinen jne. Kuvat nähtyään Seppo kysyi lähteekö samoin tien eli hän suostui välittömästi.

Ajatus oli, että Seppo esiintyy turva-alan miehenä, joka tekee turvajärjestelmäratkaisuja kotitalouksille. Todellisuudessa Seppo toimi turvallisuusalalla. Sovittiin, että hän tulee kertomaan aiheesta meille niin, että soittaa vaimolleni illalla jolloin olen kotona ja sopii esittelyajan.

Seuraavaksi hän tekee kotikäynnin niin että myös minä olen paikalla ja kartoittaa turvatarpeemme. Samalla hän ottaa vaimoni yhteystiedot ylös ja kertoo, että heidän firmalla on alueella kampanja, jossa arvotaan yksi yhden hengen laivaristeily viikonloppu.

Näin meneteltiin. Kun Seppo oli meillä pyrki hän flirttailemaan vaimoni kanssa aina kun oli mahdollista. Vaimoni ei ainakaan tuolloin flirttiin ruvennut vaan oli hyvin asiallinen. Kilpailusta hän kyseli, että miksi ainoastaan yhden hengen matka. Seppo kertoi, että he voivat ottaa matkalle ainoastaan yhden henkilön per asumislähiö. Tosin mikäli haluaa lähteä aviopuolison kanssa niin se on mahdollista ja aviopuoliso saa 50 % alennusta hinnasta.

Sepon lähdettyä vaimoni sanoi, että olipas miellyttävä mies. Kysyin haluatko voittaa matkan ja mennä kenties hänen kanssaan laivalle. Vaimoni nauroi ja sanoi ettei hän voita ja jos voittaa niin Sinä tulet mukaan.

Viestitin vaimoni kiinnostuksen seuraavana päivänä Sepolle ja sovimme, että kolmen viikon päästä viikonloppuna vaimoni lähtee palkintomatkalle kahdestaan Sepon kanssa. Minä tietysti lupasin maksaa matkat ja matkakulut vaimoni tietämättä.

Viikko tapaamisesta vaimoni kertoi töistä palattuani, että turvakaveri oli soittanut ja ilmoittanut, että vaimoni on voittanut laivaristeily-palkinnon. Hän sanoi, että matka on kahden viikon päästä joten Sinä saat lähteä mukaan. Vastasin, että mennään vaan.

Vaimoni vahvisti sitovasti Sepolle seuraavana päivänä matkan ja ilmoitti myös minut mukaan.

Lähtöviikon torstaina ilmoitin vaimolleni, että joudun yllättäen työmatkalle Brysseliin ja tulen takaisin vasta sunnuntaina. Vaimoni suuttui silmittömästi ja huusi, että hän aina joutuu perumaan kaikki kun minun työt aina sotkevat myös hänenkin menonsa. Sanoin, että mene vaan yksin, Sinähän sen matkan voitit. Hän ei halunnut lähteä ja soitti Sepolle peruutuksen, mutta Seppo suulaana puhujana sai vaimoni kuitenkin lupautumaan matkalle. Tosin vaimo ei vaikuttanut kovin innokkaalta. Hän kertoi minulle, että ei hän iljennyt kieltäytyä kun olivat kuulemma kaikki valmistelut tehneet ja kun hän oli ennättänyt sitovan ilmoituksen jo tekemään. Todellisuudessa itse en matkoille lähtenyt vaan ajoin Helsinkiin Sepon luokse yöksi ja hioimme suunnitelmaa.

Perjantai iltapäivä koitti ja itselläni kihelmöi jo vatsan pohjassa mitä tuleman piti. Ajattelin koko ajan mitä risteilyllä touhutaan.

Sovimme Sepon kanssa, että hän kertoo minulle yksityiskohtaisesti tapahtumat mitä laivalla tapahtui ja Seppohan kertoi seuraavanlaisesti.

Hän odotteli vaimoani lähtöaulassa kuten oli sovittu. Vaimoni oli lopulta tullut. Hän oli ollut hyvin varauksellinen ja kysellyt missä muut ”voittajat” olivat. Seppo oli kertonut, että muut ovat jossakin lähtöaulassa sillä kokoontuminen oli myöhemmin laivan baarissa....

Lue koko tarina täältä:
http://pornotarinat.rulaa.com/vieraissa/vaimo-antautui-isolle-kullille/

9

8532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laitavaihtoon

      Vaimos on aika lutka

      • lutkalover

        Just niinku pitääkin


    • toskii

      Tosi kiihottavaa luettavaa

    • jarppine

      Olitko kateellinen isosta mulkusta?

    • lastilasse

      Tälle lensi lastit

      • kiittikovasti

        Kiva kun kerroit


    • jvuuissii------

      Tottakai naiset ovat ison mulkun perään. Kiihoottavaa ajatella miehenäkin.

      • hotero

        Ei kuulosta kovinkaan heterolta


    • Lukisinjaykon

      Ei toimi linkki .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe