Modin luominen Skyrimille

Elaini

The Elder Scrolls V: Skyrim ei tietenkään ole enää mikään uusi peli, mutta jos Steam-kaverilistaan on katsominen, sitä on pelattu yhä aktiivisesti tänäkin päivänä. Itsellä on tuo Legendary Edition, eli kaikki lisäosat yhdessä.

Yksi asia joka pitää peliä hengissä on tietenkin modit ( esim. http://www.nexusmods.com ), jotka lisäävät peliin mielenkiinnon kohteita ja parantelevat juttuja, sekä ENB ( http://www.enbdev.com ), joka päivittää pelin renderoinnin laatua jonkin verran.

Minulla on myös se ohjelma, jolla modeja voi luoda. Minulle ei ole vierasta ohjelmointi tai myöskään hahmojen tai rakennusten 3D-mallinnus ja animointi. Minulla on ideoita modiin, mutta onko modin varsinainen luominen Skyrimin ikäiseen peliin yhä hyvä idea?

2

<50

Vastaukset

 • surkea peli muutenkin

 • Miksi ei olisi jos siitä pitää ja ainahan voi testata asioita sitten seuraavaa steppiä kohden. Ideoitakin voi syntyä mukavasti siinä ohessa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  176
  3512
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1072