Orpon rouva Puolankalainen

mahdoittekotietäätätä

Täsä tietoa vuodelta 2013, kun Petteri Orpo oli vielä Kokoomuksen eduskuntaryhmän ryhmänjohtaja.
Sittemmin hänestä tuli sisäministeri, ja oli siinä hommassa kun Torniosta alkoi tulla väkeä yli(irakkia ym.). Orpo ei jostain syytä laittanut järjestelykeskusta, vaikka sitä häneltä kansa vaati. Ylsi vielä varlionvarainministeriksi
Myöhemmin arveltiin, että syynä oli, että vaimo Niina Maria Kanniainen oli silloin juristina maahanmuuttovirastossa töissä.
Sipilähän on Puolangalta kotoisin, ja Orpoilla kesäpaikka laitettuna, että voisi ajatella, että Puolankan johto on hyvin informoitu.


"Petteri Orpo on kesäpuolankalainen
-10.7.2013
Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi vuodenvaihteessa noussut kansanedustaja on kiireinen mies.
Rokulilauantain allakin yöunet olivat jääneet lyhyeen, sillä kotoaan Turusta hän oli lähtenyt jo kolmen aikaan aamuyöstä. Puolangalla vietetyn päivän jälkeen matka jatkuisi vielä Rovaniemelle puolueen tilaisuuksiin ja Muonionjoelle kalareissulle.
- Aluksi oli tarkoitus tulla koko perheen voimin, mutta Niinalla olikin töitä. Tulinkin sitten yksin ja varta vasten rokulia varten, Petteri Orpo kertoi.
Satakunnan Köyliössä syntynyt Petteri on naimisissa puolankalaislähtöisen Niina Kanniainen-Orpon kanssa. Perheeseen kuuluvat myös 6- ja 9-vuotiaat lapset, Pekka ja Ruusa. Petteri kertoi vaimonsa työskentelevän tällä hetkellä pankkialalla juristina, joksi hän vastikään valmistui. Vakituinen työpaikka Niinalla on Finnairin purserina.
Petterin työ on hänen omien sanojensa mukaan haastava ja antoisa. Vaikka hänen edeltäjänsä Jan Vapaavuori siirtyi ministeriksi, Petteri ei itse myönnä olevansa tyrkyllä hallituspaikoille.
- Minusta on hieno ja vastuullinen työ olla pääministeripuolueen ryhmyri. Lähin tavoitteeni on hoitaa tämä homma hyvin ja edistää Suomen asioita parhaalla mahdollisella tavalla, Petteri kertoi.
Petterin kuulumisia tarkemmin 10.7. ilmestyneessä Puolanka-lehdessä."

11

11369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • linkkejäon

      Että tällainen tapaus:

      Iltasanomat, 11.6.2016:
      "...Sisäministeri Petteri Orpo vaimonsa Niina Kanniainen-Orpon kanssa kokoomuksen puoluekokouksessa Lappeenrannassa perjantaina.
      Sisäministeri Petteri Orpo vaimonsa Niina Kanniainen-Orpon kanssa kokoomuksen puoluekokouksessa Lappeenrannassa perjantaina. (KUVA: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva)
      Orpon puoliso maahanmuuttovirastossa
      Sisäministeri Petteri Orpon vaimo Niina Kanniainen-Orpo on myös juristi. Orpo kertoi puolisostaan Ilta-Sanomien haastattelussa toukokuussa.
      – Hän oli 18 vuotta Finnairilla purserina ja luki sitten itsensä aikuisiällä juristiksi. Hänellä oli oma toimisto, mutta nyt hän työskentelee maahanmuuttovirastossa. Tähän täytyy heti sanoa, että vaikka se kuuluukin ministeriöni hallinnonalaan, virasto on täysin itsenäinen, eikä ministerin toimivalta sinne ulotu, sisäministeri sanoi.
      Omilla verkkosivuillaan Orpo kertoi pitävänsä saavutuksena sitä, että hänen puolisonsa sai tehtyä gradunsa perheen arjen pyörittämisen ja osa-aikaisen työssäkäynnin ohella.
      Kanniainen-Orpon gradu valmistui Turun yliopiston oikeustieteelliseen tiedekuntaan vuonna 2013. Työ käsitteli poliisin oikeutta saada tietoja terveydenhuollon ja sosiaalihuollon viranomaisilta.
      Orpo on kertonut haastatteluissa mökkeilevänsä vaimonsa kotipaikkakunnalla Puolangalla."

      • Bullet

        Terva tussarilla virosta vitumainen emäntä


    • IsäKuljeHitaammin

      Nyt jos koskaan pitäisi olla aikaa omille lapsille.

    • rouvat

      Mitä tekee Orpon ensimmäinen rouva jonka kanssa hän oli naimisissa ja tuliko ensimmäisen rouvan kanssa lapsia?

    • kovaosa

      Jos tuli Orpoja ovat

    • Bullet

      Tervoo kommarin vieTie näkyy ip mukaan nämähi olevan

    • Anonyymi

      Valtiolla töissä sosialistiPorvarit. Jotkut tekevät oikeita töitä yksityisellä sektorilla tuottavaa työtä Suomelle!

    • Anonyymi

      Orposta huhtikuussa pääministeri. Loogisesti siitä seuraa, että Orpon rouva on tällöin pääministerin rouva. Orpo on tuttavallisemmin "puolankalaisten vävypoika".

      Puolangan kepuraukkikset kieriskelevät kuin käärmeet paisteella Orpon edessä. Huhtikuun jälkeen. Kepukoiden kannatus eduskuntavaaleissa yksinumeroinen. Kommareiden ja vihertävien kanssa samaa tasoa. Eli marginaaliryhmiä...joiden päätehtävä on oppositiossa verovaroilla edistää transujen ja aborttia hakevien etuja. Ja tietysti intersektionaalista feminismiä ja sen yliopistotutkimusta runsaiden apurahojen turvin. Että tietysti lihaa syövien heteroiden, jotka ajaa polttomoottoriautoilla, kelkoilla mönkijöillä ja vesiskoottereilla/ veneillä ja vastustaa tuurivoimaa, leimaaminen "hulluiksi", "mielenvikaisiksi" sekä "sikasovinisteiksi"

    • Anonyymi

      Miten omat yrityksesi. Minkälaiset luvut. Miksi Metsola loppui , joitko liikaa. Entä tervaperse. ?

    • Anonyymi

      Tuntuupa olevan syyllinen suomen velkaantumiseen samallalailla kun muuttivat valtiovarain ministerit.

      • Anonyymi

        Orpo ottaa ennätysmäärän velkaa


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2523
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2031
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1403
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe