kiitos sinulle näkijä.

luminenhiutaleoksalla

Voisikohan joku kurkata tulevaisuuteen.Tällä hetkellä olen työtön aikuinen nainen tuntuu ettei elämässä ole oikein mitään. Ystävien murheita kuuntelen. Tuntuu että ilo on kadonnut. Liikun paljon luonnossa voimia ammentaen.

5

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Voi sinua, osaan samaistua sinuun täysillä. Tosin.., mulla nyt miten kuten työasiat menee miten millonkin. Välillä sapettaa niin etten meinaa nahoissani pysyä! Tuntuu, että kun yhestä pääsee, nurkan takana odottaa jo uusi pettymys ja tämä noidankehä ei senkun jatkuu jatkumistaan.

      Yritän nyt saada sul jotain, järellisiä nää mun jutut ei o ikänä, mutta nyt lierihattu tiukasti päähän. Nyt mennään!

      Otetaaanpa pikkusen mennyttä..
      Täällä on, että sulla ois ollu kyllä ihan kaikki syy iloon ja riemuun, mutta jotenki susta on tuntunu, että aika ei oikein kohtaa sen kanssa, levottomuutta/liikehdintää ja tän ois aiheuttanu joku viesti/tieto. Tässä on myös, että onnen eteen ois pitäny tehdä enemmän, tarttua siihen moskaan ja alkaa takomaan.

      NYt:
      Jokin tulee äkkiä ja yllättäen, jokin joka luo tasapainoa, mutta tässä on myös vaarana se, että valuttaa sitä elämän vettä hukkaan! Kyllä vaan, tämän tuloon et voi itse vaikuttaa millään lailla ja hiljalleen alat 'kaivaa niitä tanssikenkiä kaapistasi,' olosi on keveä ja kotisikin oikeinpäin. Tässä on mukana joku vaalea nainen TAI sitten kypsään ikään ehtinyt, paljon elämää ja viisautta kokenut nainen - tähän liittyy jokin hirveän vaikea asia.

      Tulee:
      Oot täysin pääsemättömissä tilanteen kanssa, johon liittyy joko tumma nainen (nainen voi olla myös petollinen) joka tapauksessa kyse on erittäinkin älykkäästä naisesta. Täällä on myös vaaleahko aikuinen mies ja jokin juttu, mikä vie sinulta yöunet kun pohdit asioita. Ero/eroon pääseminen tai sitten kolmas osapuoli. Miekkojen 3, on hiukka vaikeaselkoinen kortti, koska sydämen lävistää 3 miekkaa ja se kolmas on siinä liikaa. Tää on joku vanha juttu jo, jossa tarjoutuu myös uusi tilaisuus/mahdollisuus.
      Tuli auringon kortti ja se on niin mielen kun fyysisen olemuksenkin valaiseva elementti. Eri paikkakunta, tai jonkun ajan kuluttua huomaatkin, ettei sun asiat niin huonosti ole, kun olet ajatellut. Tässä on rahasopimusasioita ja tää alkaa hallita ajatuksiasi. Jokin viesti tuo näitä sinulle, nyt kannattaa ottaa ihan maltilla tää juttu.
      Tässä voi olla kyse huijauksesta, joka tapauksessa joku, jonka luokittelet hyväksi ystäväksesi, ei ihan välttämättä sitä olekaan. Tähän voi littyä jollain tapaa myös virkamies, mytta nyt on pidettävä järki päässä, edettävä vankkumatta ja varmuudella, luotettava VAIN faktoihin. Ristiverinen aikuinen mies, saattaa olla sinulle erittäinkin rakas ja tää kysyy kyllä aikalailla voimia, mutta on koittanut voiton aika. Sinun voittosi aika ja asia ratkeaa haasteista huolimatta, ehkä vähän yllättävälläkin tavalla ja se myös pistää arvoasetelmasi kerta heitolla uusiks, luottamuksesi alkaa palailla.
      Tulevaisuuden suunnitelmiesi suhteen, jokin juttu sun on vähä vaikea mieltää/uskoa todeksi. Se pikkusen nyppiikin sinua, mutta tulipas kumminkin työn kortti ja onnea sen tiimoilta yllin kyllin mutta.., miks sua ahistaa? Koet silti, että oot outsideri/yksinäinen/osaton/noh.., ehkä työtönkin niin..
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot.., ehkä märehit mielessäs turhan paljon tätä ja tässä onkin vaarana se, että jämähtää liiaksi paikoilleen! Aineelliset asiat ja iso muutos, joka tuo toiveikkuutta ja tunnet taas voittaja fiiliksiä. Kuljet kohden yhden aikakauden loppua ja uuden alkua. Tulee jokin viesti, jossa sun on tehtävä kotiin liittyvissä asioissa valintoja. Täs on aineellisia asioita ja suuttumustakin, jokin ehdotus täällä on, saattaa olla työtarjous, kun puhutaan aika isoistakin rahoista TAI sitten lasku, jota et osannut odottaa ja joka saa sut kertakaikkiaan kierimään kiukusta.
      Jotakin maailmalta kantautuukin, jotakin josta oot kantanu hirveesti huolta ja murhetta ja nyt tarvitaan lujaa tahtoa tässä ja terävää päätä. Jokin asia nimittäin paljastuu ja se ei sun mielestä me niinku Strömssassa, liittyy johonkin sun harvemmin tavattuun ystävääsi.
      Vaikka pikkusen joudutkin nieleskelemään, älä unohda että se, mitä olet saavuttanut tähän asti - siitä sun kuuluu olla ylpeä! Tässä on vaaleahko nainen, ristiverinen nainen ja jokin juttu, mitä paljon pohdit näitten tiimoilta. Täällä on myös vaalea aikuinen mies ja jokin juttu tässä joka stressaa sua, mutta muutosten tuulet puhaltelee jo..

    • luminenhiutaleoksalla

      Kiitos olen tavannut vaalean miehen jotenkin tuntuu niin kotosalle miehelle. Kaikki ihan alussa vasta mutta piristää kummasti :)

    • Jeesuspelastaa7

      Älä luota tällaiseen. Kuka vain voi sanoa mitä vain. Luota Herraan Jumalaan, jonka sanat ovat kuin puhdasta kultaa.

    • SininenSue

      Hei,

      Sain sinulle aika vahvoja kortteja. Niiden mukaan näyttäisi, että olet ulospäin vahvan oloinen ihminen, jolla näyttää olevan suunta selvillä elämässä. Olet myös hyvin maanläheisesti ja rationaalisesti asiohin suhtautuva ihminen.

      Sisäinen elämä näyttää kuitenkin olevan jotain aivan muuta. Kaaosta, sekavuutta ja uupumusta. Loputonta tunteiden suota. Menneisyydessä on ehkä tapahtunut jotain, johon et ole itse voinut vaikuttaa, ja jota et ehkä halua vielä hyväksyä? Olisiko se työttömäksi jääminen, joka on aiheuttanut sinulle vahvana ja pärjäävänä/osaavana ihmisenä jonkinlaisen kriisin?

      Lopputulos näyttää onneksi tässäkin hyvältä, uutta voimaa on tulossa ja selviät :)

      • luminenhiutaleoksalla

        Kiitos voimia tässä tarvitaan ku tuntuu että kaikki kaatuu päälle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe