tarkastus ja tutkimus 3

lady1998

Olin ollut lähes koko Päivän mittaisessa tutkimuksessa ja seuraavan päivän olin saikulla kun oli niin turtana paikat, mut seuraavana aamuna lähdin paikalliseen terveyskeskukseen ilmoittauduin ja hoitaja tulikin heti noutamaan.

Perille päästyäni tervehtivät mua samat hoitavat jotka olivat toissapäivänä syynänneet mua koululla, elikkeste Janina pyyti istumaan jolloin multa kyseltiin kaikkea mahollista jonka päätteeksi tuli tuttu käsky eli vaatteet pois.

Riisuttuani Riina kertoi et mun rinnat ois tällä kertaa aikomus lypsää aivan tyhjiksi ja kokeilisimme kuinka hyvälaatuista maitoa rinnat tuottavat lääkkeiden avulla, ennen kun kytkemme sua lypsykoneeseen haluatko pistää päällesi seksikkään lehmä kumipuvun.

Olisihan tuo mukava sovittaa päälle ja luultavasti myös hyvä sillä huoneessa oli aika vilpoisaa, ja niin mulle puettiin valkoinen musta täpläinen kumipuku jossa oli kummallekin rinnalle aukot jolloin he saivat olla vapaasti ja vaginani ympärillä oli myös aukko jotta kuseminen ja nussinta olisi helppoa.

Ku puku oli saatu puettua mulle laitettiin vielä musta latex korsetti joka vedettiin älyttömän tiukalle ja sit mut kytkettiin sellaiseen x malliseen pöytään jossa oli aukko rintoja varten joten minut kytkettiin jälleen kiinni.

Sit mun rinnat öljyttiin ja asetettiin lypsykoneeseen joka alkoi välittömästi lutkuttamaan utareistaan maitoa ja Riina kysäs et halunko et mulle laitetaan nussinta kone vai haluanko aitoa penistä.

Hämmästyin että onko täällä sellainenkin mahdollisuus johon Riina vain nyökkäsi, voimme hakea osastolta pano halusia poikia joten kyllähän tuo olisi kiva maistaa miltä penis tuntuu.

Sitten Riina lähti ja palasi kahden noin 14-19 vuotiaitten kahden pojan kaa sanoen heille et tässä ois tämmönen lehmä jolle pitäis näyttää mitä on kun saa penistä, jolloin Janina runkkasi toisen pojan peniksen kovaksi ja rullasi kortongin sen päälle jonkapa jäläkeen hän asettui haarojeni väliin ja tuli mun sisuksiin kylään.

Kun hän nykäs pari kertaa ees takas voihkaisin ja toinen pohjista survas saman aikaisesti peniksensä suuhuni koskien et alahan lehmä lypsämään mua, oli aivan mahtava tunne ku toinen tasaisin vedoin nussi mua ja tuntea sykkivä penis suussa ja yrittää imuuttaa sitä mutta pian hän alkoi nussia mua suuhun.

Ja pian kumpikin laukesivat lähes saman aikaisesti jonka päätteeksi vaihdettiin puolia, vaginani jyskytys ei niinkään ollut pano konetta kummoisempi mutta sperman lypsy oli ihan taivaallista.

Ja tuntea sperman limainen mutta ihanan maukas maku joten imin ku loppu tulis toisen pohjan penistä ja pian sainkin tuntea ku 2 penistä sykki ja sylki spermaa sisääni mutta sitten Riina käski poikien lähteä, takaisin osastolle koska oli päivälääkkeiden aika.

Sen jälkeen hoitajat odottivat hetken et kone saa imettyä mun rinnat tyhjiksi ja pian kone sammui, imukupit riuhtaistiin irti ja nänneihin ruutastiin jotakin lääkettä ja sen jälkeen tunsin hiljalleen et mun rintoja alkoi kutista ja tärisyttää.

Mut janina kerto et sun utareisiin on pistetty erästä lääkettä joka pistää maitorauhasiin vauhtia ja pakottaa utareet tuottamaan tavallista enemmän maitoa, mut kohta rinnat laitettiin semmoseen tissien suurennus pumppuun joka venytti mun rinnat 2 kertaisiksi.

Sit imukupit tunkastiin takas paikoilleen ja lypsykone aloitti tehtävänsä, mä olin ainaski 5 lypsykoneessa ku se pumppas mun rintoja ja sit kun mun rinnat olivat tyhjät.

Mut irrotettiin ja Riina ja Janina sanoivat et tää ois ny tässä meet ens maanantaina terkalla käymään, ja sulle tulee vielä todennäköisesti viel yks aika mut tää ois vielä se rintojen suurennus/venytys pumppu ja me kirjattiinkin sulle loppuviikko lomaa...

2

2181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marke1987

      Aiku makia tarina ihanaa luettavaa ku täällä on naisista kertovia tutkimus ja tarkastus tarinoita, eikä aina noita ku miehien mulukun lutkutus juttuja.

    • 42_

      hieno tarina, erinomaista runkkumateriaalia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe