Cyberlink Power Director videon editointi ohjelma

RiepuX

Hei.
Ostaessani tämän HP kannettavan tähän kuului koko Cyberlink ohjelmisto. Jossain vaiheessa kuitenkin siitä tuo Cyberlink Power Director ohjelma eli videon editointiin tarkoitettu ohjelma on poistunut.
HP:n sivuilta sain kaikki muut palautettua mutta siellä ei ole tätä yhtä, mitä kipeimmin tarvitsisin. Osaako kukaan neuvoa, mistä tuon saisin edes kokeiluversion siksi aikaa kun saan HP:n tukipalvelusta vaikka kyseltyä mihin ne on hävittänyt tuon ja miten saisin sen takaisin koska siitä olen tavallaan maksanut tämän tietokoneen yhteydessä.

Kokeilin paria sivua, missä oli tuo kokeiluversio mutta tietoturva herjas vakoiluohjelmasta. Että luoettavia sivuja sitten kiitos.

4

399

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • M-Kar

   "Ostaessani tämän HP kannettavan tähän kuului koko Cyberlink ohjelmisto. Jossain vaiheessa kuitenkin siitä tuo Cyberlink Power Director ohjelma eli videon editointiin tarkoitettu ohjelma on poistunut.

   HP:n sivuilta sain kaikki muut palautettua mutta siellä ei ole tätä yhtä, mitä kipeimmin tarvitsisin."

   Normaali tapa on palauttaa tietokone tehdastilaan jolloin sen pitäisi olla samanlainen kuin ostettaessa. Toki otetaan tuore varmuuskopio ihan kaikesta sitä ennen koska se tyhjää tietysti kaiken.

   "Osaako kukaan neuvoa, mistä tuon saisin edes kokeiluversion siksi aikaa kun saan HP:n tukipalvelusta vaikka kyseltyä mihin ne on hävittänyt tuon ja miten saisin sen takaisin koska siitä olen tavallaan maksanut tämän tietokoneen yhteydessä."

   HP:n tukipalvelu kaiketi opastaa palauttamaan koneen tehdastilaan. Ja jos olet esimerkiksi tärvellyt palautusmedian jollain tavalla niin he varmaan myyvät sinulle varaosana uudet asennusmediat. Hinta voi olla esim. 50€.

  • RiepuX

   Tiedän että tehdasasetuksen palauttaminen toisi kaikki ohjelmat ja asetukset, mitkä olivat konetta ostettaessa. Mutta en halua palata 8.1 käyttöjärjestelmään. Ja se ei olisi mahdollistakaan, koska tuhosin tarkoituksella tuon win.old tiedostot.
   Olen tähän kymppiin täysin tyytyväinen muuten, mutta tuota ohjelmaa en saa takaisin, vaikka muut kymmenen tähän CyberLink tuoteperheeseen kuuluvat ohjelmat säilyivätkin. Ja jos en ihan väärin muista, niin käytin tuota CyberLink Power direcor -ohjelmaakin kympin asennuksen jälkeen.

   Kun menen HP tukisivustoon, niin siellä näkyy kaikki CyberLink ohjelmat, myös siis tämä Power director, mutta asentaessani sen tulee virheilmoitus "tämä ei ole kelvollinen HP-asema." ja asennus keskeytyy.

   Tietääkseni tuosta ohjelmasta on myös kymppiin saatava kokeiluversio. mutta mikähän olisi luotettava sivusto ladata sen.
   Katselen myös muita maksuttomia vaihtoehtoja videoeditointiin.

  • MasoJakkara
   • RiepuX

    kannattais, ja sinne meninkin, Mutta siellä on tuosta Powerdirector ohjelmasta vain englannin kielinen ohjelmaversio. Ei tykkää. Kiitos kuitenkin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   279
   7298
  2. Vanhuksille kielitaidoton hoitaja. Purra: "Irvokasta"

   Kielitaidoton kotiavustaja on vanhuksen painajainen, "Pyysin päästä vessaan, hoitaja toi lasin vettä" Ruotsissa kielitaidottomat hoitajat ovat jo suu
   Maailman menoa
   382
   5458
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   4499
  4. Seiska: Onko Marja Hintikka seuraava TTK-juontaja? Näin suosikkijuontaja vastaa huhuihin

   Olisiko Hintikka mielestäsi hyvä valinta uudeksi TTK-juontajaksi? Jos ei, niin kuka olisi? Perustele vastauksesi. https://www.suomi24.fi/viihde/seiska
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1681
  5. Mistä se jäi kiinni

   Miksi et halunnut edetä pidemmälle kanssani? Johtuiko se mun ulkonäöstä, luonteesta vai onko sinulla joku elämässäsi? Olisiko se ollut väärin viettää
   Ikävä
   48
   1268
  6. Pikkarainen pääsi taas Seiskaan

   Heitettiin pihalle Helsinki liikkuu kampanjasta raiskaussyytteen takia. Voi voi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   1162
  7. Joskus olen ollut

   susta huolissaan. Pärjäilethän. En voi sanoa sen muuta kuin tänne.
   Ikävä
   33
   1052
  8. Niin se on

   Et ollut se jota etsin. Annoin vielä mahdollisuudenkin ja menit tyrimään senkin. Osoitit olevasi taakka ja ongelma, jota ei kukaan haluaisi. Onnekseni
   Ikävä
   77
   1000
  9. Rakastan sua mies

   Onhan kaikki hyvin?
   Ikävä
   82
   961
  Aihe