Pitkä viikonloppu kaverin vaimon kanssa1

RT-Jyrä

Tämä kertomus tapahtui muutama viikko sitten. Elelen onnellisena 28v poikamiehenä, minulla vakituisia ja ei niin vakituisia seksikumppaneita. Siihen porukkaan mikä pitää sisällään naapuria, Ex-avovaimo, exän-kavereita, pikku-serkkua, pomon vaimoa, työkaveria, serkkua ja huippuna exän äiti ja sisko, tähän porukkaa voi nyt lisätä kaverin blondi vaimo.

Olen tuntenut kaverini Jannen vaimon Paulan 4v mitä ovat olleet yhdessä. Paula on blondi, C-kupin ihanat rinnat pylly pyöreä ja vähän löysä ei mikään läskin iso, mutta ihanasti hyllyää kun takaapäin panee. Pariskunnalla on yksi 1,5v ikäinen lapsi.
Olin käymässä Jannella viikonloppuna saunomassa ja ottamassa muutaman kaljan kun kuulin että Janne lähtee junnu futis joukkueen kanssa seuraavan viikon keskiviikkona leirille vierumäelle valmentamaan.
Paula jäisi kotia tyttären kanssa.
Siinä saunoimme ja otimme kaljan Paula oli aina ollut minua kohtaa oikein mukava sen enempää ajattelematta asiaa, silloin tällöin olen runkannut Paulan kuva ruudulla ja kuvitellut painavani häntä. Saunomiset lopetetettuani puin päälle ja tehtiin Jannen kanssa lähtöä viereiseen kuppilaan oli taskuuni ilmestynyt paperi lappu jossa luki että "haluan samanlaiset kyydit kuin Lotta" olin edellisenä perjantaina törmännyt Paulan parhaaseen kaveriin Lottaan baarissa, se näkeminen oli venynyt maanantai aamuun saakka. Pallit oli kyllä herkkänä ja tyhjänä sen baari reissun jälkeen.
Häkellyin hetkeksi kun luin lapun ja laitoin sen varmaan piiloon että ei vaan tipahda missään välissä. Lähtiessäni iskin silmää Paulalle Jannen huomaamatta Paula iski takaisin ja hymyili.
Sunnuntai aamuna kun pienessä kohmelossa heräsin odotti puhelimessa kuvaviesti yllättäen Paulalta, peilin kautta otettu kuva missä Paula mustissa stayup sukissa, mustat stringit, mustat varmaan kokoa tai kahta liian pienet rintaliivit kun tissit tuntui räjähtävän ulos niistä nämä kaikki oli mustan läpinäkyvän ja kiiltelevän kimonon alla. Viestinä oli "Joka päivä vähemmän vaatetta" ja viestiä oli jatkettu että älä vastaa ettei Janne ihmettele. En vastannut viesteihin. Joka päivä tuli kuva missä oli aina vähemmän vaatetta kunnes keskiviikko illalla tuli päivän toinen kuva missä Paula sohvalla jalat levällään ja dildoa työnsi sisäänsä, "huomenna sä oot tän paikalla" johan heilahti housuissani kyrpä kovaksi, tiesin Jannen jo lähteneen joten uskalsin vastata viestiin "käskystä rouva" sovimme deitit mun luokse torstaina klo19 lapsi menee kuulemma Lotan luokse hoitoon.
Asustelen mukavasti yksikseni omakotitalossa missä saa rauhassa viettää aikaansa ei ole naapurit heti ikkunan takana. Vähän ennen seitsemään tuli Paulan auto pihaan menin pihalle vastaan ja kannoin herrasmiehenä Paulan repun sisään. Istuimme sohvalle ottamaan rentouttavaa viiniä. Paula kertoi Jannen lähteneen ja tietää että tyttö menee pe-su anoppilaan hoitoon kun hänellä töitä ja työpaikan pikkujoulut. Mutta tän päivän hoidosta ei tiedä kuin minä, Paula ja Lotta. "Paula sanoi Lotan soittaneen heti maanantai-iltana töistä päästyään aivam kaiken viikonlopusta, paikat, asennot ja määrät... Kaikki oli kuulemma tiedossa. kertoi myös että hänen oli pakko käydä puhelun jälkeen tyydyttämässä itsensä ensin Jannen kanssa mutta sekään ei riittänyt joten kun Janne nukahti isoimmalla dildolla viisi kertaa itsensä huippuunsa.
Lasilliset juotiin valkkaria ja sitten alettiin puuhailemaan. Paula voihki ja huusi kovin äänekkäästi kun panin. Nyt se toteutui pääsin panemaan Paulaa perse oli ihana kun läsäytin muutaman kunnon lyönnin pyllylle ja työnsin kyrpää sisään, peppu alkoi muuttua punaisemmaksi pikkuhiljaa. Paula sai orgasmeja peräjälkeen ja tunsi räjähtävänsä kun nuolin, sormetin ja panin. Havahduimme ysin aikaan kun Paula ratsasti vauhdikkaasti kuin pikahevosen ohjastaja päälläni puhelimen äänen soittaja oli Janne. Paula kirosi pysäytti liikkeensä veti syvään henkeä ja vastasi. Paula puhui miehensä kanssa samalla kun kyrpäni oli ollut melkein räjähtämässä. Paula ei noussut päältäni vaan pikkuhiljaa alkoi liikahdella ja nostella itseään. Tunsin jotain niin tuhmaa siinä tilanteessa Paula puhui niitä näitä Jannen kanssa puhelua oli kestänyt noin 10min kun minulla sumeni näkö laukesin Paulan sisään voimalla Paulalta pääs pieni voihkaisi kun spermat lens. tilanne oli ollut niin tuhma että mällit lähti, Paula jatkoi silti hidasta liikettään tunsin kuinka sperma valui pillun ja kyrvän välistä kassieni päälle ja levisi lyhyelle ja siisti tyllä karvoitukselleni. Paula lopetti puhelun vartin jälkeen ja siinä vaiheessa oli jo kyrpä noussut uudestaan täytee seisokkiin. Panimme vielä sen ja sitten kävimme pesulla. Aamulla en herännyt kellon soittoon vaan siihen kun Paula imi kyrpääni peiton alla, spermat lensi sillä hetkellä kun olin herännyt ja ottamut Paulan hiuksista kiinni. En jäänyt odottelemaan vaan nappasin Paulasta kiinni pakotin selälleen sängylle ja aloitin sormettamisen ja nuolemisen. Kyrpä alkoi taas seisomaan ja sitten työnsin itseni Paulaan huuto ja voihke oli kovaäänistä.

8

11533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mister25cm

      Kiihottaa varmasti nussia kaverin vaimoa. Itsekin sitä välillä harrastelen kiimaisia märkiä narttuja ovat jotka haluavat vain kyrpää!

      • Rt-jyrä

        Kaverit pääsee paljon paremmin kaljalle kun käy panemassa niiden tyttöystäviä ja vaimoja. Kun on millä "kiristää"


      • XL47

        Toisen vaimoa ihana naida siinä kielletyn hedelmän maku.


      • sipola

    • Väliinvierasta

      2017 iskelmä festareilla panin kaverin avovaimoa kun eksyttiin muusta porukasta. Palattiin mökille ja siellä ei ketään. Panin kahdet spermat tän huoran sisään.

    • Iltatuuli

      Just joo. Aivan ihkua jos olis totta. Mutta kirjoittele sinä näitä tarinoita ja vetele pitkin ruhallisein vedoin käteen ja jätä nussiminen aikamihille. Ei siis sille joka laulaa iltatuulen viestiä

    • Kolmisinvierassuunnitelm

      Minä käytän kahta rouvaa, siis toisen vaimoja. Toisen mies on juoppa, ei muista nussia vaimoonsa. Toinen on ex-vaimoni paras rouvakaveri! Hän käy meillä usein ja silloin kun vaimoni on töissä, naidaan lujasti. Osaa ottaa suihinkin kunnolla. Hänen ukkonsa on viikot muualla töissä, joten suht.vapaata on naiskennella.
      Olen elämääni tyytyväinen, minulla on kaksi ihanaa "vaimoa", jotka eivät elämääni hidasta... Huomenna jälleen tulee tämä ex-vaimon rva kaveri...

    • kossla

      hyvä novelli

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe