Ring of Kerry marraskuussa?

Irlantiin

Marraskuun jälkipuoliskolle on lennot ostettu, hotellia ei vielä. Nettiä luekellessa on hiipinyt mieleen että jos ei varaisikaan kaikiksi kolmeksi yöksi hotellia Dublinista vaan lähtisikin esim. suoraan lentokentältä ensin jonnekkin muualle ja palaisi sitten vaikka Dubliniin lopuksi kahdeksi päiväksi. Ring of Kerryä hehkutetaan joka puolella ja maisemat näyttävät mahtavilta. Mitenkähän marraskuussa? Tuurista riippuen vettä tulee tietenkin vaakatasossa, mutta sille ei voi sitten mitään. Ajattelin että josko menisi lentäen tai junalla Dublinista Kerryyn ja ringiä kiertämään.. toinen vaihtoehto olisi tietysti käydä vaikka Galwayssa yhden yön verran.. Mielipiteitä, ehdotuksia?

2

57

  Vastaukset

  • Dublinin keskustassa on turistitoimisto josta voi ostaa erinomaisia puolenpaivan tai paivan reissuja mielenkiintoisiin kohteisiin. Toisaalta myos Galway on kiva kaupunki ja juna menee sinne vain noin 3 tuntia Houstonin asemalta ja lipun voi ostaa suoraan asemalta. Tervetuloa :)

  • Kerry on todella kaunista seutua ja sinne kannattaa matkustaa vaikka useammaksi päiväksi. Alueen erikoisuuksiin luketuu esimerkiksi UNESCOn maailmanperintäluettelossa oleva Skellig Michaelin saari, joka tunnetaan pikkuisesta luostarista ja sen hautausmaasta, joilla on ikää jo lähes 1500 vuotta. Kyseinen saari muuten näkyy jopa uuden Star Wars: The Force Awakens -elokuvan kulissina. Lisää alueen nähtävyyksistä voit katsella valmiiksi sivulta http://irlanti.org/nahtavyydet. Huomaa, että samalla sivustolla pääsee lukemaan kaikesta Irlannin vihreään saareen liityvästä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   157
   7935
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   70
   2678