Dubaihin Uudeksi Vuodeksi

Dubai1

Viisi henkinen perhe on lähdössä Dubaihin joulun jälkeen. Mistä kautta kannattaa hankkia etukäteen liput Burj Khalifaan ym. Maksullisiin kohteisiin ? Hotellimme on Sharjah Beach hotel . Olisi kiva tietää ko.hotellin hintataso jos ostat erikseen lounaan tai päivällisen ? Kiitos !

8

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uusivuosidubaissa2016

      Osta liput netin kautta kohteen omilta sivuilta. Toimii, on kokeiltu vuosi sitten.

    • ASav

      Olimme vuosi sitten tuossa hotellissa. Hotelli oli tuommoinen perustason hotelli. Parasta siinä oli suuri uima-allas ja oma ranta. Aamupalabuffet oli monipuolinen. Kokki paistoi joka aamu munakkaita asiakkaiden toiveiden mukaisesti.Röyhkeitä venäläisiä oli kyllä liikaa. Rohmusivat aamupalalla ja etuilivat maksuttoman kuljetuksen jonossa. Tuo kuljetus oli kyllä ok. Pienoisbussi lähti hotellilta muistaakseni yhden tai kahden aikaan Deira city centreen. Sieltä oli sitten hyvä jatkaa matkaa metrolla. Illalla oli paluukyyti klo 21. Olisi voinut olla myöhemmin tuo paluu.Kannatti kyllä olla nopeana että ehti jonon alkupäähän ennen nuita venäläisiä. Me ei syöty hotellilla kuin aamupalat. Ostimme välipalaa lähikaupasta. Huoneessa oli jääkaappi, jossa ruokaa saattoi säilyttää. Hotellin ruokalista näytti kyllä ihan hyvältä mutta me kuitenkin syötiin muualla. Esim Deira city centressä oli paljon ruokapaikkoja. Söimme usein siellä ennenkuin lähdimme metrolla jatkamaan varsinaisen Dubain puolelle.
      Viime vuonna Finnmatkat lensi vielä Finnairilla mutta nyt näytti, että ovat vaihtaneet Norwegianiin. Norwegian lentää Dubain kansainväliselle kentälle toisin kuin Finnair viime vuonna Maktoumin kentälle. Sieltä oli tosi pitkä matka hotellille. Nythän tuo matka on n 15 km. Me kuljimme lentokenttämatkat taksilla ja olimme kyllä hotellilla paljon ennen bussia. Tuo hotelli oli viimeinen bussin reitillä. Hotellin edestä oli helppo saada taksi. Ruuhka-aikoina aamulla ja iltapäivällä matka kesti taksilla tosi kauan. Ruuhkat oli aivan valtavat.

      • Dubai1

        Kiitos tiedosta ! Tuli paljon hyviä asioita esille. Osaisimme arvata että venäläisiä on paljon mutta totuimme heihin jo Egyptin reissuilla. Harmillista etuilu bussikuljetuksessa . Eivät taida ottaa viittä henkilöä taksiin joten bussi metro paras kulkuväline. Onkohan Dubain suihkulähde -esityksiin myös erillinen pääsymaksu ? Innolla odotamme reissua !!!


    • BurDubai

      Suihkulähde-esitys on maksuton. Esitykset illalla klo 18-22 välillä aina puolen tunnin välein siten, että joka toisen esityksen musiikki on länsimainen ja joka toisen arabialainen. Molemmat todella vaikuttavia esityksiä.
      Olen joskus päivälläkin nähnyt esityksen, mutta se oli varmaan satunnainen testi.
      Lisäksi kerran tunnissa on jonkinlainen valoshow jolloin Burj Khalifa valaistaan upein värein. Näin ainakin nyt marraskuussa

    • ASav

      Suurin osa takseista on tavallisia viiden hengen autoja, mutta ainakin kerran satuimme taksiin, jossa oli tilaa seitsemälle. En kyllä kysynyt, olisiko taksiin otettu enemmän kuin 4 kyytiläistä. Jos menette Dubai mallille niin kannattaa kyllä käydä myös SoukMadinat Jumeirahissa Burj Al Arabin eli purjehotellin vieressä. Siellä on aivan erityinen arabialainen tunnelma. Siellä voi käydä maksullisella abra-ajelulla. Ajelu kestää n 20-30 min. Tosi kaunis paikka tuo koko alue ja se kanavasto, jossa ajelu on. Maksaa n 20 e henkilöltä. Aina harmittaa kun jää viikon lomallla monta paikkaa käymättä, illat ei millään riitä kaikkeen.

    • Senio.rita

      Suihkulähde esitykset myös päivällä klo 13 ja 13,30 paitsi perjantaina klo 13.30 ja 14. Ilmaisia, menkää ajoissa altaiden aidan viereen niin näkyy hyvin. On siis Dubai Mallin pihalla samalla puolella kuin Burj Khalifa.
      Jos hotellista kuljetus Dubai Malliin niin käyttäkää menossa sitä. Siellä voi myös ruokailla, food courtista edullisesti. Paluun voi twhdä metrolla esim Deira City Centreen, josta taksi hotelliin.
      Burj Khalifaan liput etukäteen netistä, kts. the top Dubai

    • Senio.rita

      Sharjahista tulee 2 krs busseja tiheään Dubaihin Unionin metroasemalle ja siitä voi kävellä Creekin rantaa pitkin kultasoukeille ja abralla (1 dirhami) mennä yli kangassoukeille. Pääsee tunnelmaan. Toki voi matkustaa metrolla vaikka Dubai Marinaan tai minne vaan raiteet vie.

    • Dubai1

      Kylläpä kannatti varata liput jo ennakkoon netistä Burj Khalifaan ! Näyttävät menevän aika nopeasti heti kun myyntiin tulevat. Nyt liput plakkarissa ja kiva odottaa lähestyvää lomaa. Vielä kysyisin Sharjahin ostoskeskuksista . Siellä näyttää olevan useampia, mutta mikä /mitkä ovat käymisen arvoisia ? Missä merkkivaatteita ? Ym. Nuorisoa kiinnostavaa ? Shopping festival näyttää alkaneen juuri kun olemme Dubaissa. Näkyykö ne myös Sharjahin ostoskeskuksissa ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      108
      2236
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      436
      1677
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1363
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      17
      1212
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      81
      1194
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      12
      1134
    7. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      290
      1059
    8. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      189
      1057
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      51
      1019
    10. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      202
      870
    Aihe