Miksi Joutsaa johdetaan muualta

joutsanrethro

Nyt on mietinnän paikka. En tunne kaikkia mutta miettikäpä tätä ja vaikutuksia: Aika moni ns Joutsan pomoista asuu muualla, parilla taitaa olla viikkoasuto täällä mutta kirjat muualla. Nissistä ei täällä näy kuin virka aikana ja tuskin tät uutta elinkeinopomoakaan.
Sama koskee monia uusia työntekijöitä. Opettajistakin suuri osa tulee Jyväskylästä. Eläkeläiset jää jäljelle, niitä riittää!

8

264

  Vastaukset

  • Kunnanvaltuutettuja yhdessäkin kyläryppäässä kolme kappaletta ja kaikki kepulaisia,siinä on ongelmajätettä kerrakseen !

  • Ydin asia on se että nämä kepulaiset eivät tunnu haluavan pitää palveluja täällä. He suosivat muualla asuvien virkamiesten esityksiä ja tukevat päätöksiä. Kunnan asukkaiden kannalta tämä on huono asia. Onneksi kunta on kuolemassa tyhjyyteen. Avoimet ja tyhjät liiketilat sekä kukoistaa vanhustenhuolto saavat maineeseen vaan kasvamaan...kaikessa huonoudessaan.

  • Muistaakaa hyvät ihmiset kevään kunnallisvalaissa äänestää Kuurnetta, Peltosta ja muita kepulaisia sekä ilman muuta kaikkia Hentisiä. Näin saadaan Joutsa taas jaloilleen. Nissinen voi edelleen asua Jyväskylässä sekä kaikki muutkin virkamiehet voitaisiin siirtää muualle, kohta ei enää tarvita virkamiehiä lainkaan. Tämä näiden keskeisten henkilöiden, puheenjohtajien ja kunnanjohtajan määrätietoinen Joutsan alasajo saadaan maaliin jo seuraavan valtuustokauden aikana. Kyllä näyttää huonolta.

   • Muistakaa ennen kaikkea kehua perusturvajohtajaa ja kotihoidon johtajaa. Hoitotyönjohtajaa unohtamatta. Kaikilla alan koulutus ja vahva näyttö osaamisesta. Kotihoito toimii, vanhukset eivät jonota asumispalveluihin, hoidon laatu on kohdallaan, vanhukset muistetaan hoitaa, eivätkä ne unohdu pois listalta...Näin sitä monien työntekijöiden allekirjoittama valitus Aviin kumotaan näiden osaajien selityksillä.


  • Se ei mahdu ymmärrykseeni,että vieraalla palkkatyössä käyvät äänestävät kepua,tukevat niiden sairasta rikastumis-pyrkimystä,kun samaan aikaa laskevat omia vähiä rahojaan ja kuulevat jatkuvista "leikkauksista". Kepulaisten valitusvirret ovat täällä asuessa tulleet tutuiksi,nuotin osaan jo ulkoa.

  • Paljon käy jousalaisiakin duunis muilla paikkakunnilla . Jos syntisiä haluat etsiä

  • Kyllä työtönkin voi keskustaa äänestää,miksei vois ? Antavat arvon ihmiselle. sen olen huomannut.

  • Missä Ruuhisen Erkki? Olisi kunnan dynamo.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   341
   4467
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2665
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   337
   1277