Karkailevat ajatukset

tuulessanisoi

Tulet käymään työpisteessäni. Seisot hämärässä salissa sanomatta mitään. Saat toki siinä olla ja seurata illan kulkua, olethan minun esimies. Vilkaisen sinua. Tuijotat keskittyneesti eteesi. Jokin sinussa kiinnittää huomiotani, koska se iskee tajuntaani täysin yllättäen. Voi luoja miten seksikäs oletkaan.
Minä olen töissä. Sinä olet esimieheni. Olet liian paljon nuorempi. Ja sinä olet nainen, minä tietääkseni täysin hetero. Ja silti joudun keräämään kaiken tahdonvoimani keskittyäkseni työhöni. Hämärässä huomaan, että katsot minua. Luulet etten huomaa, mutta kaikki aistini ovat valmiita havaitsemaan sinut. Katsot minua ja kostutat huuliasi kielelläsi.
Mietin millaista olisi suudella noita ihania huulia. Vilkaisen niitä uudestaan. Huomaan, että sinulla on huulikiiltoa. Se saa huulesi näyttämään ihanan kosteilta ja valmiilta suudelmaan. Ajatuksissani emme ole töissä. Millaista olisi törmätä sinuun siviilissä ja koskettaa noita ihania huulia. Ensin varovasti tunnustellen, maistellen, sitten intohimoisesti ahmien. Huulesi olisivat pehmeät, kuumat ja kiihottavat.
Vaikka työvaatteissasi ei ole mitään seksikästä, näen sinulla olevan kauniit rinnat. Kiinteät ja sopivan kokoiset. Tiedän sinun kuntoilevan paljon ja hoikat jalkasi näyttävät lihaksikkailta ja lantiosi seksikkäältä.
Mielessäni riisun sinut. Osaankohan? En ikinä ole riisunut naista, ainakaan eroottisesessa tarkoituksessa. Kuvittelen avaavani paitasi napit. Yksi kerralaan, katsoen samalla silmiisi. Odotan kieltoa, jota ei kuulu. Näen vihdoin rintasi. Kuumenen hetkessä, vaikka rintasi ovat yhä liivien peitossa. Alan suudella ihoasi, joka näkyy liivien rajassa . En näe ilmettäsi mutta tunnen lämpimän hengityksen korvani vieressä. Se on kiihottunut ja voihkaiset hiljaa. Huulesi ja kielesi alkavat kosketella korvaani ja kaulani ihoa.
Olisin jo niin valmis. Kaikkeen. Silti pelottaa. Ehkä en osaa, ehkä en tiedä, miten naista pitää koskettaa. Toisaalta olen itsevarmempi ja rohkeampi kuin koskaan. Haluan tehdän sinulle kaiken, antaa nautintoa. Onhan minun osattava, kun oma vartaloni kertoo minulle, mitä naisen vartalo kaipaa. Riisun paitasi kokonaan ja avaan liivisi. Rintasi ovat niin kauniit. Suuremmat kuin omani. Sinun nännisi odottavat kosketusta. Kosketan varovasti toista rintaasi peukalollani. Nännipihasi on suuri ja pehmeä. Piirrän kielelläni sen ääriviivat, kevyesti koskettaen. Tiedän että kaipaisit enemmän, kovempaa kosketusta, mutta haluan edetä hitaasti, nauttien. Sinun kätesi riisuvat vaatteitani malttamattomasti. Kun rintani ovat vapaina, imaiset pystyn nipukkani suoraan ja voimalla suuhusi. Se melkein sattuu, mutta samalla kielesi lipoo nipukkaani niin taitavasti. Olen läpimärkä, kun kuvittelen kielesi tekevän saman alempana. Saat minut hetkessä luovuttamaan tilanteen hallinnan sinulle.
Otat kiinni kädestäni ja siirrät sen lantiollesi. Puret kevyesti alahuultani ja pyydät tai oikeastaan käsket minua riisumaan sinut alasti. Vedän housusi pois ja kosken ihania pakaroitasi. Ne ovat sopivan pyöreät ja kiinteät. Hyväilen peppuasi, mutta en vielä kosketa sinua sieltä, minne jo haluaisit käteni ja huuleni. Riisun loput vaatteeni ja tuijotan sinua samalla silmiin. Olen hajareisin päälläsi, mutta en kosketa sinua vaan alan hyväillä itseäni. Pyydän sinua vaan katsomaan hetken. Voi miten märkä olenkaan. Katsot sormieni liikettä. Tiedän sinun miettivän, miltä tuntuu, kun teen sinulle niin. Silmäsi kiiluvat himosta ja poskesi ovat punoittavat ja kuumat.

Kummarrun kohti jakoväliäsi. Suutelen napaasi ja lähetyn hitaasti kuumaa ja märkää pyhintäsi. Epäröin hetken, osaanko koskettaa sinua siten, kun haluat ja kaipaat. Aloitan pitkällä rauhallisella nuolaisulla. Voihkinasi kertoo kaiken. Nautin maustasi. Nautin siitä, miten pehmeältä ja liukkaalta tunnut. Työnnän sormeni sisääsi ja jatkan hidasta nuolemista. Tiedän sinun haluavan jo rajumpia otteita, mutta haluan sinun pääsevän huipulle hitaasti. Lopetan hetkeksi kertoakseni, miten kaunis olet. Miten ihanalta tuntuu hyväillä sinua. Olen itse niin kiihottunut, mutta minulla ei ole mitään kiirettä saada tyydytystä, haluan ensin nauttia sinusta. Haluan saada sinut huutamaan nautinnosta. Kieleni pysähtyy lipomaan kultahippuasi, Nuolen sen yli rytmikkäästi ja jään välillä painelemaan sitä kielelläni. Sormeni valuvat sinun nesteistäsi. Se on kiihottavaa. Tunnen huippusi lähestyvän. Nyt haluan antaa sinulle nautinnon, jota janoat. Käytän kieltäni, huuliani ja sormiani rytmikkäästi. Hieron peukalolla samalla ja huomaan, että nautit kun kosketan peppureikääsi. Alat supistella rytmikkäästi ja laukeat rajusti. Jatkan nuolemistasi, mutta nyt hellemmin.
Havahdun salin ääniin. Olen töissä. Sinä olet täyttänyt ajatukseni hetkeksi täysin. En ymmärrä itsekään, miksi haaveilen sinusta. Mutta tunnen selvästi, että haluan sinua. Koitan tehdän työni normaalisti. Joskus huomaan että katsot minua pitkään. Tietäisitpä vaan, mitä ajattelen sinusta. En oikeasti töissä, mutta kotona iltaisin. Ehkäpä me joskus kohtaamme muualla..

0

1158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Cynthia Woods

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
        YIT-Yhtymä
        2
        14861
      2. Aimee Dvorak

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
        0
        3059
      3. Molly Graham

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
        Puhelimet
        0
        3055
      4. Rachelle Reynolds

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Etelä-Savo
        0
        3055
      5. Becky Steele

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
        Arkkitehtuuri
        0
        3055
      6. Pamela Orr

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
        Star Wars
        0
        3054
      7. Lakeisha Coleman

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
        Synnytys
        0
        3050
      8. Stephanie Love

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Lappi
        0
        3046
      9. Allison Queen

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
        Vedonlyönti
        0
        3044
      10. Nancy Taylor

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
        Kauris
        0
        3044
      Aihe